Asker Eşleri

tamam ablacım sürüyorum zaten ilgin için tşk ederım canım ablam benım çok seviyorum ya ben senıolumunekankayizsmile

rica ederim bitanem ne demek :1hug: bende seviyorum kuzum opuyorumnanaktan

Bende asker eşiyim ve aranıza yeni katıldım.Nekadar zorlu bir yolculukmuş,8 aydır eşimden ayrıyım ve artık çok zor dayanıyorum Allah sabır versin hepimize onu çok özledim o benim herşeyimmm

sen yinede dikkat et ama yorma kolunu jel filan sür koluna faydası olur canım opuyorumnanaktan

bırak ablam şu çakılı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keyiften baleee yaparken uçmaya çalışmışşşşş:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bende asker eşiyim ve aranıza yeni katıldım.Nekadar zorlu bir yolculukmuş,8 aydır eşimden ayrıyım ve artık çok zor dayanıyorum Allah sabır versin hepimize onu çok özledim o benim herşeyimmm

Allah kavuştursun cnm çok zor oluyor bnde doğum için gittiğimde 4 ay ayrı kaldık Allah kavuştursun

selam millet...
hoşgeldin canım..Allah kavuştursun bir an önce...yalnız değilsin bende gün sayıyorum ve burda gün sayan çok arkadaş var..Allah kavuştursun bir an önce heipimizi....

şimdi iyiyim ablacım fmf var bende onun sancısı sorma mahvetti beni...valla çok şükür bitirdim işleri rahatladım ..
çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmile
tşkler canım......

saol canım...

slm herkese herşey aynı çok sıkılıyourm yaf.. sabah kalk kahvaltı yap sonra temizlik ve pc başı.. bunaldım iyice ne evde durasım var nede dışarı çıkasım. aslında benim hakkride olasım varya neyse . ebuşta yok bayadır. hala rahatsızmı acaba... eylemcim sesini duyamıyorum dediğine göre kesin görevde nişanlın tel çekmio dolayısıyla. of of handan abla dayanıyorum dayanmayada nereye kadar ya

ne haber kız yollayalım seni hemen oraya ne dersin :teselli: kızım biraz sabır ya bak kendine yapıyon işte wallaha hasta olacan ona göre sıkma kendini bu kadar

kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm :))

ruyanaz canım gecmıs olsunnnn
kızlarr ya valla sızın kadar bende sıkıntıya gırdım goremıyorum dıyınce sabır kızlar az kaldıııı sonraları hep ınsallah bırlıkte olursunuzzzzz

bende denızden geldımm dus aldım sıze bakayım dedımmm aksama yemege gıdıcezz oopuyorum hepınızı

Allah kavuştursun cnm çok zor oluyor bnde doğum için gittiğimde 4 ay ayrı kaldık Allah kavuştursun
sen doğumu TR de mi yaptın canım. ben göze alamamıştım ayrı kalmayı.ceylin hanımda geç gelince mecburen askeri hastanede sezaryan oldu çok memnun kaldım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…