Asker Eşleri

slm canım ..aman sen huzurlu ol da bırak evide kendide pasaklı olsun handan ablamında dedigi gibi görmezden gel ..o kadar arkadaşımız varki huzuru olmayan kayınvalide ve kayınpederiyle ..allahım daha iyi etsin seni .biran öncede kocişine kovuş sağlıcakla ..olumunekankayizsmile

dikkat edersin bundan sonra artık krem sürmedende denize girme canım
ilk başta anlamıyon ama sonra çıkıyor acısı işte
heee kız geliyom ankaraya kısmetse
kuzuyada haber verdim sende gel diye
duyguyada mesaj atacam gel diye
inşallah canım ya bende isterim gelmeyi opuyorumnanaktan

evet canım ya artık hiçbişeyin önemi yok. 2 yıldır sıkıldım bunaldım iyice. hayırlısıyla bir an önce kurtulsak şurdan.

canım benim tanıdıklarımdan biri daha izine gidiyormuş merkezden. senin eşinde bu hafta gelir o zaman. açıköğretim sınavlarında bizim orası biraz karışık oluyor. sınava gidenlerin yerine merkezden gidenler falan oluyor. belkide o geçsin diye beklemişlerdir. inşallah gelir canım.

inşallah canım..eşimde söyledi sınav kargaşası geçince olur heralde diye..bakalım..olmasa bile canı sağolsun..zoruma gidicek ama..yeterki..kötü bişey olmasın...

sağol canım..
bu arada eşimin bir önceki görev yeri samsun termeydi biliyomusun orayı..3 sene ordaydık eşimle..miliç duymuşsundur..

inşallah canım...

canım biraz daha sabır ne olur bak az kaldı gelmesine :1hug:

inşallah canım..eşimde söyledi sınav kargaşası geçince olur heralde diye..bakalım..olmasa bile canı sağolsun..zoruma gidicek ama..yeterki..kötü bişey olmasın...

elmascım geç olsun temiz olsun demi
bunu böyle düşün lütfen :1hug:

slm kızlarrr nasılsınız?geçmişi okumaya vaktım olmadı inşallah herkez ıyıdır dilercim dogum gunun kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere öpüyorum hepinizi

slm lar herkese ..
mutlu yıllara tatlım.
bu arada geçmişi pek okumadım.umarım herkes iyidir.ben de bolcaa heyecan var.yarın işe başlıyorum nasipse..sonunda Allahım nasip etti.ama karnımda kocaman bir stress var :))))))) dua edin bana nolur..öptüm

slm kızlarrr nasılsınız?geçmişi okumaya vaktım olmadı inşallah herkez ıyıdır dilercim dogum gunun kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere öpüyorum hepinizi

ne haber cakılcım sen nasılsın bakalım
gözükmüyorsun sende hiç opuyorumnanaktan

böcü hayırlı olsun canım
heyecan olması çok doğal alışırsın ya merak etme opuyorumnanaktan
ilk maaşla ne ısmarlıyon bize :hulya:

oranın halkıda çok iyiydi..komşuşllarım sağolsunlar ne pişirseler bir tabak geitrirlerdi..köy yeriydi hemen hemen zaten..bahçeden istediğini gel götür sorma derlerdi..merkezide ayrı güzel tabi...ama çooook yoğun bir karakoldu orası ..eşimi az görüyodum
yol üstü bir yerdi...samsunu en yoğun ikinci karakoluymuş....kurtulduk ordan yaa...çook yalnız kaldığım oldu orda benim..köy yeriydi..gidecek yerde yoktu..çocuk olunca vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama...sonrada ayrı kaldık zaten..bingöl ayırdı bizi..inşallah..şimdi gideceğimiz yerden her açıdan tatmin oluruz..

slm lar tekrardan..
ay vala bir yandan da stressim nasıl insanlar vs... :sm_confused:
ne iston :içelim:

boshayallersmile

slm kızlar melisim hadi gözün aydın kaynaşırsın 1 haftada
bugün bizim evlilik yıldönümümüss :))

ce ee süper duygucum ya..ne yapcanııııııııııs bu gün :)) bayanssulusmile
teşekkür ederim tatlım ..ben de öyle umut ediyorum ama benim bir sorunum var , hemen seviyorum insanları (( yaptıkları yanlışlardan da dolayısıyla çok çabuk ve derin etkileniyorum bu huyumu da hiiiiiç sevmiyorum ..pöff
:1closedeyes:

slm lar tekrardan..
ay vala bir yandan da stressim nasıl insanlar vs... :sm_confused:
ne iston :içelim:

boshayallersmile

selm böcü geçer merak etme hemen alışırsın ya
sen sıcak kanlı birisin :1hug:

ne haber duygucum nasılsın
bu ayın 12.sinde ankara buluşması var
kuzuyada söyledim gelebilirse gelecek
sende gelsene
pazar günü ankaraya geliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…