hoşgeldiniz arkadaşlar.a.s.
nbr eylemcim...
hoşbulduk teşekkür ederim herkes yeni yerini öğrendi sanırım şuan tayin dönemi olduğu için aklıma bu konu geldi sadece varmı tayin yerini paylaşmak isteyen...:1rolleyes:
hoşbulduk teşekkür ederim herkes yeni yerini öğrendi sanırım şuan tayin dönemi olduğu için aklıma bu konu geldi sadece varmı tayin yerini paylaşmak isteyen...:1rolleyes:
meraba canım biz d.bakır dayız şuan bu yıl tayin yok seneye inşallah size varmı..asker eşlerini görünce aklıma ilk tayin olayı geldi..hoşgeldin canım ..tayinyerleri açıklandı evet var tain olan arkadaşlar sizde tayincimisiniz neresi peki?
slm kuzucaım teşk.ederim iyiyim en azından iyi olmaya çalıyorumzaman yaklaştıkca sitres sinir karışıyor ne yaptın geliligine karar kıldınmı bitanem
hoşgeldin canım....ohoh topigimiz bayağı hareketlendiolumunekankayizsmile
hoşgeldiniz arkadaşlar.a.s.
nbr eylemcim...
eşin ne zaman geliyor yanına
zaten 15 günlük bir süresi olur gelince o zamanda lojman işi için istanbula gelecek tabi mecburen o sürede sen yine oradamı kalacaksın k.validen le yani
canım İstanbul lojmanlarında oturan olarak sana bir d ben cevap vereyim kaydirigubbakcemile3 ağustos u bilmem ama eylül 5 ya da 6 gibi bi dağıtım oluyor.ama lojmana girişin lojmanın çıkış tarihine göre değişiyor.yazdığınız lojman ekim boşlatma tarihliyse ekim de girersiniz çıksa bile.ama insan lojman çıksın da İstanbul gibi yerde diyor varsın geç teslim olsun.mesela biz kasım da girdik yeni evliydik çok zor günler geçirdim kasıma kadar.inşallh hayırlı bi ev çıkar hemen girersiniz içine canımmm
Kızlar bebeğimiz hastanede yatıyor şimdi yeni doğan sarılığı vardı değerleri yüksek çıkmış hacettepede şimdi 2yada 3 gün yatıracaklarmış çok küçük ya dün annem onlardaydı nasıl ağlamış annesi kolaymı ya ilk çocuktada olmuştu böyle neyse iyi olsunda yatsın hastanede kontrol altında olur..
Birde epidural oldu doğum tam keserken doktor bebeğn başına makas gelmiş 2 tane diliş atmışlar ama önemli değilmiş çok şükür dr öyle demiş bebek rahim kanalına dönmüş meğerse ondan olmuş şansa bak ya yavrum nelerle mücadele ediyor şimdi
kıyamam miniğe
benimde 5 aylık kızım var doğduğunda dsarılık olmuştu geçmek bilmemişti 40 çıkana kadar uğrasmıştık yeni doğan sarılığı genelde olurmuş ışık tedavisiyle geçiyormuş biz ılşık tedavisi görmedik ama kendişiğinden geçti saat başı emzirmiştim geçsin die doktor öyle söylmişti ayy yavrum hep uyurdu sarılık yüzünden uyandıramazdık
doktor nasıl kesmiş öyle ya allahım kimseye güven olmuyor gerçi doktorda bilerek yapmamıştır tabiki ama insanın içi sızlıyor işte allah korumuş ki gözüne falan gelmemiş kesi allahım şifa versin geçmiş olsun
slm kızlarrrr nasılsınız?
eylemcim geldim canım olumunekankayizsmile
handan ablacım bebişe çoook geçmişler olsun
ayyyyyeyvahedigeldismile..canım.. ne diyosuuunnn.. eylüüül... ekiiiimm ..kasıııımm...Allahım kabus gibiiiiiiikafamçokkarıştı...ayyyy şimdi daha çok tedirgin olduumm..umarım o kadar gecikmeezz yaaa..
lojmanın çıkış tarihi ne zaman olur pekiii..sen hangi lojmanlardasın..yada hangi ilçedesin öyle sorayıımm..kaç odalı seninki...biraz anlatırsan seviniriiim..yerimseniben
slm kızlarrrr nasılsınız?
eylemcim geldim canım olumunekankayizsmile
handan ablacım bebişe çoook geçmişler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?