- Konu Sahibi papatyaa88
-
kızlar ben zamanında bir asker yolu bekledim... sınır noktalardan birinde askerlik yapmıştı... ve her kargom; her mektubum ulaştı... hiçbir sorun yaşamadım... mektup her askerin hoşuna gider... bence mutlaka gönderin... sevgiliden değil arkadaştan gelse bile çok önemlidir ;çok özeldir...
evet okuyorlar ama siz de onları zor durumda bırakmayacak şekilde yazarsınız... çok özel şeylerden bahsetmezsiniz...
ben çarşı izni olmadığı için alamadığı ve takip etmekten hoşalndığı dergileri gönderiyordum her ay... formula ; futbol ; basketbol dergileri gibi...
fanatiği olduğu takımın maçları ile ilgili çıkan haberleri de yolluyordum...
doğum gününde de birlikte üye olduğumuz bir sitede başlık açıp tüm arkadaşlarına doğum günü mesajı yazdırmıştım... onların çıktısını almıştım... sayfalarca mutlu yıl dilekleri ... acayip mutlu olmuştu...
siz de ailesi ; arkadaşları ile birlikte bu tarz birşey yapabilirsiniz...
kızlar bakın bi fikir daha geldi aklıma arabasına düşkün bir sevgiliye sahibim ve düşündümde bu oto plakalarına istediğinizi yazıyı yazdırabiliyorsunuz çok kere gördüm otomobillerin ön camına koyulan ... FB 1907 gibi yazıları bizde bir ara konuşuyorduk aramızda özel plakamız olsa arabamızın diye baktık epey tuzlu herşeyi ile hayalde kaldı.
şimdi tam istediğimiz gibi bir plaka yaptırıp vermeyi düşünüyorum ister arabanın ön camına ister evinde saklar evleninceye kadar evimize takıştırırız :)
olursa eğer "26 SM 61" istiyorum :asigim:
canım benim erkek arkadaşım mayısta inşallah asker olacak ben ona giderken hediye olark küçük bir cam şişede gözyaşlarımı vermeyi düşünüyorum saçma demeyin
bir kitapta okumuştu eskiden kadınlar gözyaşının kutsallığına koruyuculuğuna inanırmış osmanlı kadınlarıda kocaları savaşa giderken gözyaşlarını akıtıığı şişeleri yanlarına koyarlamış onları korusun diye tabi bunu küçük bir notla açıklayacağım benim danaya yoksa dalga geçiyorum sanar
canım benim erkek arkadaşım mayısta inşallah asker olacak ben ona giderken hediye olark küçük bir cam şişede gözyaşlarımı vermeyi düşünüyorum saçma demeyin
bir kitapta okumuştu eskiden kadınlar gözyaşının kutsallığına koruyuculuğuna inanırmış osmanlı kadınlarıda kocaları savaşa giderken gözyaşlarını akıtıığı şişeleri yanlarına koyarlamış onları korusun diye tabi bunu küçük bir notla açıklayacağım benim danaya yoksa dalga geçiyorum sanar
haftaya doğum günü kızlar,kargoyla bişiler yollucam askerde olduğu için ama özel değişik şeyler bulamıyorum ki hiç.5 senedir özel şey yapa yapa kalmadı artık .burdaki fikirlerden bi kaçını yapıcam...beyin fırtınası yapsak hep beraber güzel şeyler çıkar bence..
WALLA CANIM BEN ONA ORALAR ÇOK SOĞUK OLUYO DİYE Bİ İÇİLİK GÖNDERMİŞTİM ALTTAN GİYSİN DİYEkaydirigubbakcemile3 AMA BU Bİ HEDİYE OLUYORMU BİLEMİYORUM BİDE DIŞARILIK POLAR EŞOFMAN ALMIŞTIM AMA ORDA GİYDİRMİYOLARMIŞ BENDE GELİNCE BURDA GİYSİN DİYE EVE KOYDUM SANIRIM BU DAHADA MANTIKLI BAŞKADA RESİMİN DIŞINDA BİŞEY GÖNDERMEDİM ODA MEKTUPLA:lepi:
ben 15 ay boyunca hergün günlük yazdım,sonra fotoğraflarımı içine koyup mektup gönderdim...sözlüm üniversite meslek yüksek okulu mezunu olmasına rağmen 15 ay yaptı,ama ben 15 ay bekledim ve 15 ay hiç görmedim :çok üzgünüm: 2009 ocakta askerliği bitmişti biteli 1 sene oldu ama
çok ilgnçmiş cnm gerçktn hiç duymamıştım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?