Asker Eşleri

arkadaşlar kıbrıs değirmenlikte olan varmı?bizimde tayinimiz oraya çıktı.tercih falanda etmemiştik.

hoşgeldin canımmmm hayırlı olsun degirmenlik varmı bilmiyorum ama kıbrıs ta olan arkadaşlar çogaldı..zaten kıbrıs küçük biyer arkadaşlar yardımcı olurlar sana ..

hoşgeldin fındıkiçi..özlüyorum seni neyaptın bakalım bugünolumunekankayizsmile

hoşbulduk tatlımmm bende çok özledim sizi ne yapıyım vallahi temizlik vardı temizlik yaptım bol bol kaydirigubbakcemile3 şimdide müzik dinliyorum serdar ortaçın yeni şarkısına takıldım mikrop adı.serdarı sevıyorsan dinlemeni tavsıye ederım canım süper bir sarkı.sen neler yaptın bakalım nasıl gıdıyor düğün hazırlıkları?

siparişini verdik dün canım.. o beğendiğimiz gelinlik olacak ufak tefek değişiklikler olacak..

sen ne zaman almayı düşünüosun??

bende dün işyerimin yanında gelinlikçide bir model beyendim yarın kızkardeşimede göstermeyi düşünüyorum sade bişey istiyordum zaten fazla abartıyı istemiyorum :) bakalım sen nekadara alıyorsun sakıncası yoksa

teşekkürler handan ablaa..

evet canım eşimde öyle söyledi..görev yapılan yerde orduevinde kalmak yasakmış...bütün bu ayrıntılar nasıl gelişecek bakalım..bekleyip görcez.....önce haziranda tam görev yeri belli olsun da bakalım..gerisi çorap söküğü gibi gelcek biliyomda..sabrım taşıyor iştee..biz kadınlar belirsizliklere hiç sabrımız yoktur ya..herşey hemen olsun isteriz..benimde öyle işte..merak sabır karışık..:bbo:

hoşgeldin canımmmm hayırlı olsun degirmenlik varmı bilmiyorum ama kıbrıs ta olan arkadaşlar çogaldı..zaten kıbrıs küçük biyer arkadaşlar yardımcı olurlar sana ..

oğlum 6 sınıfta asıl merak ettiğim okul durumu herkez eğitimin kötü olduğunu söylüyor.

ailem büyükbabamları ziyerete gitti benimdecanım pek istemedi kaldım evde tek başıma zatenhafta içi yogun geçiyor kafamı dinledim biraz yattım baktım zaman geçmiyor tekrar pc başına geldim ...bagımlılık oldu bende

iyi yapmıssın canım.gel gel özletme kendınıopuyorumnanaktan

benimkide sade canım zaten gördün..

nişanlımda bende sadeden yanayız..

o gelinlik olacak biraz göğüs bitimine taş eklenecek.

kırık beyaz prada kumaştan yaptırıyorum senden öyle isteyebilirsin kumaş harika çok şık

duruyor.. 1200e yaptırıyorum.. ayakkabılarımıda aldım..

Çakılım bambamın taş devrim nasılsın Şeniz

seni burda görünce kocaman bi gülümseme yayılıyo yüzüme olumunekankayizsmile

handanablam çok teşk.ederim yardımcıoldun ve içimi rahatlattın iyiki varsın ablam

rica ederim tatlım ne demek yardımcı olduysam ne mutlu sen yinede takma kafana olurmu halleder bir şekilde

arkadaşlar kıbrıs değirmenlikte olan varmı?bizimde tayinimiz oraya çıktı.tercih falanda etmemiştik.

merhaba hayırlı olsun tayininiz ayşeceylin arkadaşımız var orada onunla irtibat kurun olmazsa ben size mesajını bulayım birazdan

Rica ederim tatlım wallaha bekleyeceksiniz canım sıkma canını sende herşey hallolur merak etme

oyyyy canım kuzum benimmm olumunekankayizsmile allah yüzünü hep güldürsün bitanem.iyiyim canım sağol sen nasılsın?kız o gelinlik modelini bende çalıcaktım kaldırmıssın bir ara alırım msnden yerimseniben

tamam canım şimdi giriyimde yolluyum hemen konuştuğumuz gibi taşlı olacak yerimseniben
ay heyecanlandım kızzemuszemus

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanik klava: klava:

YETTİMİ DAHA İSTERMİSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…