Asker Eşleri

esmacım günaydın nasılsın kaçak bir gittin kayboldun resmen neler yapıyorsun arda nasıl iyimi öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan

ahhh amasyam ben amasyadan geçen yaz geldim canım çok zledim ..

evet şeker grşemez olduk nerelerdesin ardayı ve seni öptüm..
günaydın kızlar herkese güsel bir hafta diliyorum...

günaydın dilercim senden ne habr fıstık opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar tayini çıkanlar inlaallah hakkımızda hayırlı olur
bizimde kıbrıs tan karsa çıktı tayinimiz merkeze bir yıl daha uzama durumu vardı
üzülüyordum tayin çıktıgına sevindim :teytey:özledim tr yi burasıda türk ama
sanki cok yabancı bir ülkedeymişim gibi bir türlü alışamamıştım
rüyanaz kızının resmini eşimin facebook unda görmüştüm sanırım eşlerimiz tanışıyor
kars ta görev yapan varmı arkadaşlar

günaydın hayırlı olsun tayininiz bişey sorcam senin eski nikin yağmurcn değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum resimden farkettim çünkü fanatik fenerli değilmiydin...

günaydın tşk ederima.s.

canım hayırlı olsun tayınınızzz turkıye gıbı olmuyoo evettt :)
teşekkür ederim türkiyem olsunda ister dogusu ister batısı olsunturkbayragi

günaydın hayırlı olsun tayininiz bişey sorcam senin eski nikin yağmurcn değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum resimden farkettim çünkü fanatik fenerli değilmiydin...

yok benim eski nikim abisis ti evet bende fenerliyim ama fanatik degilsırnaşık şey
siz afyon damısının ben afyon luyum cok özledim memleketimi
senağlama

Pardon o zaman bir an o zannettim de ondan sordum nikler değişince insan karıştırıyor bazen

handan ablacım evet ecesu mesaj attı bana bende ona yazdımmm :) nasılsınnn ablam ya ozledım sızlerı valla

canım sen afyonlusun bız 2 senedır afyondayızz ama alısamadım sevemedım burayı bı turlu helekı oturdugum ılceyı hıc sevmıyorum allahtan afyon merkeze gecıcez ınsallah ta bıraz mutluyummm

evet afyonluyum merkezden niye afyon küçük ama isted.gin her şeyi bulabilirsin insanları sıcak yardım severdir hangi ilçesinde sin sen tabi merkezi ilçelerine göre daha rahat olr

canım ben sınanpasadayım cok gerı kalmıs bı yer afyona 20 km yakınlıkta olmasına ragmen ınsanları ıyı ama cıkarcı burdakılerrr 2 sendeır ne cektıgımı allahla kendım bılıyorum ve hakkımı helal etmıyorum

anlatayım hak verırsınn 250 tl ev kırası 250 lıra yaz kıs yakıt parası veıyosun ama ısınamıyosun yavrum gecen sene ne kadar hasta oldu hastanelere dustukk burdakıler bılırler hasta olmasın dıye elektırklı ufa yakıyorum 280 elektırık parası gelıyoo anlıcan 1000 tl eve gıdıyo sadece

verdıgım paraya karsı ısınsam ıcım gam yemeyecek ama ısıne gelırse dıyolar burada ev az olldugu ıcın ogrencı cok oldugundan resmen memur kısmını enayı olarak goruyolarrr
aksam esınle cıkabılecegın bı yer yok gezemıyosunn bı bakkala bıle gıderken yıyecek gıbı bakıyolar ıstedıgın hıc bısey yok market bıle yok kucuk bakkal varr anca afyona gıdeceksınde her ıhtıyacını alacaksın daha neler nelrrr cok yobaz burasıı hıc sevmıyorum hıcc allahtan esım trafıge gecıyo da tasınıyoruz burdann

bende ıyıyım can sıkıntısı ıste oglusumun kalkmasını beklıyorum sagol canım ya cok tatlı teyzesı cokkk

tamam o zaman söylemiştim ben ona senin orada olduğunu
ne olsun be canım günler geçiyor işte uğraşıp duruyoruz sürekli
sende bir gittin uğramadın hiç
arda nasıl iyimi büyümüştür yakışıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…