- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
buseheper evet valla öyle doğru söylüyorsun herşeye ağlıyorum bende ama olsun bu topikte kafamı dağıtırım ben yine:))) yani yapıcam illa:)
oooo şekerimm planlar da hemen yapılmışşş bak bakkk=)) tamam işte , şimdi hiç üzülmee bunu sölemen iyi olduu=))) dediğim gibi o zamana kadar dayanamazsan da uçağa atlar gidersin, bir pazar günü sabah erkenden...sositososito sen şimdi kafanı dağıt, yazın giyceğin bikiniye falan bak hatta netten=)) walla bakk ben öle yapıyorum daraldığımda, napiimmmmmirmirmirmir
insallah bizde dönünce nisan falan yaparız artık
inş. Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip eder cnm ederde bu asık üzüntülü yüz ifaden yerine nişan resimlerin yanında gülen yüz ifadelerin olur :teselli:
kızlar ben kocam çarşı iznine ne zaman çıkıcak diye sıkılırken benim uyuzumun bugün çarşı izni varmış bana söylememiş sürpriz yapıcakmiş.ama bu sabah izinler iptal edilmiş.bende oh olsun karından gizli iş yapmaya kalkarsan böyle kalakalırsın dedim.o görücek sürprizi aklını başından alıcam onun hiç ummadığı zamanda karşısında bulucak beni sinir oldum.biliyorum sürpriz yapmak istedi ama yinede sinir oldum işte(((
sswweett ya bende çok sinirliyim bugün arkadaşım.galiba biz gereksiz şeyleri fazlaca takıyoruz.ama şimdi bende buna sinir olurdum ilk seni arayacak.valla bizim düşündüğümüz gibi anneleri babaları bile düşünmüyor onları.ama hediyeler için gülmüş şaka yaptı heralde teşekkürde etmiş.boyunluk içinde çalarlar demiş bunda bişey yok. ama tel konusunda haklısın canım ayyy çok sinirliyim gar vermiş gibi olmasın.o asker sinirle kalbini falan sakın kırma canımn kasıtlı bişey yapmamıştır
yaa bende sinirliyimmm ......... bugün çarsı iznine çıktı benim ki.. kargo göndermistim ya bi kalktım aramamıs.. kzeni aramıs onun yanında kuzeni oda asker ama baska birlikte... sonra bekledim kuzenini aradım beni aramıssın die oda geziyoduk simdi abim tel de konusuyo seni aradık dedi.. sonra sevgilim aldı teli bende neden kendi telinden aramıyosun dedim kendi teli kuzeninde duruyo çarsıya çıkınca aldı iste telini. neyse sarjım bitiyo kapanıyo dedi bende nasıl konusuyısun ozaman tel de dedim kapanıyo ikide bir açıyorum ddedi... sonra kargo göndermissin neden gönderdin dedi..kaldım öyle içimden geldi dedim ama çok sinir oldum.. sonra güldü çok sağol çok güzel ama ördüğün boyunluğu kullanamam dedi orda çalarlar dedi ayy çok sinir oldum bisey demdim. . sonra kapatırken dedim ki baska tel görüsmelrinden fırsat kalırsa ararsın tekrar dedim oda canımı sıkma ya dedi kapattık... çok sinir oldum kızlar yaa ilk çarsı izni bide yaptığına bak.. çok fazla sey bekliyorum galiba.. bide havalara uçar sandım kargoyu görünce adam ne gerek vardı dedi yaa ..klava: klava:
bebeğim , boşuna üzme kendini, orada bütün kimyaları değişiyo; ruh halleri altüst oluyo resmen, ben de birgün kargo konusunu acmıstım, benım erkek arkadasım da yollama sakın, bak almazlar ıcerı falan demişti...o da orada calınır dıe korkmus bak, kötü bi niyetı yoktur...birde ilk carsı ıznıymıs, o daha alısma dönemindedir askerliğe ve bulundugu yere....onun ıcın takılma, uzme kendını bos yere cnmcım..
ya canım benim ki biraz değisikbi tip.. koç burcu hiç romantik olamıyo bazn hep mantıklı düsünüyo ama bari böyle zmnlarda yapmasın ya.. nasıl hevesle neler düsünüyorum ama hevesimi kırdı artık ona bisey yapmak gelmiyo içimdn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?