- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
ıyıyım ablacım sagol sen nasılsın?yok yok ablacım merak etme kavga etmeyız bız eylemle canım benım o
günaydın herkese
ben daha yeni uyandım. sabaha kadar oturdum uyuyamadım. eşimden de haber alamadım. inşallah bişey yoktur.
elmasçım benim eşim 21 gündür görevde. karışıklık ilçe merkezinde değil.
handan ablacım hosgeldınnnn nasılsın
günaydınalrr
sizde bizim gibi yapıcaksınız demek..bizde lojmanı beklicez..ondan sonrası benim hiç gözümde büyümüyo valla..okadar özledimki eşyalarımı..eşimle kızımla aynı çatı altında yaşamayı..o yorgunluk ve talı telaş hiç gözümde büyümüyo..benim için düğün bayram gibi olacak..yeterki o günler gelsindee..
inşallahg canım az kaldı sende kavuşuyorsun
bnde evlendim geldim buraya eşyalarım evim memlekette daha hiç kullanmadım biliyomusun yeni gelin geldim buraya bütün heveslerim içimde kaldı şimdi o kadar özeniyoruzki eşimle az kaldı şükürler olsun opuyorumnanaktan
sen doğumu TR de mi yaptın canım. ben göze alamamıştım ayrı kalmayı.ceylin hanımda geç gelince mecburen askeri hastanede sezaryan oldu çok memnun kaldım ama.
tünaydın nasılsınız hanmlar bugün
ecesu içini ferah tut cnm Allah a emnatler hayırlısıyla bişy olmaz inş
valla sorma handan ablam kanım az cıktı dıye herkez ustume bı dusuyo sorma sunu ye bunu ye araya gıdelım stres at rahatım superrr :))
handan ablacım yıyorum babamlar ıspartadan gıttıler kecı boynuzu aldılar uzum pekmezı dut pekmezı almıslarr yıyorummm bu seferde seker komasına gırmessem ıyı :)))
günaydın herkese
ben daha yeni uyandım. sabaha kadar oturdum uyuyamadım. eşimden de haber alamadım. inşallah bişey yoktur.
elmasçım benim eşim 21 gündür görevde. karışıklık ilçe merkezinde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?