- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...
ıyı aksamlar kızlarr kocısım yemege goturdu suprız yaptıııı :))) yenı geldık ezelı seyretmeye oturdukkk hepınıze ıyı gecelerrr opuldunuzzz
gunaydınnnnnnnnn
ınsallh canım hayırlısıyla yerlesınde bogaz keyfııı yaparsınız mıs gıbııı ohhhhhh
bu haftaya anneme antalyaya gıdıyorum kızlarrr :)) denız sezonunu acmayaaaaaa oglusumlaa ..
günaydın şekerler benim kocişim bugun nöbetçi dünden yemeklerimde var öglene akşamada kızımla ayarlarız bişeyler boşum bugun yani...
slm kızlar ölü gibiyim şuan.... kaç gündür giremiorum düğün yaklaşıo ya boya badana falan yapıldı eve canım çıktı gözümü bile açaçcak durum da eğilken giremeden edemedin bide yetmedi 10 sayfa geçmişi okudum daha çok gözüm kapandı ne kadar şey olmuş yahu ben ytokken sadece 3 gün cük giremedim... valla çok kötüyüm kızlar ben gider.. bir duş sonra yatak ohhh hepiizi çok seviom bybyby
slm kızlar..ne var ne yok..ben işe başladım artık fazla giremıyorum
tayinler belli olmuş kimler nerelere gtti...varmı vana gelen?
canım valla oyle ızgaraları goturdum gene :))) azıcıkkkk amaaa
ben senın yerınede gırerım datlum suya meraklanma sennnnn :))
bu pazarda buyuk pıknıge gıdıyoruzzzzzzzzz yarısmalar falandaq olacakmısss kesın bırıncı bellı zatende ıkıncı kım olur bılemıyorum :)))
canım alay pıknıgıı tayınler bellı oldu ya veda pıknıgı gıbııı :))) yazın burda cok olur oyle pıknıkler ıyı de oluyo stres atmaya bırebırrrr :))))
saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...
gunaydınnnnnnnnn
ınsallh canım hayırlısıyla yerlesınde bogaz keyfııı yaparsınız mıs gıbııı ohhhhhh
bu haftaya anneme antalyaya gıdıyorum kızlarrr :)) denız sezonunu acmayaaaaaa oglusumlaa ..
ebrucum gözün aydın tatlım çok sevindim inşallah diğer tahlillerde iyi çıkar sen nasılsın varmı ağrın filan dikkat et kendine eşin yanındamı gittii canım opuyorumnanaktan
sen varya kesin ızgara yemişsindir yine unutmadık vandaki mangal olaylarını :hulya:
günaydın canım ne haber ohhhh keyfe bak sen bide deniz sezononu açmaya gidiyor biz daha ayağımızı sokamadık suya opuyorumnanaktan
günaydın tatlım yemekler hazır tabi rahatsın bugün ne güzel bende de yemek yok ne yapacam bilmiyorum opuyorumnanaktan
slm kızlar ölü gibiyim şuan.... kaç gündür giremiorum düğün yaklaşıo ya boya badana falan yapıldı eve canım çıktı gözümü bile açaçcak durum da eğilken giremeden edemedin bide yetmedi 10 sayfa geçmişi okudum daha çok gözüm kapandı ne kadar şey olmuş yahu ben ytokken sadece 3 gün cük giremedim... valla çok kötüyüm kızlar ben gider.. bir duş sonra yatak ohhh hepiizi çok seviom bybyby
ececim sende haklısın bitanem ama o kadar da olumsuz düünme ne olur herşeyde vardır bir hayır umarım gönlüne göre olur hepsi
biz izmirde 5 sene kaldık evde soba yok petek yok ki ısınasın ilk başta gazlı bir sobamız vardı onu yakıyorduk sadece oturduğun yer ısınıyor diğer taraflar buz gibiydi gaz kokusuda ayrı bir dert sonradan panelli radyatör aldık öyle ısınmaya çalıştık 5 sene ev değiştirsen de cabası zaten lojman da çıkmamıştı bize yani istediğin gibi olmuyor herşey canım benim mutlaka bir yerden fire veriyor herşey canını sıkma sen yeterki olurmu :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?