Asker Eşleri

iyi akşalar canlarım moralim agrıyor kaç gündür. içim bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamam. nişanlımdada aynı şey varmış galiba bu iki günlük kvauşma bize yaramadı. o gitti evin her yeri boş kaldı hiç bir odaya giresim gelmeio. kapıdan atıorum ayagımı içeri hemen o gelior gözümün önüne moralim iyice bozuluyor.. onun için daha kötüdür bence benim yanımda dou dolu geçirdiği iki günün ardından daga çıktı direk.. telde konuşuyoruz. can sıkıntısından ne konuşacagımızı bilemioruz ... allahım şu bir buçuk ay bir geçsede kavuşsak geöse bütün bu sıkıntı stres, bunu tek kendim için değil bütün eşinden nişanlısından sevdiinden ayrı olan herkes için istiyorum allahım sen kimseyi sevdiğinden ayrı etme....

amiiinn...ne demek olduğunu çoook iyi bilirim....alasını yaşadım ayrılığın iki senedir..ve içimde hep o sıkıntıyla dolaştım..nasıl bişey çook iyi bilirimm..hala da bitmedii..az önce 2,5 yaşında kızm ben babamı çook özledim diye ağladıı..onun küçücük yüreğindeki bu duyguya ben nasıl dayanayım..şu an ağlıyorum..kızımın bu sözleri bardağı taşıran sözlerdi çünkü..dua ediyorumki ALLAHA iyiki bu küçük yaşında yaşadık bu ayrılığı.daha yeni yeni aklı ermeye başladı ......daha büyük olsaydı 4-5 yaşında olsaydı..her gün bu sözleri etse ben nasıl dayanırdım........

iyi geceler kızlar
evi tutttuk 350 tl.ye çok rahatladım2 oda 1 salon kaloriferli en önemli oydu zaten sobayla uğraşamazdım yerimseniben

AMİNN.nişanlın nerde görev yapıyor.son senesimiturkbayragi

AMİNN.nişanlın nerde görev yapıyor.son senesimiturkbayragi
mersü handan aplamm
slm lar ii geceler ..ayyyy ben artık uyuyamam da PP
boshayallersmile

Canım en azından geldi yanına bak 2 gün bile olsa kavuşup görüştünüz ne güzel işte zaman çok geçiyor serpilcim bunu unutma sakın geçecek canım az kaldı :teselli:

selam canım ne haber kızın nasıl iyimi opuyorumnanaktan

canım ya ben bile kötü oldum dayanamıorum bende çocuklara özlüyor tabi babasını kolay değil sonuçta opuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar
evi tutttuk 350 tl.ye çok rahatladım2 oda 1 salon kaloriferli en önemli oydu zaten sobayla uğraşamazdım yerimseniben

gözün aydın canım en azından ev işi halloldu kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kuzu ne haber kaydirigubbakcemile3

mersü handan aplamm
slm lar ii geceler ..ayyyy ben artık uyuyamam da PP
boshayallersmile

kızzz yirim ben senin heyecanını opuyorumnanaktan

günaydın kızlar herkese dün hastaydım kasıklarım agrıyordu giremedim geçmişede bakamadım şimdi hada iyiyim 3 igneden sonra ancak kendime geldim eşim izin aldı o baktı saolsun şimdi toparlanım biraz kahvemi içip ev işlerine bakmam lkazım dün baba kız yemek yapıoz die mutfagımı batırmışlar..

Günaydın canım geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah adet sancısımı bu yedin iğneleri demek ayyy kıyamam ya bak ne güzel enişte yardım ediyor sana ama birtaraftanda dağıtıyor sanada toplmak düşüyor yok nam bunlar mutfağa girmesinler mümkünse iş bitmiyor o zaman opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese hava kapalı bugün burada yağmur yağacak herhalde tam ne güzel derken yine kapadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…