aminnnn canım nerede görev yeri eşinin. Allah hepsinin yardımcısı olsun inş.kızlar moralim çok bozuk. eşimle konuştum bu akşam burası çok hareketli bişey bekliyoruz dedi. sesleri bende duydum kafayı yicem ya... allahım bütün askerlerimizi korusun hepsine yardım etsin. askerimizin polisimizin kılına bile zarar gelmesin senağlama
kızlar moralim çok bozuk. eşimle konuştum bu akşam burası çok hareketli bişey bekliyoruz dedi. sesleri bende duydum kafayı yicem ya... allahım bütün askerlerimizi korusun hepsine yardım etsin. askerimizin polisimizin kılına bile zarar gelmesin senağlama
kızlar gecmıosı okuyamadım umarım ıyısınızdırrrrr bande antalyadayım anneme geldık bugun denıze gıdıcem gıremem opuyorummm
dilercimmcanım çok geçmiş olsun
handan abloşum iyi geceler
Bende asker eşiyim ve aranıza yeni katıldım.Nekadar zorlu bir yolculukmuş,8 aydır eşimden ayrıyım ve artık çok zor dayanıyorum Allah sabır versin hepimize onu çok özledim o benim herşeyimmm
inşallah canım. bingölün bir ilçesindeyiz. eşim görevde olduğu için ben memleketime geldim.aminnnn canım nerede görev yeri eşinin. Allah hepsinin yardımcısı olsun inş.
bursalıyım canımecesu81 tatlım düzcelimisin
Geçmiş olsun rüyanaz....
kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm :))
ruyanaz canım gecmıs olsunnnn
kızlarr ya valla sızın kadar bende sıkıntıya gırdım goremıyorum dıyınce sabır kızlar az kaldıııı sonraları hep ınsallah bırlıkte olursunuzzzzz
bende denızden geldımm dus aldım sıze bakayım dedımmm aksama yemege gıdıcezz oopuyorum hepınızı
dilercimmcanım çok geçmiş olsun
handan abloşum iyi geceler
slm canım nasılsın erkenden kaçmışsın vallam cok ii yapmışsın cok sıcak bizde ayın 15 gidecek gibiyiz ceylin nasıl öp benim içingünaydın kızlar
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dun gece yemekte cok eglendık babm canlı muzıge goturduuu bı oynadım sormayınnn sıkılmısındır sınanpasada stres atayım dıye gezdırıyoooooo cok sevıyorum bababmı yaa canım o benımm :))
handan ablam bu sefer ızgara balık yedım :)))
pelıncan canım gel beraber gıdelımmmm datlum
eceusu canım uzulme allahın ıznıyle bısey olmaz canımm dualrımız butun askerlerlerımızlee
ay handan ablacım nasıl telaş yapmayayım elimde değil ki yerimde duramıyorum. dua ediyorum sadece.
teşekkürler herkese iyiyim kızlar merak ermeyin kötüye bişey olmasss
günaydın herkese..
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dun gece yemekte cok eglendık babm canlı muzıge goturduuu bı oynadım sormayınnn sıkılmısındır sınanpasada stres atayım dıye gezdırıyoooooo cok sevıyorum bababmı yaa canım o benımm :))
handan ablam bu sefer ızgara balık yedım :)))
pelıncan canım gel beraber gıdelımmmm datlum
eceusu canım uzulme allahın ıznıyle bısey olmaz canımm dualrımız butun askerlerlerımızlee
günaydın kızlar
slm canım nasılsın erkenden kaçmışsın vallam cok ii yapmışsın cok sıcak bizde ayın 15 gidecek gibiyiz ceylin nasıl öp benim için
canım benim nasılsın eşime kurs çıktı 1 ay kurs sonunda da 10 gün izin aldı erkenden geldik.eminim çok sıcaktır annemlerde burda çok sıcak deyip duruyolar diyorum siz sıcak görmemişsiniz kıbrıs yanıyosempatiksalakcinni
evimizşi tuttuk biz yasemincim meyil izninde hep birlikte gideceğiz. siz ne yaptınız araşırdınız mı lojman var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?