günaydın..yeni bir gün ve yeni şehit haberlerihergün hergün hergünnnnnnnnnnnn
günaydın kızlar herkese dün hastaydım kasıklarım agrıyordu giremedim geçmişede bakamadım şimdi hada iyiyim 3 igneden sonra ancak kendime geldim eşim izin aldı o baktı saolsun şimdi toparlanım biraz kahvemi içip ev işlerine bakmam lkazım dün baba kız yemek yapıoz die mutfagımı batırmışlar..
iyi akşalar canlarım moralim agrıyor kaç gündür. içim bir sıkılıyor bir sıkılıyor anlatamam. nişanlımdada aynı şey varmış galiba bu iki günlük kvauşma bize yaramadı. o gitti evin her yeri boş kaldı hiç bir odaya giresim gelmeio. kapıdan atıorum ayagımı içeri hemen o gelior gözümün önüne moralim iyice bozuluyor.. onun için daha kötüdür bence benim yanımda dou dolu geçirdiği iki günün ardından daga çıktı direk.. telde konuşuyoruz. can sıkıntısından ne konuşacagımızı bilemioruz ... allahım şu bir buçuk ay bir geçsede kavuşsak geöse bütün bu sıkıntı stres, bunu tek kendim için değil bütün eşinden nişanlısından sevdiinden ayrı olan herkes için istiyorum allahım sen kimseyi sevdiğinden ayrı etme....
günaydın canım yinemişehit haberi ya bitsin artık acı haberler
kızlar gunaydınnnnn nasılsınızzzz :))
evet ablacım yine şehit çukurcaya çıkan askerlerimizden 3 yaralı vardı birtanesi şehit olmuşmafoldumbenmafoldumben allahım rahmet eylesin ..diyecek söz bulamıyorum artık ablacım senağlamasenağlamamafoldumbenmafoldumbenturkbayragi
günaydınn..
bıktım bu haberlerden..hiç birşey yapasım gelmiyor
günaydınlar herkezeeee
günaydın gülşahcım nasılsın canım
canım değirmenlik gökhan kışlasındaydık.şimdi ıgdır tuzlucaya gidiyoruzkıbrısın neresindesin.tayininiz nereye çıktı.bizde mevlevi taburundaydıkturkbayragi
gözün aydın canım en azından ev işi halloldu kaydirigubbakcemile3
evet abla çok rahatladım ayrı kalmayacagız birlikte gideceğiz
canım değirmenlik gökhan kışlasındaydık.şimdi ıgdır tuzlucaya gidiyoruz
iyiyim ablacım sagol sen nasılsın?bir süre giremedim kolumu incitmiştim ama şimdi daha ıyıyım özledım sizi yawolumunekankayizsmile
canım değirmenlik gökhan kışlasındaydık.şimdi ıgdır tuzlucaya gidiyoruz
canım kızın ceylin nasıl oldu ateşlenmişti fırsat bulup yazamadım bi türlü
iyiyim canım bende sağol çok geçmiş olsun şimdi nasıl kolun iyimi çok yorma yinede dikkat et canım opuyorumnanaktan
esnin adına çok sevindim canım ne mutlu sana şimdi eşinle beraber olacaksın ayrı olsaydınız zor olurdu bebek ta var birde opuyorumnanaktan
selam canım ne haber nasılsın opuyorumnanaktan
iyi canım sağolasın. 1gün sürdü ateşi şimdi çok iyi maşallah TR nin havası yaradı kuzuma iştahı açıldı:ecrin_bebek:canım kızın ceylin nasıl oldu ateşlenmişti fırsat bulup yazamadım bi türlü
esnin adına çok sevindim canım ne mutlu sana şimdi eşinle beraber olacaksın ayrı olsaydınız zor olurdu bebek ta var birde opuyorumnanaktan
evet ablacım ya çok şükür.
teşekkür ederim iim haftaya yolculuk var toplanma telaşındayım işte
takip ettiğim kadarıyla birçeok kişi istediği yere gidiyor bu tayinlerde allah hayırlı yerler komşular nasip etsin inş
sz nasılsınız
iyiyim canım bende sağol çok geçmiş olsun şimdi nasıl kolun iyimi çok yorma yinede dikkat et canım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?