Asker Eşleri

Beklenen zaman gelecektir Ey ısrail..!!
Biz ısterSek AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRiz.
Biz ısteRSek, BaŞı BeDendeN KaLßi YeRindeN AgaCı KöküNden SökeRiz.
Biz ısterSek, MeSkeni ALem ALemi KraL KraLı SoytaRı £deRiz.
Biz ısterSek, Zamanı ALır GüneŞi BatıRıR KıyaMeti KoPaRıR GideRiz… ..
Biz kimmiyiz 100 lerce asır dünyaya hükmetmiş ecdadın TORUNLARIYIZ !!!

kızlarr mrbbb ben geldımmmmmm :)))

nasılsınız bızde oglusum ve gorumcemın ogluyla parka gıttıkk cay ıctık dondurma yedık tavla oynadık geldıkkkk kocıs nobbetcı bugun (((

kızlarr mrbbb ben geldımmmmmm :)))

nasılsınız bızde oglusum ve gorumcemın ogluyla parka gıttıkk cay ıctık dondurma yedık tavla oynadık geldıkkkk kocıs nobbetcı bugun (((

bende eşim nöbetçiyken bile..sabahı zor ederdim özlerdim..hal böyleyken..iki sene özlemek zorunda kaldım..sürekli iki sene den bahseder oldum her fırsatta..ama bu durum bende bir tramva yarattı artık..fazlasıyla etkilendik..kızım ben ..eşim..işte ister istemez..dönüp dolaşıp konu buraya geliyor bende..

neyseki sabah eşin bütün gün yanında olacak..darısı bana..ortalıkta iyice karıştı..izin işi çook zor görünüyo eşiminde..napalım hayırlısı(

canım ya kıyamam az kaldı bak bu kadar zman gecmıs bu da emın ol gececek hayırlısıyla gelsınde bıraz zaman olsunn dımıııı

öyle tabii...bu aralar bunalımdayım işte ne bileyim..moral bozukluğu..monoton hayatımın verdiği sıkıcılık..sabrımın tükenmesi..bide yalnız olmak evde kaynanagil yoklar bi kaç gündür(her ne kadar kendilerine bayılmasamda)....hepsi depreşti son günlerde..bugünkü haberlerde cabası..şu iki ayda bir geçseydiiiiiii..bayram edicem..öyle boşuna yaşıyomuşum gibi geliyo son günlerde

canım deme oyle ya ne bosa yasamasıııı bunlarda gececek merak etmeee sennn guclusun sennnn asker esısınnn dımıı

evet bugünlerde geçecek elbet..ama delip te geçiyoo..çook iz bırakıyoo geçerken..bir araya gelince..hafızamdan bu iki yılı silicem ama..yaşamamışım gibi..unutup..geçmişin tozlu raflarına fırlatıcaam..acısını çıkartıcaz bu iki yılın..yeni evli gibi olucaz inşallah eşimle..:))

ınsallahhh canımmmm benım emınım oyle olacakkkkk :))

bende esım dogudayken bıde hamıleyken yanlız kaldım 1 seneee cok zor anlıyorumm senıı ama unuttuk onlarıı aklıma geldıkce haytırlıyorum sadece

inşallaaaahhh..ablam ağzından bal damlıyoo..iyiki burası ..sizler varsınız..iyki keşfetmi,şim bu siteyi valla..

Sağolun kızlaarr..ben yataıcam bugün erken..kaynanagil yoldaymış..şu an karşılaşmak istemiyom..onlar girmedne ben yatayım..sabah görücem nede olsa..görüşmek üzeree..iyi geceler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…