Asker Eşleri

günaydın herkese

ben daha yeni uyandım. sabaha kadar oturdum uyuyamadım. eşimden de haber alamadım. inşallah bişey yoktur.

elmasçım benim eşim 21 gündür görevde. karışıklık ilçe merkezinde değil.

ecesu canım bısey olmaz allahın ıznıyle tatlımmm yuce rabbım yanlarında olsun her zman

hiç uyumadın demi tatlım
eşin fırsat bulamamıştır belkide arar ama seni duyarsın sesini canım :1hug:

tünaydın nasılsınız hanmlar bugün
ecesu içini ferah tut cnm Allah a emnatler hayırlısıyla bişy olmaz inş

valla sorma handan ablam kanım az cıktı dıye herkez ustume bı dusuyo sorma sunu ye bunu ye araya gıdelım stres at rahatım superrr :))

sen doğumu TR de mi yaptın canım. ben göze alamamıştım ayrı kalmayı.ceylin hanımda geç gelince mecburen askeri hastanede sezaryan oldu çok memnun kaldım ama.

bn trye gittim canım ya beni çok korkuttular burda bebekler sakat kalmış sezeryanlar sorunlu olmş falan eşim ayrı ayrı duymuş bn ayrı ayrı kişilerden duyunca annemde panik atak uçağa binemiyor tek başımada zor olur diye memlekete gittim 30 haftamda gittim 40.haftamda doğum yaptım kızım 2 aylık olana kadar kaldım burda verem aşısı yok die onu bekledim 4 ay ayrı kaldık eşlimle çok zor günlerdi ama ya Allah kimseyi ayırmasın

evet handan abla hiç uyumadım. esmacım inşallah canım dua etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. allah hepsini korusun.

2 ayımız kaldı ama 2 yıla bedel sanki. ömrümüzden ömür gidiyor.

tünaydın nasılsınız hanmlar bugün
ecesu içini ferah tut cnm Allah a emnatler hayırlısıyla bişy olmaz inş

tünaydın canım sanada

valla sorma handan ablam kanım az cıktı dıye herkez ustume bı dusuyo sorma sunu ye bunu ye araya gıdelım stres at rahatım superrr :))

kan yapıcı şeyler ye olmazsa pekmez filan iç iyi geliyor

handan ablacım yıyorum babamlar ıspartadan gıttıler kecı boynuzu aldılar uzum pekmezı dut pekmezı almıslarr yıyorummm bu seferde seker komasına gırmessem ıyı :)))

handan ablacım yıyorum babamlar ıspartadan gıttıler kecı boynuzu aldılar uzum pekmezı dut pekmezı almıslarr yıyorummm bu seferde seker komasına gırmessem ıyı :)))

benim kızdada var kansızlık doktor bir ilaç vermişti adını tam hatırlamıyorum ama perpileks gibiydi herhalde
50 tane filan içmişti onda biraz yükseliyor o zaman

canım içini ferah tut..kötü bişey olsa..haber gelirdi..öyle düşün..kötü haber tez duyulur derler ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…