Asker Eşleri

sorma canım ya oyle olduu arda yanlıslıkla oyun oynarken kulagımın zarını patlattı amelıyat oldum 20 gun olduu buyudu sıpam buyumezmııı :)) cok da tatlı handan ablam ya

aaa oraya göre ne kadar pahalı kira afyonda bile 250 300 arası kiralar vicdansızlar ya ii olmuş afyona çıktıgı tayininizin daha rahat edersin merkezde ailem ataköy tarafında oturuyor genelde asker ve polis hep o taraftan tutuyor ev aklınızda bulunsun kiralarda 300 falan yakıt 250 seçenegin cok o olur en azından bütcene göre ev bulursun

valla canım ılıgımızı kuruttularrr afyon oyleymısss hayırlısı sabırsızlıkla beklıyoruzzz gıtmeyııı
evıde gorsen hayatta bu para etmez daha mutfagım banyom tuvaletım kara tass mutfak dolabı eskııı

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan günaydın prenses

günaydın sanada canım prenses çok hoşuma gitti wallaaa havam batsın benim zemuszemus zemuszemus bayanssulusmile

sorma canım ya oyle olduu arda yanlıslıkla oyun oynarken kulagımın zarını patlattı amelıyat oldum 20 gun olduu buyudu sıpam buyumezmııı :)) cok da tatlı handan ablam ya

biliyorum onu söylemiştin de ameliyattan haberimiz yok tabi çok geçmiş olsun canım yinede dikkate et sen maşallah çok tatlı ya sarı kafa bişey yabancılara benzyor kerata

ebru 2 gündür yok canım girmiyor bildigim kadarıyla eşide görevde ama neden girmiyorki benimde aklımda işide olsa ugrardı ..

ebru bugün tarama testlerinin sonucunu alacaktı mutlaka uğrar buraya

canım sagol ya dıkkat etsekte oluyoo olacagın onune gecılmıyoo :))) opuyorum canım gorusuruz ders calısayım bıraz

selamlarr..hatunlaarrr....

bende sınav başvurumu tamamladım nihayet az önce.bıktım kpss deeeennn..salladım bu işi artık..olursa olurr..napalıımmm..

kızlar ben kıbrıstayım suan heryeri biliyorum değirmenlik dahil.sorularınızı cevaplarım.tekirdağ hayraboluyuda biliyorum.hayrabolu sınıra gidiyor.haberiniz olsun yani eşler pek olmuyor.ayrıca hayrabolu biraz pahalı..ev kirası yiyecek,giyecek biraz pahalı..değirmenilğe gelen arkadaş bana ulaşsın.yardımcı olurum..

moralim çok bozuk. 2 yıldır doğuda ne çektiğimi bir ben biliyorum. offf napıcam afyonda...2 yıl mecbur kalıcaz. esma mutfağım karataş falan deyince iyice moralim bozuldu. ben doğuda bile 150 mt2 lik evde oturuyorum.

canım karsta çoook rahat edeceğine eminim.. ben doğma büyüme ankaralıyım ama aslen karslıyız.. çok yardımcı olurlar emin ol. ohhh ne güzel peynirler yiyeceksin tam organik sempatiksalakcinni

ecesu canım bozma moralını canım ya burası ılk ılcelerden ama hıc gelısmemıs bı yer ogrencı cok oldugu ıcın ev az burada o yuzden evın degerınden fazla ucrete tutuyolar ama eczacının evı var guzel kalorıferlıı ordada bos bulabılırmısın bılmıyorum orası ev olarak guzelllll ayrı bı yer sankıı buradann ama dolu oluyo daha gecen sneden ayrlıyolar tutulmasınıı

canım her ev aynı olcak diye bişey yok takma kafana..bakarsın sana iyi bir ev düşer..vardır oranında iyi tarafları.önemli olan iyi insanlarla karşılaşmak..güzel dostluklar olunca..insan bişekilde güzel vakit geçiriyo..a.s

canım kafana hiç takma ben afyona arkadaşımla gittim merkeze ailesi çok sıcaktı ve evleride çok güzeldi .bütün akrabalarınıda gezdik hepsi çok sıcak kanlılardı sırf samsundan misafir gittik die komşuları bile ziysrete gelmişlerdi.ve evleride gerçekten çok güzeldi.heryerin iyisi kötüsü var en azından dogu degil o korkun olmicak bitanem ..hakkınızda hayırlısı inş.korktugun gibi olmaz hiç bişeyopuyorumnanaktan

bnde değirmenlikteyim özelden yazarsanız yardımcı olurum
Ardahan ı bilen yokmu hiç orlarda kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…