- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
iyigeceler güzelliklerrrrr ....astur bugün ugramamış buraya
iyiki dogdun canım iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni:)yeni yaşın sağlık mutluluk huzur ve birdeeee bebiş getirsinnnnn işallahhhhh:):)
teşekkğr ederim canım benimmmm opuyorumnanaktan
ayyy dündü d.günüm ama kocam c.tesiden kutladı süpriz olsun diye.ben c.tesi eve geç geldim biraz o da fırsattan istifade evi hazırlamış ayy herşey pek güzeldi hem ağladım hem eğlendim. dün de gezdik durduk .şimdi geöen 2 günden sonra hiç ders çalışmak istemiyorum kaydirigubbakcemile3 ama netcen işte üffff kaydirigubbakcemile2
ESMACIM bu arada oğlunun resmini koymuşsun ayy ben ilk defa görüyorum .kırk bir kere maşallhh nekadar yakışıklııııııııııı buyrunnnnnnnnn
tatlım geçmiş doğum günün kutlu olsun.eşinle e ailnle mutlu ve çok huzurlu yaşa.olumunekankayizsmile
tatlım bu ay maaşı bir çırpıda hallettik.parasızlıktan dedim.eşimin gelmesine 50 gün var.bir yılda sadece 2 kez gelebildi.
inan okadar mutsuz oldumki hem oğluma hem öğretmene öfke doluyumbu dersten geçemezse sınıfta kalırmış.çokbaşarısızbir yıl geçirdik.çocukların okul sorunlarıdelirtti beni.
sendemi uyuyamadın
slm kızlarrrrrrrr eylemcım aslıcım nasılsınız?
ŞenizŞenizŞenizŞeniz ohhhhhhhh şöle öpeyim seni doya doya çok özledim kız seniii:) ÇAKILLLLLL olumunekankayizsmile MSNYEDE GELMİYORSUN KAYIPLARDASIN:)
ŞenizŞenizŞenizŞeniz ohhhhhhhh şöle öpeyim seni doya doya çok özledim kız seniii:) ÇAKILLLLLL olumunekankayizsmile MSNYEDE GELMİYORSUN KAYIPLARDASIN:)
teşekkür ederim canımmm zemuszemus
bu arada oğlun için üzülme sakın. sınıfta kalma gibi bi durumu yok en kötü ŞÖK kararıyla geçer.ama geçer yani.bu yıl babası yoktu yanında erkek çocuk için baba en önemli faktör.ondan etkilenmiştir.seneye herşey düzelşr emin ol canım sıkma canını malesef askerlik mesleğinden çocuklarda etkileniyo.varsın karneleri kötü olsun. geleceği etkileyecek durumlar olmasın da.herşey düzelir.ama şunu da unutma artık okullarda öğretmenlerin sözlü notları hiç bişeyi etkilemiyo nerdeyse.biz geçen yıl okulda bi öğrencimizin takdir alması için 83 ortalamayı bütün öğretmenler 100 verdiğimiz halde 85 yapamadık.okadar küçk bi etkisi oluyor yani. sen sıkma canını.en önemlisi oğlunun sınav sonuçları ve projeleri.o da seneye daha iyi olur inşallh...
canımsın ya hiç birşeyi takma kafana ..allahım hem maddi hem manevi yardımcın olsun ..asturunda dediği gibi pek o not etkilemez takma kafana ..biran önce kavuşsan ya kocacına bütün sorum luluk senin omuzlarında :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?