KISLAR SAFAK 12 SADECE 12 KOCISIME KAVUSCAM ISALLAH :Saruboceq:
DARISI HERKEZIN BASINAA
ya kızlar evliyken nasıl oluyo yaa daha bi zor oluyo demi?benim nişanlımda gitmedi evlenince gidecek artık. ikna edemedimm gitmesi için bensiz yapamazmış evlenince daha zor olacak dedim ama gitmedi.evlşenince eğer çalışıyoprsanız yanınıza birileri mi geliyo kalmaya çalışmıyorsanız siz mi gidiyorsunuz birilenin yanına. ya ben gideceği dönem inşallah çalışır durumda olacam ama.eğer ki çalışmazsam ben biyere gitmem evimde otururum ne babamın evine ne başka yere. nolacak bilmem yaa offff:1no2::sm_confused:
ya kızlar evliyken nasıl oluyo yaa daha bi zor oluyo demi?benim nişanlımda gitmedi evlenince gidecek artık. ikna edemedimm gitmesi için bensiz yapamazmış evlenince daha zor olacak dedim ama gitmedi.evlşenince eğer çalışıyoprsanız yanınıza birileri mi geliyo kalmaya çalışmıyorsanız siz mi gidiyorsunuz birilenin yanına. ya ben gideceği dönem inşallah çalışır durumda olacam ama.eğer ki çalışmazsam ben biyere gitmem evimde otururum ne babamın evine ne başka yere. nolacak bilmem yaa offff:1no2::sm_confused:
evliyken gitmesinin en iyi yanı istediğinde yanına daha rahat gidebiliyor olmak. nişanlıyken kalkıp gitmek zor olur. ama madem henüz nişanlısınız önce askere gönder sonra evlen. birlikte yaşamaya alıştıktan sonra ayrı kalmak daha zor oluyor. ben ilk günlerde eve bile gelmek istememiştim. ev bomboş geliyor insana. hala alışmış değilim, hala ev bomboş.
ve hep aynı şarkıyı dinliyorum
"inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe
şimdi sesnizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde..."
canım kim söylüyor o şarkıyı ve tam olarak şarkının adı ne
kızlar size bi sorum olucak çok kısa bana yardımcı olun nolur.öncelikle bütün asker yolu bekliyen arkadaşlarımı allah sevdiklerine tezden kavuştursun...günler su gibi geçer işallah askeriniz tezkere alır gelir...sorunum şu benim ayrıldığım nişanlım askerde ve çok kalleşçe askere gitmeden önce benden ayrıldı.pskolojik sorunlar ve madde bağımlılığı vs.problemleri vardı.herneyse sizi sıkmıycam.askere gittiği günden beri bana msj atıyo ama attığı no izmir kodu yani bana cepten msj atmıyo.bu nası oluyo bilen varmı?onu çok seviyorum deli gibi dua edin herşey yoluna girsin belki askerde düzelir.senağlama
gittiği günden beri ewden bir kere dışarı çıkmadım çıldırmak üzereyim izmirde jandarma olarak yapıyomuş babanesine arattırmıştı ilk gitti günlerde ben telefonumu açmayınca ordan biliyorum...kızlar izmirde acemilik nasıl geçiyodur beni düşünüyomudur pişmanmıdır yaptıklarına üfff nolur biri akıl versin bana daha bu sabah msj attı kalbim yerinden fırladı dua edin bize sorunlarımızı halledelim bende asker yolu bekliyen olarak aranıza katılıyım ve güsenağlaman sayalım şimdiden saolun kızlar:çok üzgünüm:
canım inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur.benimde erkek arkadaşım izmiride şu anda.benimki daimi asker olduğu için acemilik nasıl geçiyodur bilemicem ama emin olki eğer oda seni seviorsa sürekli seni düşünüyordur.genelde asker psikolojisi öle olur.ardında bir sevdiği varsa sürekli onunla ilgili hayaller kurar gelecek planalrı yapar dahada bağlanır.umarım düzelir askerde.
canım cevapladığın için çok saol..güzel dileklerin içinde teşekkür ederim allah razı olsun..ya birde aklıma takılan şu;bana sabit telden nası msj atıyo her asker bu şekilde askeriyeden msj atabilirmi?kafamı kurcalıyo biz zaten gelicek hayalleri ile yanıp tutuşan bi çifttik:çok üzgünüm: dediğim gibi pskolojik sorunlar oldu eğer bilgin varsa msj olayı ile ilgili beni aydınlatırsan sevinirim yada bilen bi arkadaş varsa saolun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?