Asker yolu bekleyenler var mı?

:roflol: canım süpermiş walla yaaa, güldürdün beni akşam akşam saol...bunu aynen söliycem=)))

süper yayerimseniben yarın telefon konuşmama bu maniyle başlıcam :)))

Son düzenleme:
saol canım... zaten fikirlerimizi paylasalım diye yazıyoruz çalabilirsin :)) gönderdim bugün pazar elinde olucak bakalım tepkisini de paylasırım.. umarım sevinir :))

merak etme sevinmek ne demek havalara uçar heraldea.s sevgilim beni düşünmüş elleriyle örmüş diye:teytey: pazartesi bekliyoruz haberini canım

aYNEN KIZLAR....BAKALIM TEPKİ NE OLCEK...BANA HABER VERİN HA....AYYHH MERAK ETTİMŞİMDİK:..

kızlar bugün erkek arkadaşıma söyledim bu süper maniyi, o da güldü çok "sorarım gavur musun? diye, sürgüne gitmeden izine yollarlar belki" dedi=))) bu arada çok özledim ben ; sewgilim Didim'de asker uçağa atlayıp gitmeyi düşünüyorum ama öle çok daha zor olur ayrılmak dediler....:1no2:

canım allah kavstursun... didim güzel yer ya merak etme iyidir orda.. benim ki de ankarada ben de çooook özledim ama gelme dedi evet ayrılmak daha zor oluyo ben yemin törenine gittim zor oldu ayrılması ama gitmeye değer yine de iyi ki gitmisim diyorum simdi.. eger gel diyosa kesin git bence...

Çok güzel mani. Arkadaşım sağolasın çok

sırnaşık şeysırnaşık şeya.s.

siz de saolun...

ay cnmcım, Ankara yakın gene, orada olsaydı giderdim walla , ama Didim'e gitmek için uçakla Bodrum'a ordan da otobüse binmek gerekli...=( o da aklım sende kalır yollarda, hem ayrılamayız bak kötü oluruz dio...walla ne zor işlermiş, ama iyi yanları da war tabi, daha bi duygusal oluyolar iyi geliyo, onunla awunalım bari...=)))

şafak:56 siirte selam olsun
sağ salim gitti rabbim sağ salim gelir inşallah...
ben eşimi çok özledim

bende söyledim bi kahkaha attı sonrada bu ne böyle dedi:)) canım bence git o hasret görmeden çekilmez diye düşünüyorum.allah kısmet ederse ben bu ay gidiyorum:dance:.cumadan izin vericeklermiş pazara kadar 3 gün kalıcaz:teytey: ve hayalini kuruyoruz sabırsızlanıyoruz benim eşimde adanada uçakla 1.5 saat senin yakın hemde bence gita.s

yaa canım çok sevindim senin adına ne güzel... allah kavustursun canım ya hayecanını paylasıyorum suanda ne mutlu sana.. simdi kendime diyorum ki evliyken mi gitseydi acaba benimde kalma sansım olurdu ama ksmet canım iste herseyin hayırlısı... en güzel haberle dönersin insallah..

canım çok sağol yorumuz için.bence gizli kaçamaklar yap daha heyecanlı olur:)) senin sevgilin bildiğim kadarıyla ankarada yakın git gel şok olur.belki kalamzsın ama görürsün

kızlar sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum yukarıda yazdığım gibi eşimin yanına gidicem 3 gün.eşim kayınpederime benim oraya gideceğimi söylemiş telde oda olmaz öyle şey geçin onu gidemez demiş.(sanki başka şeyde hayatıma karışabiliyor)eşimde ona bu bizim hayatımız ben gelicek diyorsam gelicek evliliğeme karıştırtmam ben karıma gel diyorsam buna kimse hayır diyemez demiş.böyle kızlar gidicem allahın izniyle kimse benim hayatıma karışamaz.hangi sebepten gitmemi istemiyorlar anlayamadım ama hiç umurumda değil.benim üzüldüğüm tek şey kocamın babasının o tepkisine morali bozuldu.ben o üzülmesin diye gözümden sakınıyorum onu.böyle gereksiz bişey yüzünden üzdüler aşkımı.kızlar paylaşmak istedim çünkü benimde canım sıkıldı

Son düzenleme:
ona neymiş cnm fikrini soran mı oldu.bu karı koca arasında bişidir.gidiceksin tabiki

canım sen konusuyo musun peki kayınpederinle yani sana bisey söylemediler mi?? yaa sanrım kıskanıyo olabilirler.. bide ne kadarlık evlisiniz?? bunlar sizi hala sevgili falan mı sanıyo acaba.. kötükedihüso ayrıca bana yorumuna tesekkür ederim bende öle bi sürprüz düsünüyorum ama bi yarın kargo eline geçsin önce tepkisine ve duruma göre düsünücem biseyler artık ::):)

hayır canım konuşmuyorum benim bilmediğimi sanıyorlar eşim sen bişey deme ben hallederim dedi.1.5 senelik evliyim.ama benimde aklıma kıskanıyor olabilirlermi diye geldiklava:.çünkü eşim dağıtım izninde 1 gece kaldı evimize gittik yoldada benden başka kimseyi gözü görmedi:dance:.kayınvalidem oğlum sen bizi hiç özlememişsin dedi.ben gidicem hiçkimse umrumda değil.bu arada kargo elini geçince tepkisini bizimlede paylaşırsan sevinirim.merak ettim valla:))bizde ona göre bi sürprizler düşünürüz:uhm:

merak etme canım yarın konusunca yazıcam hemen epkisini.... bence esinin seni bu kadar sevmesini kskanıyorlar baska bisey olamaz yanii... sen neden konus muyosun kayınpederinle küs falan mısınız? özel biseyse cevap vermeyebilirsin canım.... ama sen kesinlikle git sonucta sana gel diyoo... ayyy nasıl bi mutluluk yaa kimseyi takma canım sen kocan ne istiyosa sen ne istiyosan onu yap.. senin ailen kocan baskası değil... ve bencede sen muhattab olma bu konularda kayınpederinle falan sakın bisey söyleme saygısızlık olarak algılarlar.. esin en doğrusunu yapar zaten..sen sadece kocanı düsün canım gerisi bos simdilik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…