alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanikklava: klava:
YETTıMı DAHA ıSTERMıSıN
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanikklava: klava:
YETTİMİ DAHA İSTERMİSİN
ay ablam senin yerin çok farklı..
sen bitanecik ablamsın buraya ilk geldiğimde çakılla sen kucak açmıştınız bana..
tabiki diğer arkadaşlarda iyi davrandı ama siz çooook sıcaktınız o
ablam dövme kuzumu yaa ağlarım bak mafoldumben bu arada ne o kıskandınmı :jeyyar:
canım ablammmm nasılsın?
Değirmenlikte kalan arkadaşımız
abla değirmenlikte kalan benim zatenkaydirigubbakcemile3ben sormuştum ama yok sanırımopuyorumnanaktan
hadi affettim kuzukapamayı iyi yedi ama dayakları sempatiksalakcinni yokkk kız alsanaalsanasmile
ne olsun be gülşahcım takılıyom işte gezip duruyom her yerde
Değirmenlikte kalan arkadaşımız
abla değirmenlikte kalan benim zatenkaydirigubbakcemile3ben sormuştum ama yok sanırımopuyorumnanaktan
Canım yeni bir arkadaş sordu değirmenliğe geliyormuş bilen varmı diye aklıma sen geldin mektupp nikli arkadaş tı soran bir kaç sayfa geride yazmış
pardon ablacım alıntı yapınca karıştırdın sandımopuyorumnanaktanCanım yeni bir arkadaş sordu değirmenliğe geliyormuş bilen varmı diye aklıma sen geldin mektupp nikli arkadaş tı soran bir kaç sayfa geride yazmış
öyle diyon yaniiii
sıcağımdır zatiii işte sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan
hadi affettim kuzukapamayı iyi yedi ama dayakları sempatiksalakcinni yokkk kız alsanaalsanasmile
ne olsun be gülşahcım takılıyom işte gezip duruyom her yerde
:kedi::kedi:anaaaaaaa gıııııı handanabla ben habu gızları yirim yirrrrr nedemek ooooohıııııı görünce gülümseme geliyomuş yüzüne ısırırım ben bunları illagıdıklayıp güldümekmi lazım :)
kuzu canım insandaayrı bir heyecan oluyor gerçekten benimde çok sade ve taşlı annemilla kabarık olsun diyor tavus kuşu gibi:)gelindedigin belliolacakmış:)
iyi yapıyorsun ablam bende takılıyorum vallahi sen görunmuyorsun yaa peşine gelemıyorum :jeyyar:
pardon ablacım alıntı yapınca karıştırdın sandımopuyorumnanaktan
olsn canım şu 3 gündür ben bile kim nereye gidecek karıştırdım resmen hiç bu kadar yoğun olmamıştı burası
anaaaaaaa gıııııı handanabla ben habu gızları yirim yirrrrr nedemek ooooohıııııı görünce gülümseme geliyomuş yüzüne ısırırım ben bunları illagıdıklayıp güldümekmi lazım :)
sorma eylemcim kuzunun cezasını verdim zaten alsanaalsanasmile furdum kafasına kafasına :hulya: sempatiksalakcinni
Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüz yarın görüşürüz by by çok çoşmayın ona göre aklım sizde kalır sonra guclubacismile opuyorumnanaktan :a015:
Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüz yarın görüşürüz by by çok çoşmayın ona göre aklım sizde kalır sonra guclubacismile opuyorumnanaktan :a015:
ahhh amasyam ben amasyadan geçen yaz geldim canım çok zledim ..merhaba bayanlar :))) biz bu sene de amasyadayız. gelecekler varsa haberleşelim. herkesin tayini hayırlı olsun :)))) amasya çıkanlar veya amasyada yaşayanlar cevap bekliyorum :))))turkbayragiturkbayragi
gunaydın kızlarrrrrr :)))
uzun zaman gıremedım nasılsınız bakalım..
yanı tayıncılerın yerlerı hayırlı olsunnn :))
canım denızlıde pelıncan var lojmanda oturuyoo onunla ıletısım kuarabılırsınn denızlı guzell yer hayırlı olsunn
arda pasamızda ıyı sukur hasta degıll buyudu baya bı oglusum delıkanlı oldu :)
handan ablacım ruyanaz gorusemez olduk valla ama artık buralardayım :) mıyasem opuyorum canım senıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?