- 7 Mart 2009
- 1.551
- 15
- 158
slm canım nasılsın erkenden kaçmışsın vallam cok ii yapmışsın cok sıcak bizde ayın 15 gidecek gibiyiz ceylin nasıl öp benim için
canım benim nasılsın eşime kurs çıktı 1 ay kurs sonunda da 10 gün izin aldı erkenden geldik.eminim çok sıcaktır annemlerde burda çok sıcak deyip duruyolar diyorum siz sıcak görmemişsiniz kıbrıs yanıyosempatiksalakcinni
evimizşi tuttuk biz yasemincim meyil izninde hep birlikte gideceğiz. siz ne yaptınız araşırdınız mı lojman var mı
oo siz hızlı çıktınız evet araştırdık lojman var agustosta eşim gidecek lojman ayarladıktan sonrada biz gidicez eşya alıncak temizlik yerleş gözümde büyüyor vallakafamçokkarıştı
oo siz hızlı çıktınız evet araştırdık lojman var agustosta eşim gidecek lojman ayarladıktan sonrada biz gidicez eşya alıncak temizlik yerleş gözümde büyüyor vallakafamçokkarıştı
günaydınalrr
sizde bizim gibi yapıcaksınız demek..bizde lojmanı beklicez..ondan sonrası benim hiç gözümde büyümüyo valla..okadar özledimki eşyalarımı..eşimle kızımla aynı çatı altında yaşamayı..o yorgunluk ve talı telaş hiç gözümde büyümüyo..benim için düğün bayram gibi olacak..yeterki o günler gelsindee..
kızlar ben geldımmmmmmmmmmmmmmmm :))
ruyanaz canım gecmıs olsunnnn
kızlarr ya valla sızın kadar bende sıkıntıya gırdım goremıyorum dıyınce sabır kızlar az kaldıııı sonraları hep ınsallah bırlıkte olursunuzzzzz
bende denızden geldımm dus aldım sıze bakayım dedımmm aksama yemege gıdıcezz oopuyorum hepınızı
kızlar moralim çok bozuk. eşimle konuştum bu akşam burası çok hareketli bişey bekliyoruz dedi. sesleri bende duydum kafayı yicem ya... allahım bütün askerlerimizi korusun hepsine yardım etsin. askerimizin polisimizin kılına bile zarar gelmesin senağlama
slm kızlar
bırak ablam şu çakılı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keyiften baleee yaparken uçmaya çalışmışşşşş:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm çakıl
hoşgeldin
bende kendi kendime konuşup duruyodum...
iyiki geldin
elmaskalp canım ne guzel yazmısın vallaaa guldurdun benı :)))
ay ALLAH korusun canım..burası derken eşin..dağda görevdemii.....yoksa ilçede mi bişey bekleniyomuş..
slm kızlar
kıskanma kıskanma ablam benı sevıyor işte :dilcikar: hem bale yapmadım banyoda buz patenı denemesı yaptım kaydirigubbakcemile3 sende nasıl inandın ama sempatiksalakcinni naber tatlım?öptüm kocamanolumunekankayizsmile
selam ne haber çakılcım
hehehehhe kavga etmeyin bakayım bak ayırmam sonra ikinizi :icecream:
elmaskalp canım ne guzel yazmısın vallaaa guldurdun benı :)))
biliyorum handan ablacım...ecesuyla eşlerimiz aynı ilçede görev yapıyo..hatta birbirlerini tanıyolar ..bende ondan merak ettim..ilçe merkezdemi karışıklaık..yoksa dağda görevdemi diye merak ettim de ondan
günaydınn.bu gün sabahtan kızı okula götürmedim evde güzzel bir keyiff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?