oyle valla ablacımmmm cocuklara ıyı oluyoooo azıp azıp duruyolarrrrr
esmacım gel bacumm.yine denizliye tayin bekliyorum.olmassa aydın.oda olmazsa izmir,foça.....yokmu tayin dairesinde ahbabı olannnnn
slmmmmmm güzelliklerrrr iyi günler diliyorum hepinize :9
ebrucum çok sevindim şekerimmmmmm..
anneyim sen de hoşgeldin bayadır yoktun dimi..
handan aplacım seni de öptüm
tüm arkadaşlarımı tek tek öperim.geçmişi pek okuyamadım umuyorum herkes çok iyidir..
eylemcım gunaydın canım hosgeldınnnnn :)))
melıscım yoktum canım gırmıyodum sonra baktım ozledımmm gerı dondumm :)))) nasılsınn canımmm
yaaa cok sevindim valla cok ii olur olur tanışırız gidince ilk olarak kiraya girmryi düşünüyoruz uygun olursa lojman 2. plandacanım sen karsa gittiğinden birşeye ihtiyacın olduğunda bana söyle dayımlar amcamlar hala orda ve sözü geçen insanlar eğer lojman falan çıkmazsa ev için sana çok yardımcı olurlar..diğer her türlü şey içinde..
ben de iyiyim cnm herzaman bekliyoruz...
esmacım günaydın nasılsın kaçak bir gittin kayboldun resmen neler yapıyorsun arda nasıl iyimi öpüyorum ikinizide opuyorumnanaktan
günaydın dilercim senden ne habr fıstık opuyorumnanaktan
iyiyim ablacım mucux...
öylemi eşinin ismi ne cnm özelden yaz yada ben sana yazayım eşime sorayım tanıo mu...
ohh alışveriş yapılmış şimdi yorgunluk kahvesi lazım sana yakın olsam hemencik yapardım sana..benimde eşimin çarşamba günü doğum günü ama ben hala hediye almadım karar vermedim çükü ne alcagıma ...
bende yorgunum ama birazdan yorgunlugum bitçek temizlik yaptım bugun ögle yemegine eşimin arkadaşı ve eşi geldiler akşam yemegimde hazır çıkıp arkadaşlarla okey oynayacaz şimdi...
msj attım canım
evet cok haklısın bütün günümüz evde geçiyor evde geçiyor ve huzurlu bir ortam olsun istiyoruz umarım istedigin gibi bir ev bulursun arkadaşım:Saruboceq:afyonun merkezi güzel orayı bende biliyorum memleketlerimize yakın zaten. merkezi için birşey söylemiyorum. doğuda bu kadar sıkıntı çekipte doğuyu aratacak bir yer olması ister istemez beni üzüyor. şimdi bulunduğumuz ilçenin pastanesi, hamburgercisi,pizzacısı, manavları, marketleri, kıyafet, ayakkabı falan alabileceğimiz yerler var. dışarıdan yemek bile söyleyebiliyoruz. doğunun iyisiydi yani. eşim olduğu zaman çıkıyordum ama yine de o bile yetiyordu. doğuda eşim sürekli görevdeydi komando olduğu için sadece onun sıkıntısı vardı.
şimdi gideceğimiz ilçeyi görseniz videoları izledim köy gibi bir yer. hiçbir şey yok. hadi hiçbir şey olmaması önemli değil merkeze gideriz diyorum ama esmanın söylediğine göre doğru düzgün evde yok. benim bütün günüm evde geçiyor sonuçta ev benim için herşeyden önemli. doğuda ilk taşındığım ev çok rutubetliydi. artık rutubetten eklem yerlerim ağrıyordu eşim görevden kendim kira buldum. yine öyle bir yerde oturucam diye korkuyorum. evimde bari huzurlu olayım istiyorum...
offf hanımlar beni çok büyük kaygılar sardı kardeşimin dügünü var birde aynı zamana denk geliyor.eşya olarak bir yatak odamla beyaz eşyam var karsa taşınacak digerlerini karstan alıcaz tekrardan umarım gönlüme ve bütcemize göre ev ve eşya bulabilirim bir de bebek olunca gözümde o kadar cok büyüyor ki allah hepimizede kolaylık versin
sormA canım ya bende cok uyuyamaya basladım arda oglen 12 kadar uyuyo bende yatıyorum can sıkıntısına bı bakmısım kı esım gelmıs oglenn bızı kaldırıyoo :)))
tulaycım bulusmamı planlıyosunuz sekerımmm
hayırlısı diyorum handan ablacım. gitmeyeceğimiz deme şansımız yok iyi veya kötü mecburen gideceğiz.
handan ablam günaydın çok teşk.ederim yorumun için ..
yaaa cok sevindim valla cok ii olur olur tanışırız gidince ilk olarak kiraya girmryi düşünüyoruz uygun olursa lojman 2. planda
tamam canım haberleşiriz yerimseniben
esmacımm canım seneye denizliyide yazın.jandarma denizliden6yıl kalıyor.lojmanıda çok jan.tesisleride çokgüzel karahayıtta.çok rahat edersin.ardanın eğitimide çok sağlam başlamış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?