düğünümde:):) geleceksin ya ozaman :) bugün deniyecegim bakalım daha karar veremedimki:)
ebru 2 gündür yok canım girmiyor bildigim kadarıyla eşide görevde ama neden girmiyorki benimde aklımda işide olsa ugrardı ..
ahhh ahhhhh gece yatmazsın gündüz kalkmazsın nası gelin olacaksın ki oooooooo bizim zamanımızda gelin dedigiiiiiiiiinnnn:):):) ayyy anne annem gibi konuştum:) tünaydın bitanem
ankara oranda oturan varmı?lojmanı orandan almayı düşüyoruz ne dersiniz kızlar?oran lojmanları nasıl?
teşekküe ederim kuzu bende cok sevindim kars olmasına evet bol bol yeriz artık peynircanım karsta çoook rahat edeceğine eminim.. ben doğma büyüme ankaralıyım ama aslen karslıyız.. çok yardımcı olurlar emin ol. ohhh ne güzel peynirler yiyeceksin tam organik sempatiksalakcinni
moralim çok bozuk. 2 yıldır doğuda ne çektiğimi bir ben biliyorum. offf napıcam afyonda...2 yıl mecbur kalıcaz. esma mutfağım karataş falan deyince iyice moralim bozuldu. ben doğuda bile 150 mt2 lik evde oturuyorum.
teşekküe ederim kuzu bende cok sevindim kars olmasına evet bol bol yeriz artık peynir
aaa niye morelini bozuyosun ki evet afyon küçük bir yer ama ne ararsan var cok rahat edebilecegin bir yer hem afyonda cok modern evler var memura göre harika siteler yapıldı kiralarıda makul halkı sıcak yardım sever istedigin her şeyi organik bulursun hemde cok uygun fiyata ben afyonluyum aslen ilçesindenim ama merkezde oturuyor ailem yeşillik yazları her meyve sebzesini bol bol yersiniz kayısısı kirazı vişnesi daha sayamadıgım bir cok şey hem bol hem ucuz sizin merkeze mi ilçesine mi çıktı
moralim çok bozuk. 2 yıldır doğuda ne çektiğimi bir ben biliyorum. offf napıcam afyonda...2 yıl mecbur kalıcaz. esma mutfağım karataş falan deyince iyice moralim bozuldu. ben doğuda bile 150 mt2 lik evde oturuyorum.
ankara oranda oturan varmı?lojmanı orandan almayı düşüyoruz ne dersiniz kızlar?oran lojmanları nasıl?
slm kızlarrrrrrrr
ben de iyiyim cnm herzaman bekliyoruz...ıyıyz canım benım ya kpss ye hazırlanıyorum ogrencılerımde var onlarda gelıyo onları calıstırıyorum arda bı yandan zaman gecıyooo sen nasılsınn valla ozlemısım burayıııı datlummmmm
esmacım günaydın nasılsın kaçak bir gittin kayboldun resmen neler yapıyorsun arda nasıl iyimi öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan
günaydın dilercim senden ne habr fıstık opuyorumnanaktan
iyiyim ablacım mucux...
günaydın canım ayşeceylinle görüşebildinizmi haberi var oraya gideceğinizden opuyorumnanaktan
öylemi eşinin ismi ne cnm özelden yaz yada ben sana yazayım eşime sorayım tanıo mu...günaydın hanımlar tayini çıkanlar inlaallah hakkımızda hayırlı olur
bizimde kıbrıs tan karsa çıktı tayinimiz merkeze bir yıl daha uzama durumu vardı
üzülüyordum tayin çıktıgına sevindim :teytey:özledim tr yi burasıda türk ama
sanki cok yabancı bir ülkedeymişim gibi bir türlü alışamamıştım
rüyanaz kızının resmini eşimin facebook unda görmüştüm sanırım eşlerimiz tanışıyor
kars ta görev yapan varmı arkadaşlar
Selam kızlar ne haber şimdi geldim bende dışardaydım bayağı biryürüdüm yoruldum ama eve zor attım kendimi eşime hediye aldım perşembe doğum günü de benimde başım kelmi dedim aradan kendimide çıkardım kaban aldım bir tane yaz günü kışa hazır oldu aslında
ohh alışveriş yapılmış şimdi yorgunluk kahvesi lazım sana yakın olsam hemencik yapardım sana..benimde eşimin çarşamba günü doğum günü ama ben hala hediye almadım karar vermedim çükü ne alcagıma ...
bende yorgunum ama birazdan yorgunlugum bitçek temizlik yaptım bugun ögle yemegine eşimin arkadaşı ve eşi geldiler akşam yemegimde hazır çıkıp arkadaşlarla okey oynayacaz şimdi...
ne haber çakılcım nasılsın
Selam kızlar ne haber şimdi geldim bende dışardaydım bayağı biryürüdüm yoruldum ama eve zor attım kendimi eşime hediye aldım perşembe doğum günü de benimde başım kelmi dedim aradan kendimide çıkardım kaban aldım bir tane yaz günü kışa hazır oldu aslında
ben de iyiyim cnm herzaman bekliyoruz...
esmacım günaydın nasılsın kaçak bir gittin kayboldun resmen neler yapıyorsun arda nasıl iyimi öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan
günaydın dilercim senden ne habr fıstık opuyorumnanaktan
iyiyim ablacım mucux...
öylemi eşinin ismi ne cnm özelden yaz yada ben sana yazayım eşime sorayım tanıo mu...
ohh alışveriş yapılmış şimdi yorgunluk kahvesi lazım sana yakın olsam hemencik yapardım sana..benimde eşimin çarşamba günü doğum günü ama ben hala hediye almadım karar vermedim çükü ne alcagıma ...
bende yorgunum ama birazdan yorgunlugum bitçek temizlik yaptım bugun ögle yemegine eşimin arkadaşı ve eşi geldiler akşam yemegimde hazır çıkıp arkadaşlarla okey oynayacaz şimdi...
Yaptım wallaha iyide oldu aslında kışada hazır nasılsa yoruldum ama yürüdüm birde ne makbule geçerdi biliyonmu olsun canım içmiş kadar oldum ama elllerine sağlık kuzum .
Tşört aldım bende erkeğede ne alınacakki en güzeli o zaten
ıyıyım ablacım sağol sen nasılsın?
hoşgeldın ablacım güle güle giy ablam güzel günlerde.enişteninde şimdiden dogum gunu kutlu olsun allah saglıklı mutlu uzun ömürler versin ayırmasın sızı hiçopuyorumnanaktan
Sağol çakılım iyiyim saol sen nasılsın bakalım sağol canım çok tşkler ederim amin canım
alemsin handan abla hekaydirigubbakcemile3
bendede vardır o..kendimi aradan hiç çıkartmam..eşime alırken bende araya sokarım bişey..gözümüz doymuyo bizim alışverişe anacım..sositosositoalkisalkisalkis
arkadaşlar hayırlı olsun bizde tainciyiz şemdinliden denizliye ben gaziantepteyim şemdinliden önce buradaydı eşim ben aileyle kalmak istemedim burada lojmanda gayet rahatım lojman çekilişleri ağustos 20 de başlıyo boşalanı puan durumunu göre eylül başına kadar dağıtıyorlar eşi yüzbaşı ve üzeri olanlar merak etmesin ilk boşalanları onlar alabiliyor buarada denizliden arkadaş varsa tanışmak isterim dışarda ev kira ve satın almak istersek fiyatlar neler tekrar hayırlı olsun. of ya 1 ay kaldı geçiyo sıkıldım hayırlısıyla kavuşsak artık
Sağol çakılım iyiyim saol sen nasılsın bakalım sağol canım çok tşkler ederim amin canım
SELAM ARKADAŞLARopuyorumnanaktan
olur valaa....ondan sonra kocalar bizi zor toparlar ama çarşıdankaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
SELAM ARKADAŞLARopuyorumnanaktan
bende ıyıyım ablacım sağolasın öyle gezınıyorum sitede bugunde çok sakin buralarboshayallersmile
bende geziyom kalkmam lazım ama kalkamadım daha işimde var aslında kaydirigubbakcemile3
yemekmi yapıcaksın ablam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?