Asker yolu bekleyenler var mı?

ahh ahhh benim esim askerden geleli 3 ay olcak 18inde sizleri sayarken görünce duygulandim gözlerim doldu ben ne kadar saymistimmmm.heran aklimdaydi safak sayisi dile kolayy ya ama gercekten bitince safak saymak birdaha basliyorsun yeni bi sayfayla hayata sanki.heran yaninda seninle allah hepinizi tez kavustursun kizlar sevdiginize esinize telde hep moral verin az kaldi ne kaldiki deyin...

ama o 1 gün vardiki o son 1 gün hic gecmemisti benm icinnn...ama gelecegi gün dakikalar gecmiyoo ve geldigi o kavusma ani hafizaya öle derinden kaziniyoki hic unutulmuyooooo sanirimmm 40 sene gecsede unutmucam o ani.herkez mutlu olsunnnnnnnn hic bisi takmayin kafaniza kendinizi oyalayinn sadece o bekleme süresinde öpüyormm hepinizi kizlar:))

canım benim çok sağol bizde o son 1 günü bir görebilsek varsın zor geçsin.şimdide zor geçiyor ama çok var kendi adıma 95 gün.bide 460 sayan arkadaşlarım var onlara rabbim kat kat sabır versin.sizinde gözünüz aydın.bencede gelme anını hiçbirimiz unutamayız heralde.bizde senin gibi eşlerimize sevgililerime kavuşucaz inş. sen kurtuldun sıra bizde:teselli:

ŞAFAK '''''1''''' BAŞKA YOKKKKKKKKKKKK:lepi:14 ŞUBATTA YANIMDA AŞKIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BİTTİİİ İŞTE :teytey::teytey::teytey:

canımm hiç canını sıkma bi bakmışsın bitmiş nası geçtiğini anlamamışsınn zor geliyo şimdi bitmicek gibi ama öyle deil bana sayılı gün çabuk geçer diyolardıda 460 geçermi die aglıyordum ama geçiyomuş iştee son 1 günümüz kaldı sende canını hiçç sıkma

allahıma bin şükür...
dün akşam geldi canım kardeşim...
sonunda bitti kabus
rabbim tüm yol gözleyenlere hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin..
zaman su gibi geçip gitsin inşallah

subat 2009 da gitti ömrüm ben daha safak saymasını bile bilmiyom askım acemiliğini manisa kırkağacta yapıyo cok özledim onu

aah ah ben de nişanlımı bekliorumsenağlama
nişanlanmanın tadını gelince çıkarcaz artıkın:çok üzgünüm:
Şafak 101
88/2B
Bingöl/Solhan:1rolleyes:

onu çok özledim
Allah askerlerimizi bi an önce kavuştursun bizlere
:Saruboceq:

sabır arkadaşlar sadece sabır...onların bizim dualarımıza ihtiyaçları var biz iyi olalımki onlarda iyi olsunlar
bakın bize 17 'ye düştük bitmez derken

gelince nasıl olacak bilmiyorum. hala ona kırgınım. allah bana değil ona sabır versin ve tüm askerlere ve bekleyenlere. ama ben kırgınım çok.

nısanlımı gonderelı 19gun oldu
abımın gelmesıne 2 ay var
Allah asker yolu beklyenlere ve askerlerımıze sabır versın
yenı gıttı ama cok ozledım ben askerımı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…