- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
tşk ederım ablacım şimdi daha ıyı arada agrım oluyor yıne ama idare edıyorum. özledim sizi bır bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye:jeyyar:
sen yinede dikkat et ama yorma kolunu jel filan sür koluna faydası olur canım opuyorumnanaktan
iyi canım sağolasın. 1gün sürdü ateşi şimdi çok iyi maşallah TR nin havası yaradı kuzuma iştahı açıldı:ecrin_bebek:
ohh maşallah iştahlı olsun bnm kızım iştahsız baya savaşıyoruz bi püre yiyene kadaresnin adına çok sevindim canım ne mutlu sana şimdi eşinle beraber olacaksın ayrı olsaydınız zor olurdu bebek ta var birde opuyorumnanaktan
evet ablacım ya çok şükür.
bizimde az kaldı trye gitmeye sayılı günler artık :)
burda da öyle valla kapımı çalan yok Allah insana hayırlı komşu versin inş gittiğim yerde rahat ederiz eşimde bende bıktık burdan artık bizde çok korktuk liste dıoşı gelirse diye ama şükür gelmedi
İyiyin bede canım sağol takılıyorum işte burada bende yanlızım aslında kimsede yok apartmanda tüm vaktim burada geçiyor diyebilirim ..
Evet tayinler güzel zannediyorum inşallah herkez çok mutlu olur gittkleri yerde eşler için iş yeri çok önemli rahat bir çalışma imkanları olursa sorunda olmaz .
Hanımlar içinde iyi komşular lazım ki vakit geçsin çok önemli çünkü bu..
tamam ablacım sürüyorum zaten ilgin için tşk ederım canım ablam benım çok seviyorum ya ben senıolumunekankayizsmile
iyi canım sağolasın. 1gün sürdü ateşi şimdi çok iyi maşallah TR nin havası yaradı kuzuma iştahı açıldı:ecrin_bebek:
ohh maşallah iştahlı olsun bnm kızım iştahsız baya savaşıyoruz bi püre yiyene kadar
bizimde az kaldı trye gitmeye sayılı günler artık :)
burda da öyle valla kapımı çalan yok Allah insana hayırlı komşu versin inş gittiğim yerde rahat ederiz eşimde bende bıktık burdan artık bizde çok korktuk liste dıoşı gelirse diye ama şükür gelmedi
Kimse olmayıca çok zor ya insan oturup bir bardak çay içmeye hasret kalıyor artık buradada böyle sivil hayata geçince zor olduğunu gördüm arada bir kahve içimi oluyor bizdeded şimdide 15 günde gün yapıyoruz oda olmasa kapın çalmıyor bide.
İstediğiniz yer çıkmış ya onada şükür demek lazım ya sizin nereye çıkmıştı tayin unuttum inan kusuruma bakma ne olur ..
rica ederim bitanem ne demek :1hug: bende seviyorum kuzum opuyorumnanaktan
ayy aynı valla bnmde öyle siz yne gün yapıyormuşsunuz ne güzel bizde oda yok bebeğim küçük zaten allahıma bin şükürki kızım var o da olmasa patlardım arkadaşlarım var burda ama uzak kalıyor evleri eşimle gelip gidiyoruz onlara sağolsun eşim çok yardımcı bu konuda gezdirip duruyo beni kaydirigubbakcemile3Kimse olmayıca çok zor ya insan oturup bir bardak çay içmeye hasret kalıyor artık buradada böyle sivil hayata geçince zor olduğunu gördüm arada bir kahve içimi oluyor bizdeded şimdide 15 günde gün yapıyoruz oda olmasa kapın çalmıyor bide.
İstediğiniz yer çıkmış ya onada şükür demek lazım ya sizin nereye çıkmıştı tayin unuttum inan kusuruma bakma ne olur ..
ardahan göle tayin yerimiz hayırlısı olsun bakalım inş rahat ederiz hep olumlu şeyler duyduk ama kısmet
Bende asker eşiyim ve aranıza yeni katıldım.Nekadar zorlu bir yolculukmuş,8 aydır eşimden ayrıyım ve artık çok zor dayanıyorum Allah sabır versin hepimize onu çok özledim o benim herşeyimmm
sen yinede dikkat et ama yorma kolunu jel filan sür koluna faydası olur canım opuyorumnanaktan
Bende asker eşiyim ve aranıza yeni katıldım.Nekadar zorlu bir yolculukmuş,8 aydır eşimden ayrıyım ve artık çok zor dayanıyorum Allah sabır versin hepimize onu çok özledim o benim herşeyimmm
şimdi iyiyim ablacım fmf var bende onun sancısı sorma mahvetti beni...valla çok şükür bitirdim işleri rahatladım ..
Günaydın canım geçmiş olsun şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah adet sancısımı bu yedin iğneleri demek ayyy kıyamam ya bak ne güzel enişte yardım ediyor sana ama birtaraftanda dağıtıyor sanada toplmak düşüyor yok nam bunlar mutfağa girmesinler mümkünse iş bitmiyor o zaman opuyorumnanaktan
tşkler canım......çok geçmiş olsun canımolumunekankayizsmile
dilercim çok geçmiş olsun
duygucum sizinde evlilik yıldönumunuzu kutluyorum tatlım
ebuşda rahatsızmıs galıba çok çok geçmiş olsun kendine çok iyi bak tatlım
meliscim dualarımız seninle merak etme
kuzum,eylemcim,esmacım ve diğer arkadaslarım öpüyorum hepinizi kocaman
rica ederim bitanem ne demek :1hug: bende seviyorum kuzum opuyorumnanaktan
ayy aynı valla bnmde öyle siz yne gün yapıyormuşsunuz ne güzel bizde oda yok bebeğim küçük zaten allahıma bin şükürki kızım var o da olmasa patlardım arkadaşlarım var burda ama uzak kalıyor evleri eşimle gelip gidiyoruz onlara sağolsun eşim çok yardımcı bu konuda gezdirip duruyo beni kaydirigubbakcemile3
ardahan göle tayin yerimiz hayırlısı olsun bakalım inş rahat ederiz hep olumlu şeyler duyduk ama kısmet
bizde taşınalı 3 sene oldu evimize nadir olarak kahve içmeye filan gelen oluyor işte günde bahanesi oldu amaç birlik işte bunada şükür ne diyeyim .
inşallah canım çok rahat edersiniz yeni yerinizde
hoşgeldiniz aramıza
bırak ablam şu çakılı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keyiften baleee yaparken uçmaya çalışmışşşşş:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
uçmuş ama konamamış mı diyon eylemcim
şimdi iyiyim ablacım fmf var bende onun sancısı sorma mahvetti beni...valla çok şükür bitirdim işleri rahatladım ..
tşkler canım......
saol canım...
geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine yinede
slm herkese herşey aynı çok sıkılıyourm yaf.. sabah kalk kahvaltı yap sonra temizlik ve pc başı.. bunaldım iyice ne evde durasım var nede dışarı çıkasım. aslında benim hakkride olasım varya neyse . ebuşta yok bayadır. hala rahatsızmı acaba... eylemcim sesini duyamıyorum dediğine göre kesin görevde nişanlın tel çekmio dolayısıyla. of of handan abla dayanıyorum dayanmayada nereye kadar ya
sen doğumu TR de mi yaptın canım. ben göze alamamıştım ayrı kalmayı.ceylin hanımda geç gelince mecburen askeri hastanede sezaryan oldu çok memnun kaldım ama.Allah kavuştursun cnm çok zor oluyor bnde doğum için gittiğimde 4 ay ayrı kaldık Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?