iyi geceler,
nasılsınız arkadaşlar? benim canım sıkkın. eşim göreve gideli 19 gün oluyor. ne zaman döneceği de belli değil. artık gözümde hiçbir şey yok eşim yanımda olsun da nerde olursak olalım hiç önemli değil. afyona gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...
elmasçım bizim izinler hep son günde belli olur. olmayacak dediğimiz anda hadi izne gidiyorsun derler. ben yarım saat içinde hazırlanıp otobüse bindiğimi bilirim. moralini bozmak istemem ama tayinci olanların izinlerini kaldırmışlardı geçen yıl. bu yılda mart sonuna kadar izin kullanın demişlerdi bize marttan sonra isterseniz onaylanmaz demişlerdi. ama yinede belli olmaz canım. inşallah 2 ay daha beklemek zorunda kalmazsın bir an önce eşinle kavuşursunuz. beklemek çok zor allah hepimize sabır versin canım.
iyi geceler kızlarrrrrrrrr
iyi geceler,
nasılsınız arkadaşlar? benim canım sıkkın. eşim göreve gideli 19 gün oluyor. ne zaman döneceği de belli değil. artık gözümde hiçbir şey yok eşim yanımda olsun da nerde olursak olalım hiç önemli değil. afyona gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...
elmasçım bizim izinler hep son günde belli olur. olmayacak dediğimiz anda hadi izne gidiyorsun derler. ben yarım saat içinde hazırlanıp otobüse bindiğimi bilirim. moralini bozmak istemem ama tayinci olanların izinlerini kaldırmışlardı geçen yıl. bu yılda mart sonuna kadar izin kullanın demişlerdi bize marttan sonra isterseniz onaylanmaz demişlerdi. ama yinede belli olmaz canım. inşallah 2 ay daha beklemek zorunda kalmazsın bir an önce eşinle kavuşursunuz. beklemek çok zor allah hepimize sabır versin canım.
iyi geceler kızlar kıbrız macerası bitti toplanıp geldik. eşim kursta ben de annemlerdeyim.kurs istanbul ve ankarada ankaraya geçince kayınvideme geceğim bende.evi falan araştırmaya başladık haber bekliyoruz ağustosata ıgdırdayız inş.
gunaydınnnnn sekerrrrrlerrr
canım ne guzel toplanmısın sen yerlestırmek kalmıs dah ben elımı bıle atmadımm toplanmaya baslamadımmm
günaydın hanımlar nasılsınız
günaydın canlar opuyorumnanaktan
günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnn:))
günaydıııııııınnnnn.....bugün daha iyiyim sanki....kaynanagilde geldi..çok bayılmasamda ev de biraz kalabalık olması iyi oluyo...düşüncelerle baş başa kalmıyosun en azından..benim cimcimemde sevindirik oldu..dedesini görünce..acyip düşkün dedesine doğruuuu..parka gittiler..
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğumgünün kutlu olsun!
hımmm durumlar nasıl onlarla iyimi bilmiyorumkismile
aslında öyle çok büyük problemlerimiz yok..kaynananın ağzı var dili yok zaten..yani onunla geçinmek kolay..kayınbaba da öyle..kaşının üstünde gözün var demez..maçoluğu var oda kendi karısına yapıyoı ..ama birlikte yaşamaktan kaynaklanan şeyler oluyo tabi..onların alışkanlıkları farklı..benimki farklı..idare ediyoz mecburen..bide kaynana çok tembel çok pasaklı..bir başkası olsa belki katlanamaz kalmazdı bunca zaman o pisliğin içinde..ama mecbur..büyük konuşmuşum bende ..zamanında 10 gün izne geldiğimizde bile herşeyi elimin ucuyla tutardım..ayağımı halıya basmak istemezdim..10 gün dişimi sıkar zor geçirirdim..halbuki şimdi..aylardır bir senedir yaklaşık burdayım..ders oldu bana
günaydın larrrrrrr
günaydın canım nasıl oldu yanıkların geçtimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?