Asker Eşleri

düğünümde:):) geleceksin ya ozaman :) bugün deniyecegim bakalım daha karar veremedimki:)

olumunekankayizsmile ahhh keşke gelebilsem canım yaa senide kuzumuda görmeyı cok isterdımmafoldumben karar verde bızede göster yerimseniben

ebru 2 gündür yok canım girmiyor bildigim kadarıyla eşide görevde ama neden girmiyorki benimde aklımda işide olsa ugrardı ..

allah allah ıyıdır inşallah yaa bende merak ettım sımdı

ahhh ahhhhh gece yatmazsın gündüz kalkmazsın nası gelin olacaksın ki oooooooo bizim zamanımızda gelin dedigiiiiiiiiinnnn:):):) ayyy anne annem gibi konuştum:) tünaydın bitanem

kız ben çoktaaaaan kalktım spor falan derken anca giriyorum kaydirigubbakcemile2
ankara oranda oturan varmı?lojmanı orandan almayı düşüyoruz ne dersiniz kızlar?oran lojmanları nasıl?

oran çokı güzel bi semt canım

canım karsta çoook rahat edeceğine eminim.. ben doğma büyüme ankaralıyım ama aslen karslıyız.. çok yardımcı olurlar emin ol. ohhh ne güzel peynirler yiyeceksin tam organik sempatiksalakcinni
teşekküe ederim kuzu bende cok sevindim kars olmasına evet bol bol yeriz artık peynir

aaa niye morelini bozuyosun ki evet afyon küçük bir yer ama ne ararsan var cok rahat edebilecegin bir yer hem afyonda cok modern evler var memura göre harika siteler yapıldı kiralarıda makul halkı sıcak yardım sever istedigin her şeyi organik bulursun hemde cok uygun fiyata ben afyonluyum aslen ilçesindenim ama merkezde oturuyor ailem yeşillik yazları her meyve sebzesini bol bol yersiniz kayısısı kirazı vişnesi daha sayamadıgım bir cok şey hem bol hem ucuz sizin merkeze mi ilçesine mi çıktı

canım sen karsa gittiğinden birşeye ihtiyacın olduğunda bana söyle dayımlar amcamlar hala orda ve sözü geçen insanlar eğer lojman falan çıkmazsa ev için sana çok yardımcı olurlar..diğer her türlü şey içinde..

canım ya sıkma canını ne olur mutlaka güzel bir ev bulursunuz orda hemen boşverme bakalım :1hug:

ankara oranda oturan varmı?lojmanı orandan almayı düşüyoruz ne dersiniz kızlar?oran lojmanları nasıl?

Oranı bilimiyorum ama çankayanın biraz daha ilerisinde olan ankaranın en şık semtlerinden birisidir

slm kızlarrrrrrrr

ne haber çakılcım nasılsın

Selam kızlar ne haber şimdi geldim bende dışardaydım bayağı biryürüdüm yoruldum ama eve zor attım kendimi eşime hediye aldım perşembe doğum günü de benimde başım kelmi dedim aradan kendimide çıkardım kaban aldım bir tane yaz günü kışa hazır oldu aslında

ıyıyz canım benım ya kpss ye hazırlanıyorum ogrencılerımde var onlarda gelıyo onları calıstırıyorum arda bı yandan zaman gecıyooo sen nasılsınn valla ozlemısım burayıııı datlummmmm
ben de iyiyim cnm herzaman bekliyoruz...

ne haber çakılcım nasılsın

ıyıyım ablacım sağol sen nasılsın?

hoşgeldın ablacım güle güle giy ablam güzel günlerde.enişteninde şimdiden dogum gunu kutlu olsun allah saglıklı mutlu uzun ömürler versin ayırmasın sızı hiçopuyorumnanaktan

alemsin handan abla hekaydirigubbakcemile3

bendede vardır o..kendimi aradan hiç çıkartmam..eşime alırken bende araya sokarım bişey..gözümüz doymuyo bizim alışverişe anacım..sositosositoalkisalkisalkis

alemsin handan abla hekaydirigubbakcemile3

bendede vardır o..kendimi aradan hiç çıkartmam..eşime alırken bende araya sokarım bişey..gözümüz doymuyo bizim alışverişe anacım..sositosositoalkisalkisalkis

ayyy iyi oldu aslında elmascım hiçakılda yoktu zaten mangoya girmiştim orada gördüm bir baktım hatunlar hücum etmiş kabana 3 kiş aldık ben pahalı bişey almam hiç sezon sonunda buluyorum hep fiatlarıda çok uygun oluyor sen gel de buraya ben seni götürürüm tükkanlara opuyorumnanaktan

olur valaa....ondan sonra kocalar bizi zor toparlar ama çarşıdankaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

hoşgeldin canım..seni çok iyi anlıyorum..bizde ayrıyız çünkü...neyseki bitmek üzere canım biraz daha sabır..bende çok sabırsızım bu arada..mecbur bişekilde geçeicek bu günler..napalım..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…