Asker Eşleri

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanik klava: klava:

YETTıMı DAHA ıSTERMıSıN

ay ablam senin yerin çok farklı..

sen bitanecik ablamsın buraya ilk geldiğimde çakılla sen kucak açmıştınız bana..

tabiki diğer arkadaşlarda iyi davrandı ama siz çooook sıcaktınız o

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile :mymeka: :mymeka: laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanik klava: klava:

YETTİMİ DAHA İSTERMİSİN

ablam dövme kuzumu yaa ağlarım bak mafoldumben bu arada ne o kıskandınmı :jeyyar:

canım ablammmm nasılsın?

ay ablam senin yerin çok farklı..

sen bitanecik ablamsın buraya ilk geldiğimde çakılla sen kucak açmıştınız bana..

tabiki diğer arkadaşlarda iyi davrandı ama siz çooook sıcaktınız o

öyle diyon yaniiii
sıcağımdır zatiii işte sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan

ablam dövme kuzumu yaa ağlarım bak mafoldumben bu arada ne o kıskandınmı :jeyyar:

canım ablammmm nasılsın?

hadi affettim kuzukapamayı iyi yedi ama dayakları sempatiksalakcinni yokkk kız alsanaalsanasmile
ne olsun be gülşahcım takılıyom işte gezip duruyom her yerde

hadi affettim kuzukapamayı iyi yedi ama dayakları sempatiksalakcinni yokkk kız alsanaalsanasmile
ne olsun be gülşahcım takılıyom işte gezip duruyom her yerde

iyi yapıyorsun ablam bende takılıyorum vallahi sen görunmuyorsun yaa peşine gelemıyorum :jeyyar:

anaaaaaaa gıııııı handanabla ben habu gızları yirim yirrrrr nedemek ooooohıııııı görünce gülümseme geliyomuş yüzüne ısırırım ben bunları illagıdıklayıp güldümekmi lazım :)

kuzu canım insandaayrı bir heyecan oluyor gerçekten benimde çok sade ve taşlı annemilla kabarık olsun diyor tavus kuşu gibi:)gelindedigin belliolacakmış:)

ablacımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:kedi::kedi:

kuzu canım insandaayrı bir heyecan oluyor gerçekten benimde çok sade ve taşlı annemilla kabarık olsun diyor tavus kuşu gibi:)gelindedigin belliolacakmış:)

hemde nasıl denerken bile heyecanlanıyor insan.. taş gerçekten güzel oluyor ama etek öyle tavus kuşu gibi sevmiyorum rahatta değil.. bir tane denedim eteği çok kabarık nişanlım bi dön şöyle dedi dönemedim bi türlükaydirigubbakcemile3
okadar ağırdı

iyi yapıyorsun ablam bende takılıyorum vallahi sen görunmuyorsun yaa peşine gelemıyorum :jeyyar:

hayaletim ya ondan gözüm üztünüzde ama ona göre :1ninca:

Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi geceler öpüldünüz yarın görüşürüz by by çok çoşmayın ona göre aklım sizde kalır sonra guclubacismile opuyorumnanaktan :a015:

arkadaşlar hayırlı olsun bizde tainciyiz şemdinliden denizliye ben gaziantepteyim şemdinliden önce buradaydı eşim ben aileyle kalmak istemedim burada lojmanda gayet rahatım lojman çekilişleri ağustos 20 de başlıyo boşalanı puan durumunu göre eylül başına kadar dağıtıyorlar eşi yüzbaşı ve üzeri olanlar merak etmesin ilk boşalanları onlar alabiliyor buarada denizliden arkadaş varsa tanışmak isterim dışarda ev kira ve satın almak istersek fiyatlar neler tekrar hayırlı olsun. of ya 1 ay kaldı geçiyo sıkıldım hayırlısıyla kavuşsak artık

gunaydın kızlarrrrrr :)))

uzun zaman gıremedım nasılsınız bakalım..
yanı tayıncılerın yerlerı hayırlı olsunnn :))
canım denızlıde pelıncan var lojmanda oturuyoo onunla ıletısım kuarabılırsınn denızlı guzell yer hayırlı olsunn

arda pasamızda ıyı sukur hasta degıll buyudu baya bı oglusum delıkanlı oldu :)

handan ablacım ruyanaz gorusemez olduk valla ama artık buralardayım :) mıyasem opuyorum canım senıde

merhaba bayanlar :))) biz bu sene de amasyadayız. gelecekler varsa haberleşelim. herkesin tayini hayırlı olsun :)))) amasya çıkanlar veya amasyada yaşayanlar cevap bekliyorum :))))turkbayragiturkbayragi
ahhh amasyam ben amasyadan geçen yaz geldim canım çok zledim ..

evet şeker grşemez olduk nerelerdesin ardayı ve seni öptüm..
günaydın kızlar herkese güsel bir hafta diliyorum...

ıyıyz canım benım ya kpss ye hazırlanıyorum ogrencılerımde var onlarda gelıyo onları calıstırıyorum arda bı yandan zaman gecıyooo sen nasılsınn valla ozlemısım burayıııı datlummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…