geçer canım geçer. havalar sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor şöyle hergün gidebileceğimiz bi yerler olsaydı keşke
yok ablacım ya gelemiycem size bol eğlenceler fotolarınıza bakarız artık
slm hanımlar geçmişi okumadan asla yazmam ben yine okudum yine yol gözleyen eşler stres içinde allah herkese sabır askerlerimizede kuvvet versin ne diyelimki. of of sigarayı bıraktım günler dahada geçmek bilmior. zaten stres vardı düğün yüzünden şimdi patlamaya hazır bomba gibiyim valla.du bakalım nereye kadar dayanabilcem...
slm hanımlar geçmişi okumadan asla yazmam ben yine okudum yine yol gözleyen eşler stres içinde allah herkese sabır askerlerimizede kuvvet versin ne diyelimki. of of sigarayı bıraktım günler dahada geçmek bilmior. zaten stres vardı düğün yüzünden şimdi patlamaya hazır bomba gibiyim valla.du bakalım nereye kadar dayanabilcem...
al bendende o kadar..bugün özellikle çook bunalımdayım..eşimin izindende haber yok....
slm lar herkese..umarım herkes iyidir.
işe başladım fena halde yoğun bir yer.ve acemilik zamanlarımı yaşıyorum .dualar edin bana
selam melis senden ne haber canım..
nasıl geçti günün tatlım acemilik olacak tabi zamanla alışırsın merak etme fıstık kaydirigubbakcemile3 yerimseniben
inş handan aplam..vala kafam beynim ayaklarım patlıyor resmen..hamlaşmışım evde :))
sen nasılsın..öptüm
amin canım kimseye kulak asmayacaksın aslında herkes bişey söylüyo sanki kıbrıstakiler doğum yapmıyo mu bana da dediler ama dinlemedim askeri hastane çok iyiydi sanki özel hastane gibi çok memnun kaldım canım Allah sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin canım geçmiş bitmişbn trye gittim canım ya beni çok korkuttular burda bebekler sakat kalmış sezeryanlar sorunlu olmş falan eşim ayrı ayrı duymuş bn ayrı ayrı kişilerden duyunca annemde panik atak uçağa binemiyor tek başımada zor olur diye memlekete gittim 30 haftamda gittim 40.haftamda doğum yaptım kızım 2 aylık olana kadar kaldım burda verem aşısı yok die onu bekledim 4 ay ayrı kaldık eşlimle çok zor günlerdi ama ya Allah kimseyi ayırmasın
ne haber serpilcim nasılsın canım
sigarayı bıraktın ha ne güzel darısı bana olsun inşallah
ne haber eşin gelir inşallah canım ya
amin canım kimseye kulak asmayacaksın aslında herkes bişey söylüyo sanki kıbrıstakiler doğum yapmıyo mu bana da dediler ama dinlemedim askeri hastane çok iyiydi sanki özel hastane gibi çok memnun kaldım canım Allah sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin canım geçmiş bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?