Asker Eşleri

buna meyil verenlerin sülalesinin canı aynı şekilde hatta daha fena yansın..kolay kolay beddua etmem ama ettiriyorlar zorla

başbakan konuşsana lan dilin mi tutuldu
one minute eskidi artık, o şovun unutuldu
en sert cevap verilsin, hadleri bildirilsin kim vercek bu şehitlerimizin hesabını yaa kimvercek babalarını bekleyen sabilerin cvbını vatan mı istedin lan beşikteki bebekten bu hesap sorulacak apo denen köpekten devletimizin bişey yaptıgı yok sadece kendilerini ailelerini düşünüyorlar isteseler 2 saatte törör kaldırırlar hepsinin çıkarı var hepsi o..ç. neden gaiban milletin çocukları tamam duyalım okadar vatanını seviyor düşünüyorsa bir devlet adamımız ogullarından birini yollasın kurban bakalım tamam ozaman derim herşey dogru helal olsun ..yok yokkk bişeyler dönüyor ortalıkta allahım hepsinden sorsun hesabını

kimse istemiyor eylemcim bitmesini..

yetere artık çocuklar babasız. anneler evlatsız kalmasın..

yazık değilmi bu hayatının baharındaki fidanlara

öncekiler ne yaptıda başbakan yapsın??
en başta bunu ordu isteyecek!! yani baştakiler soysuz sopsuz herkesin gitmesi lazım

Bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır..

Uyumuyorda uyuyor gibi yapıyorsa, ne yapsanız nafile UYANDIRAMAZSINIZ!!!

GHANDI..

içim çok kötü arkadaşlar ne söledigimi bilemiyorum isyanetmek istemiyorum ama bitsin çok etkileniyorum ya çok devlet adamlarının hepsi suçlu vaveyla hepsi suçlu ordu olsun baştaki herkez suçlu silah ve hertürlü donanımımız fazlasıyla var istesek o dagları ve onların bulundugu bütün ortamı saniyede telef ederler ama kimsenin işine gelmiyor onu söylemek istiyorum
çok acı çok anlatılmaz orduyu kenarıya bırakalım ..çekilsin ben inanıyorum türk milletine kalsa onları zaten 1 günde yok ederler en azından ölümde olsa işte ozaman vatan sagolsun derdim bişeyleri yaparak şehit verilse tamam ama göz göre göre yavrular ana kuzuları şehit düşüyor ya şehit düşüyor

kıslar inanın ne kadar lanet varsa ettim .ama olmuo her haberde tüylerim dken diken olup başımdan aşagı kaynar sular dökülüo... bir an bile kendimi şehit ailelerinin yerine koydugum zman yaşayamam bende ölürüm diorum.. anlayamadıgım o kadar şey varki ya kosoca tsk buna neden engel olamıo.. geçen nişanlımla konuşuom sınırın dibinde görevdelerdi. sınıra 100 mt kadar yakın bir yerde o köpekleri görüolar ama bizim sınırımız içinde olmadıgı için hiç bişey yapamıolar. onlarsa bizim sınırlarımıza girip diledikleri herşeyi yapabilolar akıl mantık ermior gerçekten.

Doğum günün kutlu olsun bitanem opuyorumnanaktan
Daha nice mutlu yıllara olsun sevdiklerine beraber olman dileğimle :1hug:
Seni seviyoruzzzzzz pastan hazır dlek tut ve üfle canım :teytey:

canım benim ablacım çok teşşekkür ederim süpersin sen pastada harika tşk ederim tekrardan bakalım gerçek pastam nasıl olcak eşim lojmanın bahçesinde yapmak için pasta siparişi vermiş bütün arkadaşlarımızı çagırdı onlarla yapçaz...
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

ruyanaz canımmm DOGUM GUNUN KUTLU OLSUNNNNNNN canımmm yuce rabbım sevdıklerınle daha guzell dogum gunlerııı nasıp etsınnnnnnn

handan ablacım pasta superrrrrr valla
tşkler canım ...amin..

saol canım tşkler...

ruyanaz canım hosgeldınn
gune kotu haberle basladık ama olsunnnn mekanları cennet olsun hepsınden allah razı olsunnnn

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!

Son düzenleme:
hiiiççç...ne olsun handan balaa..hep aynı klasik şeyler..oldukça monoton bir hayat benimkisi..kaynana gil köydeler hala yalnızım kızımla evde..bugün onı dışarı çıkardım..her zamanki gibi..onun yemeği ..ev işi felan aynı işte....senden ne haber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…