Asker Eşleri

iyi geceler,

nasılsınız arkadaşlar? benim canım sıkkın. eşim göreve gideli 19 gün oluyor. ne zaman döneceği de belli değil. artık gözümde hiçbir şey yok eşim yanımda olsun da nerde olursak olalım hiç önemli değil. afyona gitmeyi o kadar çok istiyorum ki anlatamam...

elmasçım bizim izinler hep son günde belli olur. olmayacak dediğimiz anda hadi izne gidiyorsun derler. ben yarım saat içinde hazırlanıp otobüse bindiğimi bilirim. moralini bozmak istemem ama tayinci olanların izinlerini kaldırmışlardı geçen yıl. bu yılda mart sonuna kadar izin kullanın demişlerdi bize marttan sonra isterseniz onaylanmaz demişlerdi. ama yinede belli olmaz canım. inşallah 2 ay daha beklemek zorunda kalmazsın bir an önce eşinle kavuşursunuz. beklemek çok zor allah hepimize sabır versin canım.

iyi geceler kızlar kıbrız macerası bitti toplanıp geldik. eşim kursta ben de annemlerdeyim.kurs istanbul ve ankarada ankaraya geçince kayınvideme geceğim bende.evi falan araştırmaya başladık haber bekliyoruz ağustosata ıgdırdayız inş.

gunaydınnnnn sekerrrrrlerrr

canım ne guzel toplanmısın sen yerlestırmek kalmıs dah ben elımı bıle atmadımm toplanmaya baslamadımmm

bugun esımle doktora gıdıcez aksama anca gelırım merak etmeyınnnn opuyorum hepınızıı

günaydınlar mileett..
başından beri ben sana ne diyom kızım..eşin le birlikte ol gerisi problem değil..herkese bu lafı söyleyip duruyom ben boşuna değil..önemli olan birlikte olmak..

canım bende alıştım..bunları işi hep son anada belli oluyo biliyorum..apar topar izne gittiğimiz bizimde oldu..canım tayincilerin izni yok diye bişey yok busene..çünkü eşimin çalıştığı karakolda..hepsi tayinci bu sene ve hepsi 10 ar gün gidip geldi.mayıs ayı içinde.sıra eşime gelince..bir tıkanıklık oldu ama bakalım zaten dağ başında aile getiremeyenlerinde o kadarcık hakkı olsun....bu hafta içi bekliyom..bir aksilik olmazsa..gelmesede canı sağolsun..az kaldı nede olsa..sabrederiz..yeterki onlara bişey olmasın...

iyi geceler kızlarrrrrrrrr

günaydın canım

günaydın ececim nasılsın sana söyledik değilmi eşinle beraber olman herşeyden çok daha önemli canım afyona gidiş ne zaman belli oldumu

günaydın ayşecim şükür bitti kıbrıs inşallah ığdırdada çok rahat edersiniz canım

gunaydınnnnn sekerrrrrlerrr

canım ne guzel toplanmısın sen yerlestırmek kalmıs dah ben elımı bıle atmadımm toplanmaya baslamadımmm

günaydın esmacım ne haber

günaydın hanımlar nasılsınız

sanada günaydın canım ne haber

günaydın canlar opuyorumnanaktan

kuzu kapamam günaydın canım
ankara buluşması olacak gelsene sende
pazar günü ankaraya geliyorum

günaydııııııııııııııııııııııııııınnnnnn:))

günaydın elmascım

günaydıııııııınnnnn.....bugün daha iyiyim sanki....kaynanagilde geldi..çok bayılmasamda ev de biraz kalabalık olması iyi oluyo...düşüncelerle baş başa kalmıyosun en azından..benim cimcimemde sevindirik oldu..dedesini görünce..acyip düşkün dedesine doğruuuu..parka gittiler..

hımmm durumlar nasıl onlarla iyimi bilmiyorumkismile

hımmm durumlar nasıl onlarla iyimi bilmiyorumkismile

aslında öyle çok büyük problemlerimiz yok..kaynananın ağzı var dili yok zaten..yani onunla geçinmek kolay..kayınbaba da öyle..kaşının üstünde gözün var demez..maçoluğu var oda kendi karısına yapıyoı ..ama birlikte yaşamaktan kaynaklanan şeyler oluyo tabi..onların alışkanlıkları farklı..benimki farklı..idare ediyoz mecburen..bide kaynana çok tembel çok pasaklı..bir başkası olsa belki katlanamaz kalmazdı bunca zaman o pisliğin içinde..ama mecbur..büyük konuşmuşum bende ..zamanında 10 gün izne geldiğimizde bile herşeyi elimin ucuyla tutardım..ayağımı halıya basmak istemezdim..10 gün dişimi sıkar zor geçirirdim..halbuki şimdi..aylardır bir senedir yaklaşık burdayım..ders oldu bana

neyse canım ya aranızda problem olsa daha kötü olurdu
bazı şeyleride görmezden gelecen artık
farklı kültürler tabi kolay olmaz
alışmakta zaman alır
çocukta olunca temizliğe daha dikkat etmek gerekiyor
boşver canım ya sende yum gözlerini gitsin işte
az kaldı zaten

teşk.ederim serpil canım idare ediyorum ...nişanlım görevde biraz onun sitresi birazda düğün sitresi ortaya karışık sen nasılsın

günaydın canım nasıl oldu yanıkların geçtimi biraz

kızarıklık biraz geçti ablacım ilk günkü kadar acıda yok deri degiştiriyorum galiba :) soyuldu biraz ama buda bana tecrübe oldu fazla sıcak yok güneş bişe yapmaz diyip koruyucu sürünmeden sezon açılışı yaptım denizde) eğlenirken güzelde sonrası kötü:) ablacım samsuna da beklerim ankaraya kadar gelmişkenkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…