Asker yolu bekleyenler var mı?

buseheper evet valla öyle doğru söylüyorsun herşeye ağlıyorum bende ama olsun bu topikte kafamı dağıtırım ben yine:))) yani yapıcam illa:)

yap canım zaten kaç ay kaldıki gelmesine kısa dönemmiş nasılsa bizim 10 ay var olsa ben şimdi şu dakka yapcam ama olmuyo işte allah vermiyo yap canım ondan bi parça canından bi can gibisi varmı bu hayatta yaaa :ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:

gamzecim konu çok başka yerlere gidicek ama bizimde olmadı olsa keşke ama herşey allahtan olucak birgün.kocalarımız hemen ardındanda bebişlerimiz gelicek allahın izniyle.inş. yanına gittiğimde olur 3 ay kalmış olucak.neyse kızlar bu konuyu kapatalım:))bunun yeri gebelik bölümü:))

teşekkür ederim cnm bnm a.s. öle yapıyorum valla nişanlıyız biz çeyiz yapıyorum :1rolleyes: ev eşyaları bakıyorum ama planlarımda hep o var sağol cnm bnm... Allah sanada kavuşmayı nasip etsin...

kızlar benim de nişanlım asker:çok üzgünüm: çok özledim aşkımı..
şafak 136 88/2 bingöl-solhan...

gideli 9 ay oldu ama çoğu gitti çok şükür
Allah herkesi kavuştursun inş. ne demek olduğunu iyi bilirim:a015:

kızlar ben kocam çarşı iznine ne zaman çıkıcak diye sıkılırken benim uyuzumun bugün çarşı izni varmış bana söylememiş sürpriz yapıcakmiş.ama bu sabah izinler iptal edilmiş.bende oh olsun karından gizli iş yapmaya kalkarsan böyle kalakalırsın dedim.o görücek sürprizi aklını başından alıcam onun hiç ummadığı zamanda karşısında bulucak beni sinir oldum.biliyorum sürpriz yapmak istedi ama yinede sinir oldum işte(((

yaa bende sinirliyimmm ......... bugün çarsı iznine çıktı benim ki.. kargo göndermistim ya bi kalktım aramamıs.. kzeni aramıs onun yanında kuzeni oda asker ama baska birlikte... sonra bekledim kuzenini aradım beni aramıssın die oda geziyoduk simdi abim tel de konusuyo seni aradık dedi.. sonra sevgilim aldı teli bende neden kendi telinden aramıyosun dedim kendi teli kuzeninde duruyo çarsıya çıkınca aldı iste telini. neyse sarjım bitiyo kapanıyo dedi bende nasıl konusuyısun ozaman tel de dedim kapanıyo ikide bir açıyorum ddedi... sonra kargo göndermissin neden gönderdin dedi..kaldım öyle içimden geldi dedim ama çok sinir oldum.. sonra güldü çok sağol çok güzel ama ördüğün boyunluğu kullanamam dedi orda çalarlar dedi ayy çok sinir oldum bisey demdim. . sonra kapatırken dedim ki baska tel görüsmelrinden fırsat kalırsa ararsın tekrar dedim oda canımı sıkma ya dedi kapattık... çok sinir oldum kızlar yaa ilk çarsı izni bide yaptığına bak.. çok fazla sey bekliyorum galiba.. bide havalara uçar sandım kargoyu görünce adam ne gerek vardı dedi yaa ..klava:klava:

sswweett ya bende çok sinirliyim bugün arkadaşım.galiba biz gereksiz şeyleri fazlaca takıyoruz.ama şimdi bende buna sinir olurdum ilk seni arayacak.valla bizim düşündüğümüz gibi anneleri babaları bile düşünmüyor onları.ama hediyeler için gülmüş şaka yaptı heralde teşekkürde etmiş.boyunluk içinde çalarlar demiş bunda bişey yok. ama tel konusunda haklısın canım ayyy çok sinirliyim gaz vermiş gibi olmasın.o asker sinirle kalbini falan sakın kırma canımn kasıtlı bişey yapmamıştır

Son düzenleme:

cnm kesin biri gelmiştir askeriyeye, bi komutan falan ondan iptal olmuştur.. genelde öle oluyo çünkü; bozma moralini...hem bak sana söylese, sen heves yapıcaktın, heyecanlanıcaktın; sonra iptal oldu haberını alıcaktın... o daa kötü olucaktıi seni dusunmus gene; sinir yapmaaa....=)))

canım kasıtlı değil tabii biliyorum ama ben olsam ilk çarsıya çıktığımda tel i ilk elime aldığımda önce onu arardım ama o sarjı bitiyo die önce baskalrını arıyo. tamam biz baska zamanlarda da konusuyoruz ama olsun yaa ben olsam yine de bunu yapmazdım.. odun biraz benimki zaten beklenir böyle seyler ondan ama sinir oluyorum iste.. dediğin gibi alesinden çok biz düsünüyoruz onları ve bende karsılığında sıcak bi konusma istiyorum sadece.. bide seni seviyorum bak canımı sıkma diyo.... valla bugün çok sinirliyim artık ne olur nasıl konusurum bilmiyorum.. tamam asker psikolojisi ama bizde yasıyoruz burda yaa sanki ben kendi keyfimdeyim.. o bugün çıkıcak die gözüme uyku girmedi benim daha uzun konusuruz diyodum sanki yanımdaymıs gibii ama nerdee beyefendi önce arkadaslarını arıyo ise bak yaaa..

bebeğim , boşuna üzme kendini, orada bütün kimyaları değişiyo; ruh halleri altüst oluyo resmen, ben de birgün kargo konusunu acmıstım, benım erkek arkadasım da yollama sakın, bak almazlar ıcerı falan demişti...o da orada calınır dıe korkmus bak, kötü bi niyetı yoktur...birde ilk carsı ıznıymıs, o daha alısma dönemindedir askerliğe ve bulundugu yere....onun ıcın takılma, uzme kendını bos yere cnmcım..

sswweett canım ya tamam çok haklısın evet biz onlardan başkasını aramazdık ama bide şöyle düşün belki izine çıkacağını bilenler aramıştır gerçekten şarjı bitiyodur dicem ama bende senin gibi düşünürdüm işte.neyse canım olur böyle şeyler ilk izni bilemeyiz o psikolojiyi özgürlüğüme kavuştum pozlarındalardır şimdi.sıkma tatlı canını her zaman herşey bizim istediğimiz doğrultuda gitmiyor malesef.bu arada buseheper canım doğru söylüyorsun evet haberimin olmaması aslında daha iyi oldu bütün gece heyecandan uyuyamazdım sonrada hayal kırıklığına uğrar çok üzülürdüm iyi oldu bi bakıma ama tersimden kalktım birkere herşeye sinir oluyorum bugün

Son düzenleme:
tesekkür ederim canlarım yorumlarınız için
ama ben bu kadar üstüne titrerken bunu anlamaması sinir etti beni sadece. evt çarsı iznine çıktıını bilenler aramıstır ama oda aramıstır yani bana deseydi keske arayıp 2 dk böyle böyle diye yada ne bilim msj yazsaydı keske kuzeninden arıycağına.. sinir oldum iste kızlar yaa bilmiyorum bütün hevesim kırıldı iste bidaha ona sürprüz yapmak içimden gelmiyo mesela ne düsünceğimi sasırdım iste.. bende hayatıma mı bakmalıyım ozaman brda kendimi yırtıyorum kücücük bi haber alabilmek için... bide dün gece diyodum ki ben aramıyım akama kadar o beni arar nasıl olsa biraz aradaslarını arasın falan diye ama çok sinir oldum yaa kargo için tesekkür etmek için arıycak nasıl olsa diyodum ama sarjı bitiyomus beyefendinin kuzeninden arıyo bni valla atamadım sinirimi üstümden...

maviyeshill canım bencde eğer öğrenseydin çarsıya çıkıcağını uyuyamazdın heyecandan ve çıkmadığı zman hayal kırıklığına uğrardın en azından sana bunu söylemis çıkıcaktım ama olmadı demis söylemeyebilirdi de ... oda belli ki sürpriz yapmak istemis sna...

ya canım benim ki biraz değisikbi tip.. koç burcu hiç romantik olamıyo bazn hep mantıklı düsünüyo ama bari böyle zmnlarda yapmasın ya.. nasıl hevesle neler düsünüyorum ama hevesimi kırdı artık ona bisey yapmak gelmiyo içimdn...

sswweett canım evet sürpriz yapıcakmış.görümcem yanımdaydı onu ayarlamış msnmi açık tutayım diye.zaten bende buna sinir oldum.ama olsun kötü niyeti olamaz zaten aşkımın bana karşı beni şaşıtmak istedi sadece.kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim.sswweett haklısın canım ama üzülme kendine zarar verirsin düzelir herşey.sen yine ona sürpriz hazırla emin ol çok mutlu oluyordur sen daha iyi bilirsin ama belkide o mutluda olsa tepkisini böyle gösteriyordur

canım benımkı daha beter, oğlak burcuuu=)) bunun bucla da bı ılgısı yok aslında; temel fark bızım hatun ; onların erkek olması... bız cok werıyoruz we dogal olarak da onların da bızım kadar ınce olmasını bekleyıp , karsılık ıstıyoruz... ama görememek demek de, onların sewmedıgı ya da dusunmedıgı anlamına gelmıyo... şimdi susalım bari, trıp atınca da ben askerım sen bana destek olmuyosun oluyo cunku; gelınce acısını cıkarırsın=)))

valla kızlar gelince hangi birinin acısını çıkarıcam bilemedim :) simdi aradım ama tel i kapalı kzeninide aramadım artık.. az önce annesi aradı konusamadım oğlumla dedi sarjı bitiyomus dedi. ama 11 de aradığında birz konustum iste dedi beni kuzeni aradığıında saat bir di kızlar yaa 2 saat içinde milleti arıycağına 2 dk da bana ayırsaydı çok sey mi istiyorum ... ama suna karar verdim onu aramıycam ben o aradığında konusucam ve derse nie aramıyosun sen diye ozaman diycem ki mesgul ettiğimi düsünüyorum seni ben rahatsız etmiyim çok isteyince sen zaten arıyosun diycem... çok kalbim kırıldı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…