Asker Eşleri

ooohhhh...dünyanın anasını satıyon valla:))..tabiri caizse:))...bizim yerimizede geezz.

aklıma şu şarkı geldi..

bir elinde cımbız bir elinde ayna..umurundamı ki şu dünyaaa..her gün başka bir alemde..her gün başka..güzelle..günü mü gün ediyorum sefam olsun..oh ohhhhhhh...:)))

ay ALLAH korusun canım..burası derken eşin..dağda görevdemii.....yoksa ilçede mi bişey bekleniyomuş..

bırak ablam şu çakılı yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keyiften baleee yaparken uçmaya çalışmışşşşş:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıskanma kıskanma ablam benı sevıyor işte :dilcikar: hem bale yapmadım banyoda buz patenı denemesı yaptım kaydirigubbakcemile3 sende nasıl inandın ama sempatiksalakcinni naber tatlım?öptüm kocamanolumunekankayizsmile

ay ALLAH korusun canım..burası derken eşin..dağda görevdemii.....yoksa ilçede mi bişey bekleniyomuş..

ecenin eşi bingölde canım dün biraz hareketliymiş ecede tedirgin olmuş biraz

selam ne haber çakılcım

hehehehhe kavga etmeyin bakayım bak ayırmam sonra ikinizi :icecream:

biliyorum handan ablacım...ecesuyla eşlerimiz aynı ilçede görev yapıyo..hatta birbirlerini tanıyolar ..bende ondan merak ettim..ilçe merkezdemi karışıklaık..yoksa dağda görevdemi diye merak ettim de ondan

bende şimdi kuzumla dışarı çıkıyom ..akşamdan beri pasta istiyo..hemd eçikolatalı istiyomuş..alam da yesin kuzum..bide gazete alıcam..(benden önce kayınbabam konar başına ,sinir oluyom)..kupon biriktiriyomda..bitmeden alam bari ..görüşmek üzere...

biliyorum handan ablacım...ecesuyla eşlerimiz aynı ilçede görev yapıyo..hatta birbirlerini tanıyolar ..bende ondan merak ettim..ilçe merkezdemi karışıklaık..yoksa dağda görevdemi diye merak ettim de ondan

ne güzel ya demek tanışıyorlar
o kadarını bilmiyorum canım ya ece uğrarsa haber verir bize

günaydınn.bu gün sabahtan kızı okula götürmedim evde güzzel bir keyiff.

günaydın şeker aman evde olsun ya keyif yapsın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…