yemeğim varda toz filan almam lazım
dışardan gelincede tembeleşiyorum böyle
ben kalkayımda tozumu alıp geleyim
işim çabuk biter topikteyim merak etmeyin geleceğim hemen
afyonun merkezi güzel orayı bende biliyorum memleketlerimize yakın zaten. merkezi için birşey söylemiyorum. doğuda bu kadar sıkıntı çekipte doğuyu aratacak bir yer olması ister istemez beni üzüyor. şimdi bulunduğumuz ilçenin pastanesi, hamburgercisi,pizzacısı, manavları, marketleri, kıyafet, ayakkabı falan alabileceğimiz yerler var. dışarıdan yemek bile söyleyebiliyoruz. doğunun iyisiydi yani. eşim olduğu zaman çıkıyordum ama yine de o bile yetiyordu. doğuda eşim sürekli görevdeydi komando olduğu için sadece onun sıkıntısı vardı.
şimdi gideceğimiz ilçeyi görseniz videoları izledim köy gibi bir yer. hiçbir şey yok. hadi hiçbir şey olmaması önemli değil merkeze gideriz diyorum ama esmanın söylediğine göre doğru düzgün evde yok. benim bütün günüm evde geçiyor sonuçta ev benim için herşeyden önemli. doğuda ilk taşındığım ev çok rutubetliydi. artık rutubetten eklem yerlerim ağrıyordu eşim görevden kendim kira buldum. yine öyle bir yerde oturucam diye korkuyorum. evimde bari huzurlu olayım istiyorum...
kolay gelsin ablammm yardıma gelıyımmı?
afyonun merkezi güzel orayı bende biliyorum memleketlerimize yakın zaten. merkezi için birşey söylemiyorum. doğuda bu kadar sıkıntı çekipte doğuyu aratacak bir yer olması ister istemez beni üzüyor. şimdi bulunduğumuz ilçenin pastanesi, hamburgercisi,pizzacısı, manavları, marketleri, kıyafet, ayakkabı falan alabileceğimiz yerler var. dışarıdan yemek bile söyleyebiliyoruz. doğunun iyisiydi yani. eşim olduğu zaman çıkıyordum ama yine de o bile yetiyordu. doğuda eşim sürekli görevdeydi komando olduğu için sadece onun sıkıntısı vardı.
şimdi gideceğimiz ilçeyi görseniz videoları izledim köy gibi bir yer. hiçbir şey yok. hadi hiçbir şey olmaması önemli değil merkeze gideriz diyorum ama esmanın söylediğine göre doğru düzgün evde yok. benim bütün günüm evde geçiyor sonuçta ev benim için herşeyden önemli. doğuda ilk taşındığım ev çok rutubetliydi. artık rutubetten eklem yerlerim ağrıyordu eşim görevden kendim kira buldum. yine öyle bir yerde oturucam diye korkuyorum. evimde bari huzurlu olayım istiyorum...
seni o kdr ii anlıyorumki insan evi güzel olsun istiyor bnmde en çok istediğim o şuanda inşallah gönlüne göre bi yer bulursun canım bnde çok çektim şuanki evimden bakalım tayinciyiz inşallah gideceğimiz yer de rahat ederiz bulamadımki orlardan birini konuşayım resimleirni falan gördüm çevreyi gördüm dışardan ama evin içleirni bilen yok
seni o kdr ii anlıyorumki insan evi güzel olsun istiyor bnmde en çok istediğim o şuanda inşallah gönlüne göre bi yer bulursun canım bnde çok çektim şuanki evimden bakalım tayinciyiz inşallah gideceğimiz yer de rahat ederiz bulamadımki orlardan birini konuşayım resimleirni falan gördüm çevreyi gördüm dışardan ama evin içleirni bilen yok
bnde değirmenlikteyim özelden yazarsanız yardımcı olurum
Ardahan ı bilen yokmu hiç orlarda kalan
hoşgeldın handan ablacımolumunekankayizsmile
canım teşekkür ederim özelden yazmaya çalıştım ama ben çok iyi bilmiyorum umarım olmuştur.
hoşgeldın canımopuyorumnanaktan
elmaskalpcım nasılsın tatlım?
slm kızlar ölü gibiyim şuan.... kaç gündür giremiorum düğün yaklaşıo ya boya badana falan yapıldı eve canım çıktı gözümü bile açaçcak durum da eğilken giremeden edemedin bide yetmedi 10 sayfa geçmişi okudum daha çok gözüm kapandı ne kadar şey olmuş yahu ben ytokken sadece 3 gün cük giremedim... valla çok kötüyüm kızlar ben gider.. bir duş sonra yatak ohhh hepiizi çok seviom bybyby
slm millet amma çok yazmışsınız hep de yeni arkadaşlar var kimse uğramazken topic coşmuş ebrucum nasılsın naptın kontrolü
ıyı aksamlar kızlarr kocısım yemege goturdu suprız yaptıııı :))) yenı geldık ezelı seyretmeye oturdukkk hepınıze ıyı gecelerrr opuldunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?