Asker yolu bekleyenler var mı?

canım özel bisey sormak istersen msj yazablirsin de bana tamam mı.... paylasalım yanii... benim bide bi de bi sorunum var ama onu sana özel yazabilir miyim?

kızlar aşkımı dün yolladım son gidişi mahallemde oturuo giderken dayanamadım gittim evlerinin oraya baktım arabaya bindi daynamadım peşine kostum arabayı durdurdular bir sarıldım son dimi dedim son dedi gitti mayısta dönecek balısım son ayrılıgımız bitiooo

ayy canım benim biliyorum çok zor benimde eşim 2 hafta önce geldi ayrılamadık.:a015: tam gidiyor koşuyor bişey deme bahanesiyle dönüp dönüp sarılıyordu.sabır canım biticek allah sabır versin

bugün şafak 1
bitiyorr bitiyorr ben inanamıyorum
vay bee bizim şafakta bir gün 1 olucaktı hee:)
çok mutluyum çooookkk

bekleyen herkeze nasip etsin

kızlar allah sabır versin hepimize.. benim safak 109.. ben yarın kargoyla eldiven bere boyunluk falan yollıycam acaba yiyecek de koysam mı? bi arkadasım cerez gönder bayılıyolar demisti o yollamıs sevgilisine.. siz ne dersiniz?

amin canım.çerez bencede koy canım ama içeri sokabilicekmi onu sor.bazı yerde yasak.bence birde en sevdiği şey neyse kendi ellerinle yap gönder.tabi bozulmayacak bişey olması lazım.ama çok iyi düşünmüşsün canım ya.aşk işte insana herşeyi düşündürüyor

canım kendim ördüm boyunluğu falan bide mektup ve resim yollıycam.. ama onun hiç haberii yok kuzenine gidick oda asker ama rahat yerde yapıo sevgilim pazar çarsı iznine çıkıcak kuzenine gidince sürpriz olucak ona.. yiyecek yapıp koysam bozulabilir die düsündüm o yüzden yapmıycam çünkü yarın yolluyorum onun eline pazar günü geçicek.. çigdeme bayılır o ve biz sürekli yerdik en çok ondan yollıycam insallah sevinir..

evveeet safak 86 :))) az kaldi sehir sayicaz..

O simdi TANKCI..

Son düzenleme:

ay bu yaramazlik varmi olayini bi benimki yapiyo saniyodum. benimki naptin ne yapacaksin diye soruyoda, insan her aradigindada bi yaramazlik varmi diye sorarmi yahu. Kendisinede soyledim bunu ama hala vazgecmedi fisfisfis :1closedeyes: :1rolleyes:

bugün şafak 108
inşallah biticek kızlar bir gün gelicek şafak 1 kalıcak:)

anladım canım.çok güzel düşünmüşsün.kendi ellerinle örmen onu ayrı bir mutlu eder.senden bu fikri çalabilirdim :)) ama eşim adanada askerlik yapıyor yani sıcak oralar

anladım canım.çok güzel düşünmüşsün.kendi ellerinle örmen onu ayrı bir mutlu eder.senden bu fikri çalabilirdim :)) ama eşim adanada askerlik yapıyor yani sıcak oralar

saol canım... zaten fikirlerimizi paylasalım diye yazıyoruz çalabilirsin :)) gönderdim bugün pazar elinde olucak bakalım tepkisini de paylasırım.. umarım sevinir :))

Allah sabırlar versin hepinize kızlar....ben asker beklemiyorum ama annem babamı beklerken şöyle bir mani söylermiş paylaşıciim sizle....
Süse yolu çamur mu
yarim çantan ağır mı
hiç izine gelmiyon...
başçavuşun gavur mu.....

inş. sağ salim kavuşursunuz...sayılı gün çabuk geçer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…