Asker Eşleri

hoşbulduk teşekkür ederim herkes yeni yerini öğrendi sanırım şuan tayin dönemi olduğu için aklıma bu konu geldi sadece varmı tayin yerini paylaşmak isteyen...:1rolleyes:

hoşgeldin canım ..tayinyerleri açıklandı evet var tain olan arkadaşlar sizde tayincimisiniz neresi peki?

hoşbulduk teşekkür ederim herkes yeni yerini öğrendi sanırım şuan tayin dönemi olduğu için aklıma bu konu geldi sadece varmı tayin yerini paylaşmak isteyen...:1rolleyes:

pardon ayşe sen diyarbakırdaydın galiba hatırladıgım kadarıyla busene tayinler var oraya evet

biz dış krkoldayız yeni bir başçavuş ve bir uzman jandarma tayinli gelicek bakalım kimler olucak inş anlaşıcağımız birileri gelir doğunun hali belli burda insanın arkadaşa çok ihtiyacı oluyor...

slm kuzucaım teşk.ederim iyiyim en azından iyi olmaya çalıyorum zaman yaklaştıkca sitres sinir karışıyor ne yaptın geliligine karar kıldınmı bitanem

siparişini verdik dün canım.. o beğendiğimiz gelinlik olacak ufak tefek değişiklikler olacak..

sen ne zaman almayı düşünüosun??

eşin ne zaman geliyor yanına
zaten 15 günlük bir süresi olur gelince o zamanda lojman işi için istanbula gelecek tabi mecburen o sürede sen yine oradamı kalacaksın k.validen le yani

canım eşim bir aksilik olmazsa..1 ağustos gibi yanımda olcak..lojman işi için ordaki arkadaşları yardımcı olcak..ama ağustos sonuna kalırsak..gerek kalmıcak tabi kendisi 15 ağustos gibi göreve başlayacağından zaten orda olcak..işte o geriye kalan sürede..bende gideyim diyorum daha klamam diyom eşime..15 gün ordu evinde kalırız diyom ..ama bakalım durumlar neyi göstercek..bu konuda ısraralıyım ama bende gitcem onla inadım inat..1 gün daha fazla kalacak gücüm yok..aklinialirimsmileCADIARZU

ayyyyyeyvahedigeldismile..canım.. ne diyosuuunnn.. eylüüül... ekiiiimm ..kasıııımm...Allahım kabus gibiiiiiiikafamçokkarıştı...ayyyy şimdi daha çok tedirgin olduumm..umarım o kadar gecikmeezz yaaa..

lojmanın çıkış tarihi ne zaman olur pekiii..sen hangi lojmanlardasın..yada hangi ilçedesin öyle sorayıımm..kaç odalı seninki...biraz anlatırsan seviniriiim..yerimseniben

Selam kızlar iyi akşamlar ne haber geç kaldım bugün biraz..

Elmascım işin zor wallaha şimdi eşin götürmek istemiyor seni ilk başta lojman çıkmadan taraftar değil sanki inşallah hmen çıkarda girersiniz ama bekleme süresi oluyor biraz senin ve kızın için zor olur ilk başta birde nerede görev yapacak oraya yakın orduevi varmı yada misafirhane bunları bilmek lazım sen dua ette hemen ıksın bir an önce..

Asturun kaldığı yer yenileventte kolordu lojmanları canım 3+1 dir her yere otobüs vardır oradan ilköğretim okulu var içinde etilere filan da yakındır beşiktaşa yakın birde

Bebeğimiz hastanede hala değerleri biraz düşmüş belki yarın çıkacakmış hastaneden

merhaba bayanlar :))) biz bu sene de amasyadayız. gelecekler varsa haberleşelim. herkesin tayini hayırlı olsun :)))) amasya çıkanlar veya amasyada yaşayanlar cevap bekliyorum :))))turkbayragiturkbayragi

iyi akşamlar
bizde tayinciyiz bu sene ardahan göle ye gidiyoruz herkes iyi diyor bizimde ilk tercihimizdi hayırlsııs olsun bu arada bütün tayinci arkadaşlarımızın tayinleri hayırlı olsun allah ii insanlarla karşılaştırsın inşallah
daha önce ardahan yada gölede kalan varmı oraları bilen eğer varsa görüşmek isterim

kıyamam miniğe
benimde 5 aylık kızım var doğduğunda dsarılık olmuştu geçmek bilmemişti 40 çıkana kadar uğrasmıştık yeni doğan sarılığı genelde olurmuş ışık tedavisiyle geçiyormuş biz ılşık tedavisi görmedik ama kendişiğinden geçti saat başı emzirmiştim geçsin die doktor öyle söylmişti ayy yavrum hep uyurdu sarılık yüzünden uyandıramazdık
doktor nasıl kesmiş öyle ya allahım kimseye güven olmuyor gerçi doktorda bilerek yapmamıştır tabiki ama insanın içi sızlıyor işte allah korumuş ki gözüne falan gelmemiş kesi allahım şifa versin geçmiş olsun

Merhaba canım hayırlı olsun tayininiz inşallah güzel bir yerdir de rahat edersiniz ..
Sağol canım evet ışık tedavisi görüyor şimdilik değerleri düşmüş biraz inşallah yarına çıkaracaklarmış hastaneden ablasındada olmuştu bu durum işte görnmez kaza dedikleri bu olsa gerek tamda doğum kanalına girmek üzereymiş o anda olmuş zaten allah korumuş yinede buna da şükür demek lazım işte

slm kızlarrrr nasılsınız?

eylemcim geldim canım olumunekankayizsmile

handan ablacım bebişe çoook geçmişler olsun

canım jandarmada nasıl bilmyorum ama k.k da tayin çıksa bile göreve başlamadan lojman isteğinde bulunamıyoruz.biz o yüzden eylül e kaldık eşim ağustos 20 de görev başı yaptığı için.lojmanın boşaltma tarihi lojman isteği yaparken görebiliyorsun.2- 3 gün veriyorlar istek de bulunmadan önce gidip boşalan ve boşalacak lojmanları geziyosun.hepsinin adı ve noşaltma tarihi belli oluyo.bizim puanımız pek olmadığı için biz tarihe falan bakmadık ama çok zor oldu gerçekten.biz de orduevinde kaldık ama inanaılmaz zordu.Allah tan eşimin işyerinin yanında orduevi var .ama orduevlerinde de İstanbul içinde görev yapıyosan kalamıyosun yasak biz rica minnet zor kaldık son 10 gün atıldık zaten kaydirigubbakcemile3 sizin görev yeriniz tam belli olunca daha rahat yarımcı olurum sana zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…