Asker yolu bekleyenler var mı?

kızlar okudum şimdi bütün yazdıklarınızı..yahu takmayın kafanıza onlar anlamıor bile içinde bulunduğunuz bu durumları..hissettiklerinizi çok iyi anlayabiliorum.
ben onu askerdeyken bekliorum ama o beni hiç düşünmüor orda gibi düşünüosunuz:teselli:
bunları bende hep düşnürüm zaman zaman..benimde nişanlım çok uzakta vatani görevde.
9 ay oldu gideli ama 9 aydır neler çektik.
onlar ordaki o stresten sizin neler hissettiğinizi anlayamıor bile.yeri geliyor kırılan siz oluyorsunuz:çok üzgünüm:
üstelik benimki çarşı izni ne demek onu bile bilmior

bugün şafakımız 104 şimdi 14 şubat heyecanı aldı ne hediye alıcam ben yaaaa

geçmiş olsun canım babamda çekmişti bel fıtığından Allah iyilik versin
yani evet askerlik bitmiş gibi bu arada
inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur
tabi sende ona kavuşursunyerimseniben

geçmis olsun canım... insallah çabuk iyilesir ... taz zamanda kavusman dileğiyle canım dualarımız seninle...

geçmiş olsun canım benim.
bu heyecanı bende yaşamak istiorum gelsin artıkın:asigim:çok özledim..
allah şifa versin canım.
yanına gelince tut elini bırakma:a015:

canım geçmiş olsun; Allah şifa versin...
ben de annemden dolayı biliyorum, bel fıtığı dayanması zor bir hastalık, umarım ameliyattan sonra tamamen iyileşir ve siz de en yakın zamanda birbirinize kavuşursunuz..:Saruboceq:

canımmmm; senin de bişi kalmamış, yüzüp kuyruğuna gelmişsin walla sen, takdir etmek lazım seniiii :içelim: , Allah bir an önce kavuştursun herkesi inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

amin canımcım herkesi kavuştursun Allah bi an önce..
ama sonuna geldikçe hiç geçmio günlersenağlama

Desteğiniz için çok teşekkür ederim kıslar.
Allah herkesi biran önce sevdiğine kavuştursun..
Buda geçecek elbet. Gün gelecek evlilik takvimi yapacağız hayırlısı ile:asigim:

amiiiiiin
canım inşallah dediğin gibi hayırlısıyla evlilik takvimi yaptığımız günlerde gelecek

şafak 92 Allah'ım kavuştur bizi :1hug: vaayy kafiyeli oldu behh:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…