Değirmenlikte kalan arkadaşımız
abla değirmenlikte kalan benim zatenkaydirigubbakcemile3ben sormuştum ama yok sanırımopuyorumnanaktan
canım sana özelden yazmaya çalıştım umarım olmuştur.
gunaydın kızlarrrrrr :)))
uzun zaman gıremedım nasılsınız bakalım..
yanı tayıncılerın yerlerı hayırlı olsunnn :))
canım denızlıde pelıncan var lojmanda oturuyoo onunla ıletısım kuarabılırsınn denızlı guzell yer hayırlı olsunn
arda pasamızda ıyı sukur hasta degıll buyudu baya bı oglusum delıkanlı oldu :)
handan ablacım ruyanaz gorusemez olduk valla ama artık buralardayım :) mıyasem opuyorum canım senıde
ahhh amasyam ben amasyadan geçen yaz geldim canım çok zledim ..
evet şeker grşemez olduk nerelerdesin ardayı ve seni öptüm..
günaydın kızlar herkese güsel bir hafta diliyorum...
canım sana özelden yazmaya çalıştım umarım olmuştur.
günaydın canım ayşeceylinle görüşebildinizmi haberi var oraya gideceğinizden opuyorumnanaktan
canım hayırlı olsun tayınınızzz turkıye gıbı olmuyoo evettt :)
günaydın hanımlar tayini çıkanlar inlaallah hakkımızda hayırlı olur
bizimde kıbrıs tan karsa çıktı tayinimiz merkeze bir yıl daha uzama durumu vardı
üzülüyordum tayin çıktıgına sevindim :teytey:özledim tr yi burasıda türk ama
sanki cok yabancı bir ülkedeymişim gibi bir türlü alışamamıştım
rüyanaz kızının resmini eşimin facebook unda görmüştüm sanırım eşlerimiz tanışıyor
kars ta görev yapan varmı arkadaşlar
gunaydın kızlarrrrrr :)))
uzun zaman gıremedım nasılsınız bakalım..
yanı tayıncılerın yerlerı hayırlı olsunnn :))
canım denızlıde pelıncan var lojmanda oturuyoo onunla ıletısım kuarabılırsınn denızlı guzell yer hayırlı olsunn
arda pasamızda ıyı sukur hasta degıll buyudu baya bı oglusum delıkanlı oldu :)
handan ablacım ruyanaz gorusemez olduk valla ama artık buralardayım :) mıyasem opuyorum canım senıde
teşekkür ederim türkiyem olsunda ister dogusu ister batısı olsunturkbayragicanım hayırlı olsun tayınınızzz turkıye gıbı olmuyoo evettt :)
günaydın hayırlı olsun tayininiz bişey sorcam senin eski nikin yağmurcn değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum resimden farkettim çünkü fanatik fenerli değilmiydin...
teşekkür ederim türkiyem olsunda ister dogusu ister batısı olsunturkbayragi
yok benim eski nikim abisis ti evet bende fenerliyim ama fanatik degilsırnaşık şey
siz afyon damısının ben afyon luyum cok özledim memleketimisenağlama
handan ablacım evet ecesu mesaj attı bana bende ona yazdımmm :) nasılsınnn ablam ya ozledım sızlerı valla
canım sen afyonlusun bız 2 senedır afyondayızz ama alısamadım sevemedım burayı bı turlu helekı oturdugum ılceyı hıc sevmıyorum allahtan afyon merkeze gecıcez ınsallah ta bıraz mutluyummm
eylemcım senın gelınlıgını ne zaman görucez?
gunaydın eylemcım nasılsın :))
handan ablacım evet ecesu mesaj attı bana bende ona yazdımmm :) nasılsınnn ablam ya ozledım sızlerı valla
canım sen afyonlusun bız 2 senedır afyondayızz ama alısamadım sevemedım burayı bı turlu helekı oturdugum ılceyı hıc sevmıyorum allahtan afyon merkeze gecıcez ınsallah ta bıraz mutluyummm
Günaydın hanımlar herkese iyi haftalar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?