- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
ben gekldımmmm sekerlerrr :))
elmascım az kaldı tatlım ya az daha sabır uzme kendınııı canım arkadsım benımmm valla boyle yazınca ben bıle uzuluyorummm
mıyasecım canım hosgeldın kuzum nasılsınnn
saol canım ya.okul iyi çok şükür.dersler bitti notları da girdik.artık tatil modundayım valla.kaydirigubbakcemile2
offf deliricem oğlum dilanlatım hocasına ukaladavranmış kadında sözlülerini 40.40vermiş .şimdi e okuldan baktım çook mutsuz oldum çok
kayınvalideme gidecegim bu akşam arkadaşlar size danışayım neyapayım sizce ablamın (görümcemin) bebegi oldu 7 sene tedaviden sonra birbirimizi tanımıyoruz sadece tlfda görüştük nişanımızda yol yasak oldugu için gelemedi.salı günü istanbuldan geldi .bebegiyle birlikte 3 aylık bebişimiz annem çeyrek altın altak dedi sizce takmalımıyım ..yaaa sorun takmak degil ama ablamız beni arayıpta tebrik bile etmemişti nişanımdasizce neyapayım cvp verirseniz sevinecegim hadi bakalım tecrubeli dostlarım
şimdi hoca açısındanda kızdım ogluşun açısındanda anacım bazı hocalarda dayaklıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 baa bir harf ögretenin kırk yıl kölesi olurum amaaaaa:)kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tabi ukala davranış derken ne derece bilmiyorum kafaa takma desemde fark etmicek ders notu güzelse sözlüsü pek önemli degil hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?