gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık
gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
hastanede ıgne yaptılar dusmedıı serum taktılarr tampon yaptılarr mahvolduk cok agladı yavrumm dustu eve geldık
merhaba kızlar
herkes iyidir umarım..eşim 17 temmuzda gidiyor lojman dağıtımından sonra gelicek evimizi taşıcaz
hayırlısı olsun hepimiz için
hayırlı olsun şimdiden hayırlı komşular arkadaşlıklar diliyorum yeni yerinizde...
Allah razı olsun cnm..Ağrı Patnosa gidicez kısmetse
eylemcim en iyisini yaptın canım o utandı ve bu senin yaptıgından dolayı senin ne kadar iyi biri oldugunu nladıd kardeşine övmüş ohoh benim görümcemde yoköle bir derdimde yok bir tek abimiz var oda gerçek ebim gibi zatenevet canım anlatmayı unuttum .çeyrek taktım annemde kot takımı aldı ..çeyregi takarken ama dedi biz aramamıştık bile sen arayana kadar utandım şimdi dedi bende öle şey olurmu ablacım dedim..iyikide almışım en azından o utanmış oldu.benide çok beyenmiş:):)nişanlım hemen aradı neyaptım ablama böyle anlatırken sesi cıvıl cıvıl geliyordu çok beyenmiş seni dedi bende sadece yapmacık olmadım içimden geldigi gibi davrandım dedim .zaten çok durmadık 1,2 saat kalktık.teşk.ederim hwepinize arkadaşlar yardımcı oldunuz .kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun canım halini düşünüyorumda keşke yavrum hasta olcana ben olsam demişindir kesin ablamdan bilirim oturup başında saatlerce aglamıştı ana yüreği die buna diorlar herhalde...gunaydın kızlarrr dun cok kotu bı gece gecırdık oglusumun atesı39 5 kadar cıktı gece hep hastanedeydık 4 gıbı geldık evee sımdıde cıktı fıtıl attım onu beklıyorumm
kızlar ebru nerde kaç zamandır uğramadı çok merakettim
HAuırlı olsunn canım ıyı ınsanlarla karsılasırız hepımız ınsallahhh
zeynepcım canım sagol sen nasılsınnn
serpılcım hosgeldın kuzum nasılsın senın telasın nasıl gıdyoooo :)
canım benım sorma ya keske dmek yetmıyo ıstee o oyşle halsız durusu bıle sana yetıyo uzulmen ıcınn ıglessın de bı baska bısey ıstemıyorum
slm kızlarrr
esmacım çok gecmıs olsun canım bu aradada oğlunda cok yakısıklıymıs yaa allah bagıslasın allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?