- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
günaydınnnn güzelliklerrr .iyi haftalar diliyorum hepinizeeee
ebuş nerde bu gece yawmafoldumben
canım ben sınanpasadayım cok gerı kalmıs bı yer afyona 20 km yakınlıkta olmasına ragmen ınsanları ıyı ama cıkarcı burdakılerrr 2 sendeır ne cektıgımı allahla kendım bılıyorum ve hakkımı helal etmıyorum
anlatayım hak verırsınn 250 tl ev kırası 250 lıra yaz kıs yakıt parası veıyosun ama ısınamıyosun yavrum gecen sene ne kadar hasta oldu hastanelere dustukk burdakıler bılırler hasta olmasın dıye elektırklı ufa yakıyorum 280 elektırık parası gelıyoo anlıcan 1000 tl eve gıdıyo sadece
verdıgım paraya karsı ısınsam ıcım gam yemeyecek ama ısıne gelırse dıyolar burada ev az olldugu ıcın ogrencı cok oldugundan resmen memur kısmını enayı olarak goruyolarrr
aksam esınle cıkabılecegın bı yer yok gezemıyosunn bı bakkala bıle gıderken yıyecek gıbı bakıyolar ıstedıgın hıc bısey yok market bıle yok kucuk bakkal varr anca afyona gıdeceksınde her ıhtıyacını alacaksın daha neler nelrrr cok yobaz burasıı hıc sevmıyorum hıcc allahtan esım trafıge gecıyo da tasınıyoruz burdann
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan günaydın prenses
sorma canım ya oyle olduu arda yanlıslıkla oyun oynarken kulagımın zarını patlattı amelıyat oldum 20 gun olduu buyudu sıpam buyumezmııı :)) cok da tatlı handan ablam ya
ebru 2 gündür yok canım girmiyor bildigim kadarıyla eşide görevde ama neden girmiyorki benimde aklımda işide olsa ugrardı ..
canım sagol ya dıkkat etsekte oluyoo olacagın onune gecılmıyoo :))) opuyorum canım gorusuruz ders calısayım bıraz
günaydın hanımlar tayini çıkanlar inlaallah hakkımızda hayırlı olur
bizimde kıbrıs tan karsa çıktı tayinimiz merkeze bir yıl daha uzama durumu vardı
üzülüyordum tayin çıktıgına sevindim :teytey:özledim tr yi burasıda türk ama
sanki cok yabancı bir ülkedeymişim gibi bir türlü alışamamıştım
rüyanaz kızının resmini eşimin facebook unda görmüştüm sanırım eşlerimiz tanışıyor
kars ta görev yapan varmı arkadaşlar
günaydın kızlar..opuyorumnanaktan
moralim çok bozuk. 2 yıldır doğuda ne çektiğimi bir ben biliyorum. offf napıcam afyonda...2 yıl mecbur kalıcaz. esma mutfağım karataş falan deyince iyice moralim bozuldu. ben doğuda bile 150 mt2 lik evde oturuyorum.
moralim çok bozuk. 2 yıldır doğuda ne çektiğimi bir ben biliyorum. offf napıcam afyonda...2 yıl mecbur kalıcaz. esma mutfağım karataş falan deyince iyice moralim bozuldu. ben doğuda bile 150 mt2 lik evde oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?