Asker Eşleri

geçer canım geçer. havalar sıcak insan ne yapacağını şaşırıyor şöyle hergün gidebileceğimiz bi yerler olsaydı keşke

ne haber kızlar
duygucum ayın 12.sinde ankara bulıuşması var canım gelebilirsen gelsene sende kuzuyada söyledim onunda gelme ihtimali var pazar günü ben ankaraya gidiyorum
bahçelievlerde öğretmenevinde olacak buluşma

yok ablacım ya gelemiycem size bol eğlenceler fotolarınıza bakarız artık

slm hanımlar geçmişi okumadan asla yazmam ben yine okudum yine yol gözleyen eşler stres içinde allah herkese sabır askerlerimizede kuvvet versin ne diyelimki. of of sigarayı bıraktım günler dahada geçmek bilmior. zaten stres vardı düğün yüzünden şimdi patlamaya hazır bomba gibiyim valla.du bakalım nereye kadar dayanabilcem...

al bendende o kadar..bugün özellikle çook bunalımdayım..eşimin izindende haber yok....

ne haber serpilcim nasılsın canım
sigarayı bıraktın ha ne güzel darısı bana olsun inşallah

al bendende o kadar..bugün özellikle çook bunalımdayım..eşimin izindende haber yok....

ne haber eşin gelir inşallah canım ya

slm lar herkese..umarım herkes iyidir.
işe başladım fena halde yoğun bir yer.ve acemilik zamanlarımı yaşıyorum .dualar edin bana

selam melis senden ne haber canım..
nasıl geçti günün tatlım acemilik olacak tabi zamanla alışırsın merak etme fıstık kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

inş handan aplam..vala kafam beynim ayaklarım patlıyor resmen..hamlaşmışım evde :))
sen nasılsın..öptüm

Kolay değil tabi canım ilk günleri bir atlat alışırsın nasılsa evde oturunca böyle oluyor canımbende iyiyim canım saol pazar günü ankaraya gidiyorum bende 10 gün filn kalacağım

amin canım kimseye kulak asmayacaksın aslında herkes bişey söylüyo sanki kıbrıstakiler doğum yapmıyo mu bana da dediler ama dinlemedim askeri hastane çok iyiydi sanki özel hastane gibi çok memnun kaldım canım Allah sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin canım geçmiş bitmiş

ne haber serpilcim nasılsın canım
sigarayı bıraktın ha ne güzel darısı bana olsun inşallah

ne haber eşin gelir inşallah canım ya

haber yok ablam yaa..izini unutta dememişler ama..git de demediler henüz..biraz bekle demişler ..en azından buda bişeydir..her an telefon çalar ve müjdeli heber gelir diye bekliyom..oda öyle..her an çıktım cıkacam düşüncesiyle orda garibim..yok saYOK DEYİN DE KARDEŞİM..umudumuzu keselim bizde..

bende kızımı kıbrısta doğum yaptım.çokda memnun kaldım.güzelyurtta bir klinikte epiduraloldum.:ecrin_bebek::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…