aslında öyle çok büyük problemlerimiz yok..kaynananın ağzı var dili yok zaten..yani onunla geçinmek kolay..kayınbaba da öyle..kaşının üstünde gözün var demez..maçoluğu var oda kendi karısına yapıyoı ..ama birlikte yaşamaktan kaynaklanan şeyler oluyo tabi..onların alışkanlıkları farklı..benimki farklı..idare ediyoz mecburen..bide kaynana çok tembel çok pasaklı..bir başkası olsa belki katlanamaz kalmazdı bunca zaman o pisliğin içinde..ama mecbur..büyük konuşmuşum bende ..zamanında 10 gün izne geldiğimizde bile herşeyi elimin ucuyla tutardım..ayağımı halıya basmak istemezdim..10 gün dişimi sıkar zor geçirirdim..halbuki şimdi..aylardır bir senedir yaklaşık burdayım..ders oldu bana
kızarıklık biraz geçti ablacım ilk günkü kadar acıda yok deri degiştiriyorum galiba :) soyuldu biraz ama buda bana tecrübe oldu fazla sıcak yok güneş bişe yapmaz diyip koruyucu sürünmeden sezon açılışı yaptımdenizde) eğlenirken güzelde sonrası kötü:) ablacım samsuna da beklerim ankaraya kadar gelmişkenkaydirigubbakcemile5
evet canım ya artık hiçbişeyin önemi yok. 2 yıldır sıkıldım bunaldım iyice. hayırlısıyla bir an önce kurtulsak şurdan.günaydınlar mileett..
başından beri ben sana ne diyom kızım..eşin le birlikte ol gerisi problem değil..herkese bu lafı söyleyip duruyom ben boşuna değil..önemli olan birlikte olmak..
canım bende alıştım..bunları işi hep son anada belli oluyo biliyorum..apar topar izne gittiğimiz bizimde oldu..canım tayincilerin izni yok diye bişey yok busene..çünkü eşimin çalıştığı karakolda..hepsi tayinci bu sene ve hepsi 10 ar gün gidip geldi.mayıs ayı içinde.sıra eşime gelince..bir tıkanıklık oldu ama bakalım zaten dağ başında aile getiremeyenlerinde o kadarcık hakkı olsun....bu hafta içi bekliyom..bir aksilik olmazsa..gelmesede canı sağolsun..az kaldı nede olsa..sabrederiz..yeterki onlara bişey olmasın...
inşallah canım...ecesu canım sıkma canını hayırlısıyla gorev den donerrrr ınsallahhhh
evet canım ya artık hiçbişeyin önemi yok. 2 yıldır sıkıldım bunaldım iyice. hayırlısıyla bir an önce kurtulsak şurdan.
canım benim tanıdıklarımdan biri daha izine gidiyormuş merkezden. senin eşinde bu hafta gelir o zaman. açıköğretim sınavlarında bizim orası biraz karışık oluyor. sınava gidenlerin yerine merkezden gidenler falan oluyor. belkide o geçsin diye beklemişlerdir. inşallah gelir canım.
slm canım ..aman sen huzurlu ol da bırak evide kendide pasaklı olsun handan ablamında dedigi gibi görmezden gel ..o kadar arkadaşımız varki huzuru olmayan kayınvalide ve kayınpederiyle ..allahım daha iyi etsin seni .biran öncede kocişine kovuş sağlıcakla ..olumunekankayizsmile
inşallah canım...
inşallah canım..eşimde söyledi sınav kargaşası geçince olur heralde diye..bakalım..olmasa bile canı sağolsun..zoruma gidicek ama..yeterki..kötü bişey olmasın...
slm kızlarrr nasılsınız?geçmişi okumaya vaktım olmadı inşallah herkez ıyıdır dilercim dogum gunun kutlu olsun tatlım nice mutlu senelere öpüyorum hepinizi
slm lar herkese ..
mutlu yıllara tatlım.
bu arada geçmişi pek okumadım.umarım herkes iyidir.ben de bolcaa heyecan var.yarın işe başlıyorum nasipse..sonunda Allahım nasip etti.ama karnımda kocaman bir stress var :))))))) dua edin bana nolur..öptüm
sağol canım..
bu arada eşimin bir önceki görev yeri samsun termeydi biliyomusun orayı..3 sene ordaydık eşimle..miliç duymuşsundur..[/QUOT
hım evet canım bilmem mi ilçesi samsunun terme ben merkezdeyim fakat biliyorum güzel yerdi orası ...ama halk olarak nasıldı bilemicem.ama samsunumuz çok güzel ulaşım olarakta ve hayat şartları olarak ...
ne haber cakılcım sen nasılsın bakalım
gözükmüyorsun sende hiç opuyorumnanaktan
böcü hayırlı olsun canım
heyecan olması çok doğal alışırsın ya merak etme opuyorumnanaktan
ilk maaşla ne ısmarlıyon bize :hulya:
slm kızlar melisim hadi gözün aydın kaynaşırsın 1 haftada
bugün bizim evlilik yıldönümümüss :))
slm lar tekrardan..
ay vala bir yandan da stressim nasıl insanlar vs... :sm_confused:
ne iston :içelim:
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?