iyi akşalar canlarım moralim agrıyor kaç gündür. içim bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamam. nişanlımdada aynı şey varmış galiba bu iki günlük kvauşma bize yaramadı. o gitti evin her yeri boş kaldı hiç bir odaya giresim gelmeio. kapıdan atıorum ayagımı içeri hemen o gelior gözümün önüne moralim iyice bozuluyor.. onun için daha kötüdür bence benim yanımda dou dolu geçirdiği iki günün ardından daga çıktı direk.. telde konuşuyoruz. can sıkıntısından ne konuşacagımızı bilemioruz ... allahım şu bir buçuk ay bir geçsede kavuşsak geöse bütün bu sıkıntı stres, bunu tek kendim için değil bütün eşinden nişanlısından sevdiinden ayrı olan herkes için istiyorum allahım sen kimseyi sevdiğinden ayrı etme....
iyi akşalar canlarım moralim agrıyor kaç gündür. içim bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamam. nişanlımdada aynı şey varmış galiba bu iki günlük kvauşma bize yaramadı. o gitti evin her yeri boş kaldı hiç bir odaya giresim gelmeio. kapıdan atıorum ayagımı içeri hemen o gelior gözümün önüne moralim iyice bozuluyor.. onun için daha kötüdür bence benim yanımda dou dolu geçirdiği iki günün ardından daga çıktı direk.. telde konuşuyoruz. can sıkıntısından ne konuşacagımızı bilemioruz ... allahım şu bir buçuk ay bir geçsede kavuşsak geöse bütün bu sıkıntı stres, bunu tek kendim için değil bütün eşinden nişanlısından sevdiinden ayrı olan herkes için istiyorum allahım sen kimseyi sevdiğinden ayrı etme....
teşekkür ederim canım lojman yokmuş zaten batıda oturmak istiyodum lojmana hiç kullanmadık dahahadi hayırlı olsun gözün aydın...lojman düşünmedinizmi..
selm böcü geçer merak etme hemen alışırsın ya
sen sıcak kanlı birisin :1hug:
ne haber duygucum nasılsın
bu ayın 12.sinde ankara buluşması var
kuzuyada söyledim gelebilirse gelecek
sende gelsene
pazar günü ankaraya geliyorum bende
mersü handan aplammAMİNN.nişanlın nerde görev yapıyor.son senesimiturkbayragi
iyi geceler kızlar
evi tutttuk 350 tl.ye çok rahatladım2 oda 1 salon kaloriferli en önemli oydu zaten sobayla uğraşamazdım yerimseniben
slm kızlar..
amiiinn...ne demek olduğunu çoook iyi bilirim....alasını yaşadım ayrılığın iki senedir..ve içimde hep o sıkıntıyla dolaştım..nasıl bişey çook iyi bilirimm..hala da bitmedii..az önce 2,5 yaşında kızm ben babamı çook özledim diye ağladıı..onun küçücük yüreğindeki bu duyguya ben nasıl dayanayım..şu an ağlıyorum..kızımın bu sözleri bardağı taşıran sözlerdi çünkü..dua ediyorumki ALLAHA iyiki bu küçük yaşında yaşadık bu ayrılığı.daha yeni yeni aklı ermeye başladı ......daha büyük olsaydı 4-5 yaşında olsaydı..her gün bu sözleri etse ben nasıl dayanırdım........
iyi geceler kızlar
evi tutttuk 350 tl.ye çok rahatladım2 oda 1 salon kaloriferli en önemli oydu zaten sobayla uğraşamazdım yerimseniben
iyi gecelerr...
mersü handan aplamm
slm lar ii geceler ..ayyyy ben artık uyuyamam daPP boshayallersmile
günaydın kızlar herkese dün hastaydım kasıklarım agrıyordu giremedim geçmişede bakamadım şimdi hada iyiyim 3 igneden sonra ancak kendime geldim eşim izin aldı o baktı saolsun şimdi toparlanım biraz kahvemi içip ev işlerine bakmam lkazım dün baba kız yemek yapıoz die mutfagımı batırmışlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?