Asker Eşleri

iyi geceler herkese

eşim aradı iyi olduklarını öğrendim ya içim rahatladı biraz. ama görevden ne zaman döneceği belli değilmiş. bu gidişle eşyamız kamyona yüklenicek sen o gün görevden gelip yola çıkacağız galiba dedim. olabilir diyor :1shok: göreve gideli 22 gün oldu zaten. 2,5 ayda kalmıştı öyle. olursa hiç şaşırmam valla. sen doğuda bu kadar eziyet çek günlerce evine gelme, sıcacık yemeğe hasret kal bi de üstüne ceza verir gibi seni köy gibi yere göndersinler adalet mi bu yaa.

elmasçım bunlar insanı çatlatır böyle. bizim ordan hiçbir zaman net bişey çıkmaz.

nasılsın pelincan. çok sık görüşüyorsunuz galiba daha yeni denizli buluşmasının fotoğraflarına bakmıştım.

ıyı geceler sekerler nasılsınızzz
dısardaydım yenı geldımm :)) sızlerebakmadan yatmayayım dedımmm

ecesu canım cok sevındımmm ıcın bıraz olsun rahatlamıstırrr canım ıslerının bı cılvesı ıste ıstedıklerı yerlere tayın edıyolarr

haklısın canım herkes herşeyi, çok biliyor zaten kulak asmamak lazım dediğin gibi Allah çoçuklarımıuza ömür versin
şimdide taşıunıcaz ya milleti sardı derdi eşyalarının hepsini götürme şöyle yap böyle yap onlara noluyosa anlamıyorum bn bu insanları 2 senedr neler çejktim burda onu düşünen yok tabi

kızlar gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kımsecıkler kalkmadımı daha :)) kalkın hadııııııııııııııı

nasılsın pelincan. çok sık görüşüyorsunuz galiba daha yeni denizli buluşmasının fotoğraflarına bakmıştım.

denizli buluşmaları çok güzel oluyor .birbirimizi sıksık görmek istiyoruz.sende esmayla beraber denizliye gel.bizde asker eşleri buluşmasıyaparızturkbayragiturkbayragi

canımm ben kalktım erkenden.çocuklara kahfaltı hazırladım,rezimdeyimdiye kahfaltı yapmadım amaa deli gibi kocaman bir paket çikolatayı afiyetle yedim şimdide acayip pişmanlık hissediyorum.
akupunktura başladım yinede iştahımın maşallahı var:icecream::içelim:

sağol tatlım. off deliricem 62kilo üstüme yapıştı kaldı .bir türlü veremedim
akupunktur dr birde bitkisel ilaç yazdı bakalım belkimm işe yarar.bu kış çokyemişim geçen yaz giydiğim kıyafetlerim üstüme olmuyor

evet 2 sene milletin kullandığı pis eşyalarda oturmak kolay sanki.şöyle benim diyebileceğim tertemiz bi eve hasret kaldım 2 sene boşver kulakasma kimseye canım

senin adına çok sevindim.çok şanslı görüyorum seni ne güzel bu sene beraber gidebileceğiniz bir yere tayin olmuşsunuz. bizim daha kocamaan bir yılımızvar.
ve eşim 1 yılda 2 kez eve gelebildi.
tayinlerde çok haksızlıklar oluyor.eşim gabarın tepesinde ve taburdan hiç kimse istediğiyere tayin olamamış.ve istek dışı tayine gidenlerde çokmuş.şimdiden endişeleniyorum.turkbayragilmaz:

kızlar yarın denizli buluşmamız var çok mutluyum

günaydın bu ara da kızlaropuyorumnanaktan

Günaydın hanımlar cumanız mübarek olsun ..
Ececim gözün aydın canım bak eşin aramış en azından sesini duyup iyi haberlerini aldın inşallah afyondada rahat edersin canım önemli olan eşinle beraber olman canım gerisi zaten gelir .
Elmascım gelir ya eşin merak etme biraz zamanı var demekki o kadar da umutsuzluğa kapılma az kaldı seninde canım .
Tülaycım bekliyoruz resimleri anacım siz daha yeni buluşmadınız mı ohhh keyfe bak anuşkaya benden çok selam söyle canım öp benim yerime oda seni öpsün
Esmacım ayşecim günaydın canlar sizede
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Kızlar pazar günü ankaraya gidiyorum 10 gün kadar yokum fırsat bulursam girmeye çalışırım oda internet kafeden tabi .
Ayın 12.sinde ankara buluşması var orada olacağım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…