Asker Eşleri

oyle valla ablacımmmm cocuklara ıyı oluyoooo azıp azıp duruyolarrrrr

azsınlar bakalım açık hava olunca oynuyorlar tabi ne güzel

esmacım gel bacumm.yine denizliye tayin bekliyorum.olmassa aydın.oda olmazsa izmir,foça.....yokmu tayin dairesinde ahbabı olannnnn

ana ne güzel nan egedende emekli olursunuz artık
seni bir yurt dışı yollasak ne dersin şöle arap ülkeleri filannnnnn sempatiksalakcinni
günaydın kuzum

slmmmmmm güzelliklerrrr iyi günler diliyorum hepinize :9

günaydın eylemcimm

günaydın böcü ne haber öp bakem hadi

eylemcım oghlusum uyuyo kocısı yolculadım uykum kactı nobetcıde bugunnn uyumadım bende :))

sormA canım ya bende cok uyuyamaya basladım arda oglen 12 kadar uyuyo bende yatıyorum can sıkıntısına bı bakmısım kı esım gelmıs oglenn bızı kaldırıyoo :)))

yaaa cok sevindim valla cok ii olur olur tanışırız gidince ilk olarak kiraya girmryi düşünüyoruz uygun olursa lojman 2. planda

merhabalar hatunlaaarrr...bende 3-5 gün yokum..eşimin teyzesinde kalcam biraz...hepinmizi öpüyorum görüşmek üzereee......

esmacımm canım seneye denizliyide yazın.jandarma denizliden6yıl kalıyor.lojmanıda çok jan.tesisleride çokgüzel karahayıtta.çok rahat edersin.ardanın eğitimide çok sağlam başlamış olur

canım benımm esım 2 sene sonra bırakacak arda okula baslamadan meslegıı afyonda anlıcan emeklı olucazz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…