eylemcim ne yaptınız görümcenle..durumlar ne alemde..ne aldın..bize fikir danıştın daha da bişey demedin merak ettim...bilmiyorumkismile
ahh tatlım ah inanki çok zormuş babasız çocuk büyütmek oğlum bebekkende eşim g.doğudaydı şimdiki kadar zorlanmamıştımbenneyaptımki
evet canım anlatmayı unuttum .çeyrek taktım annemde kot takımı aldı ..çeyregi takarken ama dedi biz aramamıştık bile sen arayana kadar utandım şimdi dedi bende öle şey olurmu ablacım dedim..iyikide almışım en azından o utanmış oldu.benide çok beyenmiş:):)nişanlım hemen aradı neyaptım ablama böyle anlatırken sesi cıvıl cıvıl geliyordu çok beyenmiş seni dedi bende sadece yapmacık olmadım içimden geldigi gibi davrandım dedim .zaten çok durmadık 1,2 saat kalktık.teşk.ederim hwepinize arkadaşlar yardımcı oldunuz .kaydirigubbakcemile3
Allah yardımcın olsun canım..bencede zor babasız büyütmek..ama onların canı sağolsun da okadar ayrılığa katlanıyoruz bir şekilde..Allaha şükür ki..babaları hayattta yakında kavuşacağız..hiç kavuşamayacak olanlar var sonuçta demi..bugünlerde geçecek inş..benim kızımda 2,5 yaşında yeni yeni babasını biliyo..Allahtan daha yeni farkındayken bitireceğiz ayrılığı..daha büyük olsa daha zor olurdu...:Saruboceq:
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım ıyısınızdır ugrayamadım bugunn denızdeydık arda ateslendı hemen hastaneye 39 olmus ıgne yaptılar antıbıyotık verdılerr eve geldık sımdıde bı cıkıyo bı dusuyo atesıı
cok dondurma yedıı ondan bogazları anjın olmus canım sıkıldıı
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım ıyısınızdır ugrayamadım bugunn denızdeydık arda ateslendı hemen hastaneye 39 olmus ıgne yaptılar antıbıyotık verdılerr eve geldık sımdıde bı cıkıyo bı dusuyo atesıı
canım 2,5yaşında bir kız çocuğu nede tatlıdır kızın en sevimliyaşları. tam babayla kaynaşma dönemleri. baba kız pabucunu damaatarlar
evet canım tatlı zamanları..Allahım esirgesin..en sevimli çağlarını babası göremdei..ilk adımlarını ilk konuşmalarını duyamadı..8 aylık ken gitmişti..işte bitiyo çok şükür..onlar bir arada olsun lar birlikte vakit geçirsinler çok istiyorum..benim papucum damda olsun hiç önemli değil..yerimseniben
tualycım canım sagol ya bırden oldu anlamadık annemdeyım ben halen afyona donmedım kuzumm
oglusuna uzulme canım olucak ıllakı boyle seyler duzeltırrr meraklanma
gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık
darısı bizim başımıza13 ayımız kaldı:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?