Asker Eşleri

canım benım hosgeldınn yoktun valla merak ettık senıııı canımm nasıl soz oyle kabul etmek basımızın ustunde yerın var datlummmm okul nasıl gıdıyooo

saol canım ya.okul iyi çok şükür.dersler bitti notları da girdik.artık tatil modundayım valla.kaydirigubbakcemile2

sağol canım yaaa...bi zaman gelecek bende...sevinçle neşeyle yazıcam buralara..bir zaman gelecek heyecandan uyuyamayacağım..ogünlerimide sizlerle paylaşacağım inşallah....:1rolleyes:

ohhh cok ıyı canımm ıyı olmus notları bıtırmenn

elmascım ınsallah canım o gunlerıde doya dya yazarsınnnn

iyigeceler güzelliklerrrrr ....astur bugün ugramamış buraya
iyiki dogdun canım iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni:)yeni yaşın sağlık mutluluk huzur ve birdeeee bebiş getirsinnnnn işallahhhhh:):)

offf deliricem oğlum dilanlatım hocasına ukaladavranmış kadında sözlülerini 40.40vermiş .şimdi e okuldan baktım çook mutsuz oldum çok

pelinim iyi gcler tatlım nasılsınnnnnnn...bugünde kocişsiz bigün geçirdin :):):)işallah çokkkkkkk mutlu günlerin olur...çakıllllımmmmmmmm fıstıgım bende seni çokkkkkkk özledim bitanem .ebruşum yok handan ablam yok ,astur yokkkk ,kuzum bi ugramış kaçmış:):)tabi aşkısı yanında yaaaaaaa :):)hepinizi çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum iyiki varsınız

offf deliricem oğlum dilanlatım hocasına ukaladavranmış kadında sözlülerini 40.40vermiş .şimdi e okuldan baktım çook mutsuz oldum çok

şimdi hoca açısındanda kızdım ogluşun açısındanda anacım bazı hocalarda dayaklıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baa bir harf ögretenin kırk yıl kölesi olurum amaaaaa:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabi ukala davranış derken ne derece bilmiyorum kafaa takma desemde fark etmicek ders notu güzelse sözlüsü pek önemli degil hakkında hayırlısı

tatlım bence sadece bir tulum al.seni tebrik bile etmemiş.sonra neden ben haketmediği halde altın taktım diye kendini üzme.yasakkelime

ah be tatlım kadınıbende gördüm nemrutun teki. oğlum derste konuşmuş oda takmış kadınlada konuştum doğruladı.ilkyazılı 20.ikinci 56klava:çoldırmak üzereyim

tulaycım olur oyle seyler canım ya oglun ogretmenı sevmıyosa alısamdıysa ondan da o derse calısmak ıstemezz canımm

ıyı geceler kızlarrrrrrrrrrrrrr

esmacım ya valla bütüngecem mahfoldu.keşke bakmasaydım.bu üzüntüyle uykuda tutmuyor.

canım uzme kendını ya 15 de esın mı gelıyoo :) gelıyosa gozun aydın tatlımm notlar cıkıyomu sımdı e okuldann gırılmeler bıtmısmı

tatlım bu ay maaşı bir çırpıda hallettik.parasızlıktan dedim.eşimin gelmesine 50 gün var.bir yılda sadece 2 kez gelebildi.
inan okadar mutsuz oldumki hem oğluma hem öğretmene öfke doluyumbu dersten geçemezse sınıfta kalırmış.çokbaşarısızbir yıl geçirdik.çocukların okul sorunlarıdelirtti beni.
sendemi uyuyamadın

canım oluyo oyle seyler sıkma canını gecerrrrr hepsı butun notlar e okuldan gozukuyomuu

uyku tutmadı sekrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…