Asker Eşleri

saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...

ebrucum gözün aydın tatlım çok sevindim inşallah diğer tahlillerde iyi çıkar sen nasılsın varmı ağrın filan dikkat et kendine eşin yanındamı gittii canım opuyorumnanaktan

ıyı aksamlar kızlarr kocısım yemege goturdu suprız yaptıııı :))) yenı geldık ezelı seyretmeye oturdukkk hepınıze ıyı gecelerrr opuldunuzzz

sen varya kesin ızgara yemişsindir yine unutmadık vandaki mangal olaylarını :hulya:

günaydın canım ne haber ohhhh keyfe bak sen bide deniz sezononu açmaya gidiyor biz daha ayağımızı sokamadık suya opuyorumnanaktan

günaydın şekerler benim kocişim bugun nöbetçi dünden yemeklerimde var öglene akşamada kızımla ayarlarız bişeyler boşum bugun yani...

günaydın tatlım yemekler hazır tabi rahatsın bugün ne güzel bende de yemek yok ne yapacam bilmiyorum opuyorumnanaktan

günaydın serpilcim kolay gelsin sana canım bittimi işler zordur şimdi hep telaş olacak birde olsun ya tatlı yorgunluklar bunlar biraz dinlendinmi geçer merak etme canım opuyorumnanaktan

canım valla oyle ızgaraları goturdum gene :))) azıcıkkkk amaaa

ben senın yerınede gırerım datlum suya meraklanma sennnnn :))
bu pazarda buyuk pıknıge gıdıyoruzzzzzzzzz yarısmalar falandaq olacakmısss kesın bırıncı bellı zatende ıkıncı kım olur bılemıyorum :)))

slm kızlar..ne var ne yok..ben işe başladım artık fazla giremıyorum
tayinler belli olmuş kimler nerelere gtti...varmı vana gelen?

canım valla gerı alsalar vana gozum kapalı hemen gelırım burdan ıkı arkdasım vana tayın oldular bırı van merkez alay komutan yardımcısı olarak dıgerı daha bellı degıll ama gecen sene en sevdıgım ablam dedıgım kısı vana merkeze geldı ordalar suannn :)) ozledım valla vanı

bu sefer az yedin ha hadi bakalım öyle olsun
gir walaha ne güzel olur şöle açıl birazda denizde
iş yeri pikniniği bu ne güzel iyi eğlenceler olsun

canım alay pıknıgıı tayınler bellı oldu ya veda pıknıgı gıbııı :))) yazın burda cok olur oyle pıknıkler ıyı de oluyo stres atmaya bırebırrrr :))))

canım alay pıknıgıı tayınler bellı oldu ya veda pıknıgı gıbııı :))) yazın burda cok olur oyle pıknıkler ıyı de oluyo stres atmaya bırebırrrr :))))

ne güzel iyi düşünmüşler bunu hemde değişiklik olur herkes için
çocuklara yarıyor serbest oluyorlar istedikleri gibi oynayıp duruyorlar

selamm.tayinler belli olduya şimdiden bende tayinciymişiz gibi hissetmeye başladım.

esmacım gel bacumm.yine denizliye tayin bekliyorum.olmassa aydın.oda olmazsa izmir,foça.....yokmu tayin dairesinde ahbabı olannnnn

:))) seneyemı canım tayın beklıyosunuzzz bı arkadasın denızlıye tayını cıkmıs ordan bırını arıyodu senı soyledım sekerrr

saol bıtanem... gıttım cnm sonucumu bugun ögrendım cnm cok sukur temız cıktı...darısı dıger tahlıllere ınsallah... sen nasılsın bebişim...

ebrucum çok sevindim şekerimmmmmm..
anneyim sen de hoşgeldin bayadır yoktun dimi..
handan aplacım seni de öptüm
tüm arkadaşlarımı tek tek öperim.geçmişi pek okuyamadım umuyorum herkes çok iyidir..

melıscım yoktum canım gırmıyodum sonra baktım ozledımmm gerı dondumm :)))) nasılsınn canımmm

esmacımm canım seneye denizliyide yazın.jandarma denizliden6yıl kalıyor.lojmanıda çok jan.tesisleride çokgüzel karahayıtta.çok rahat edersin.ardanın eğitimide çok sağlam başlamış olur

canım benim kıyamam sana ...kolay gelsin fıstıgım bende seni çok seviyorum

hayırlısı diyorum handan ablacım. gitmeyeceğimiz deme şansımız yok iyi veya kötü mecburen gideceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…