Asker Eşleri

çok geçmiş olsun arkadaşım..benim kızımda 3 ay boyunca öksürük burun akıntısı çekti bu kış..ilaç içmekten ciğer kalmadı yavrumda..ateş falan onunda bir ara öyle yüksekti..neyseki sonunda iyi bir dr denk geldik..10 tane iğne verdi de atlattı kuşum..insan çocuğu hasta olunca çok yıpranıyo bilirim..benneyaptımki

ah yavruum canım. çok geçmiş olsun .iğne canını yakmıştır kıyamam.şimdi nasıl inşallah birdaha ateşlenmez.erkek çocuğunun ateşide kolay kolay düşmek bilmez.neyse her hastalıktan sonra vucutları biraz daha bağışıklık kazanıyoryerimseniben

kızlar hepınıze tsk ederım ederım

sankı kantlarım kırık onu oyle halsız gormeye hıc alıskın degılım atesı bı dusup bı cıkıyo 10 tane ıgne verdı doktor penısılınlı test ytaptırdık ılk ıgnesı vuruldu ama gel san bana sor annemle abım ıcerde yuyyular ben tutamadım dısarda bekledımm

aman bı ıyı olsun da bısey ıstemıyorumm

esmacım meraketme akşama hareketlenir.bademcik iltihabımı.çocukların hücreleri çok yeni olduğu için çabucak ayaklanırlar.keşke antibiyotik şurup verseydi.ben bu yaşımda iğneden çook korkarım.

canım antıbıyotık ıse yaramıyo ardada atesı dusmuyooo sımdı ıyı gıbı atesı cıkmadı ınsallh boyle gıderr

merhaba kızlar
herkes iyidir umarım..eşim 17 temmuzda gidiyor lojman dağıtımından sonra gelicek evimizi taşıcaz
hayırlısı olsun hepimiz için

HAuırlı olsunn canım ıyı ınsanlarla karsılasırız hepımız ınsallahhh

zeynepcım canım sagol sen nasılsınnn

eylemcim en iyisini yaptın canım o utandı ve bu senin yaptıgından dolayı senin ne kadar iyi biri oldugunu nladıd kardeşine övmüş ohoh benim görümcemde yoköle bir derdimde yok bir tek abimiz var oda gerçek ebim gibi zaten
çok geçmiş olsun canım halini düşünüyorumda keşke yavrum hasta olcana ben olsam demişindir kesin ablamdan bilirim oturup başında saatlerce aglamıştı ana yüreği die buna diorlar herhalde...
kızlar ebru nerde kaç zamandır uğramadı çok merakettim

evet ya pelincna ebuş bayadır yok ben de merak ediom

serpılcım hosgeldın kuzum nasılsın senın telasın nasıl gıdyoooo :)

canım benım sorma ya keske dmek yetmıyo ıstee o oyşle halsız durusu bıle sana yetıyo uzulmen ıcınn ıglessın de bı baska bısey ıstemıyorum

slm kızlarrr

esmacım çok gecmıs olsun canım bu aradada oğlunda cok yakısıklıymıs yaa allah bagıslasın allah nazarlardan korusun

canım inanki iğnelerle benim kızm kendine geldi..şurup tan çok daha iyi..o da 4-5 taneden sonra çok iyi olacak ama tabiki yaım bırakma hepsini vurdur..zor oluyo insan dayanamaıyo ama mecbur..sağlıklı olmaları için.valla bend eiyileşsin 3 gün oruç tutacam dedim adakta bulundum..ve iyileşince hemen tuttum..:hulya:

zeynepcım afyonu valla hıc ozlemedım bu kıs cok usudumm sıcagıo goruncede gıtmek gelmıyo ıcımdnnn

haycım canım sagol benımmmm yaksıklı oglummmm kızların vay halıneeee :))

elmascım canım oyle valla bende adakta bulundum koc kesıcez bı ıglessedeee gerısı boss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…