Asker Eşleri

çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmile

canım benim allahım biran önce kavuştursun saglıkla inş.çok iyi anlıyorum seni bi anlık boşlukta oluyoruz işte ama bide beni düşün sesini bile duyamıyorum 5 gündür ..canları sagolsunda..inş.bizde kavuşacagız..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın canım yinemişehit haberi ya bitsin artık acı haberler

evet ablacım yine şehit çukurcaya çıkan askerlerimizden 3 yaralı vardı birtanesi şehit olmuşmafoldumbenmafoldumben allahım rahmet eylesin ..diyecek söz bulamıyorum artık ablacım senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenturkbayragi

kızlar gecmıosı okuyamadım umarım ıyısınızdırrrrr bande antalyadayım anneme geldık bugun denıze gıdıcem gıremem opuyorummm

kızlar gunaydınnnnn nasılsınızzzz :))

günaydın canım gittin ha antalyaya annene selamlar canım benim yerimede gir denize bolcana yüz güneşlen gel opuyorumnanaktan

allah rahmet eylesin ne zaman bitecek bunlar turkbayragi turkbayragi
ço şey söylenirde burada olmuyor işte kötükedihüso

günaydınn..
bıktım bu haberlerden..hiç birşey yapasım gelmiyor

günaydın canım hergün yeni bir acı haberle uyanır olduk artık

dilercim çok geçmiş olsun

duygucum sizinde evlilik yıldönumunuzu kutluyorum tatlım

ebuşda rahatsızmıs galıba çok çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak tatlım

meliscim dualarımız seninle merak etme

kuzum,eylemcim,esmacım ve diğer arkadaslarım öpüyorum hepinizi kocaman

kıbrısın neresindesin.tayininiz nereye çıktı.bizde mevlevi taburundaydıkturkbayragi
canım değirmenlik gökhan kışlasındaydık.şimdi ıgdır tuzlucaya gidiyoruz

gözün aydın canım en azından ev işi halloldu kaydirigubbakcemile3

evet abla çok rahatladım ayrı kalmayacagız birlikte gideceğiz

iyiyim ablacım sagol sen nasılsın?bir süre giremedim kolumu incitmiştim ama şimdi daha ıyıyım özledım sizi yawolumunekankayizsmile

iyiyim canım bende sağol çok geçmiş olsun şimdi nasıl kolun iyimi çok yorma yinede dikkat et canım opuyorumnanaktan

canım değirmenlik gökhan kışlasındaydık.şimdi ıgdır tuzlucaya gidiyoruz

esnin adına çok sevindim canım ne mutlu sana şimdi eşinle beraber olacaksın ayrı olsaydınız zor olurdu bebek ta var birde opuyorumnanaktan

canım kızın ceylin nasıl oldu ateşlenmişti fırsat bulup yazamadım bi türlü

selam canım ne haber nasılsın opuyorumnanaktan

teşekkür ederim iim haftaya yolculuk var toplanma telaşındayım işte
takip ettiğim kadarıyla birçeok kişi istediği yere gidiyor bu tayinlerde allah hayırlı yerler komşular nasip etsin inş
sz nasılsınız

canım kızın ceylin nasıl oldu ateşlenmişti fırsat bulup yazamadım bi türlü
iyi canım sağolasın. 1gün sürdü ateşi şimdi çok iyi maşallah TR nin havası yaradı kuzuma iştahı açıldı:ecrin_bebek:
esnin adına çok sevindim canım ne mutlu sana şimdi eşinle beraber olacaksın ayrı olsaydınız zor olurdu bebek ta var birde opuyorumnanaktan
evet ablacım ya çok şükür.

İyiyin bede canım sağol takılıyorum işte burada bende yanlızım aslında kimsede yok apartmanda tüm vaktim burada geçiyor diyebilirim ..
Evet tayinler güzel zannediyorum inşallah herkez çok mutlu olur gittkleri yerde eşler için iş yeri çok önemli rahat bir çalışma imkanları olursa sorunda olmaz .
Hanımlar içinde iyi komşular lazım ki vakit geçsin çok önemli çünkü bu..

iyiyim canım bende sağol çok geçmiş olsun şimdi nasıl kolun iyimi çok yorma yinede dikkat et canım opuyorumnanaktan

tşk ederım ablacım şimdi daha ıyı arada agrım oluyor yıne ama idare edıyorum. özledim sizi bır bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…