Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

cnm çok tşk ederim çok güzel fikr bunlar . dergi de olabilr gerçkten bnmki çarşıya çıkıo ama köy gibi yerde bulunmazki dergi fln gerçktn ççok ii bi fikr kaydirigubbakcemile5

tatlım bnmksnnde arabası var ve deli gibi araba hastası ama nasıl nerde yaptırcaz plakayı bilmiyorumkismile

canım ben araştırıyorum bu trafik levhaları yapan yerler var onlar yapıyorlar.hatta bir sitede yapıyolarmış nasıl istersen hemde 42 tl civarında benim sorduğum 60 dedi ama kazıklamak içindir mutlaka malum bayan görünce bu saf anlamaz ayağına geçirmiştir mutlaka.bir araştır ben hoş bir süpriz olacağını düşünüyorum

2 site buldum ben istersen yollayabilirim sana da....
ya birde ne gördüm biliyormusun özel polar battaniye yine üzerine istediğini yazdırabiliyorsun ama erkeğe çok uygun olur mu ki.malum benimki romantizmden birazcukun uzaklarda seyir yapıyor sırnaşık şey

canım benim erkek arkadaşım mayısta inşallah asker olacak ben ona giderken hediye olark küçük bir cam şişede gözyaşlarımı vermeyi düşünüyorum saçma demeyin
bir kitapta okumuştu eskiden kadınlar gözyaşının kutsallığına koruyuculuğuna inanırmış osmanlı kadınlarıda kocaları savaşa giderken gözyaşlarını akıtıığı şişeleri yanlarına koyarlamış onları korusun diye tabi bunu küçük bir notla açıklayacağım benim danaya yoksa dalga geçiyorum sanar

:teytey: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

haftaya doğum günü kızlar,kargoyla bişiler yollucam askerde olduğu için ama özel değişik şeyler bulamıyorum ki hiç.5 senedir özel şey yapa yapa kalmadı artık .burdaki fikirlerden bi kaçını yapıcam...beyin fırtınası yapsak hep beraber güzel şeyler çıkar bence..

WALLA CANIM BEN ONA ORALAR ÇOK SOĞUK OLUYO DİYE Bİ İÇİLİK GÖNDERMİŞTİM ALTTAN GİYSİN DİYEkaydirigubbakcemile3 AMA BU Bİ HEDİYE OLUYORMU BİLEMİYORUM BİDE DIŞARILIK POLAR EŞOFMAN ALMIŞTIM AMA ORDA GİYDİRMİYOLARMIŞ BENDE GELİNCE BURDA GİYSİN DİYE EVE KOYDUM SANIRIM BU DAHADA MANTIKLI BAŞKADA RESİMİN DIŞINDA BİŞEY GÖNDERMEDİM ODA MEKTUPLA:lepi:

çok ilgnçmiş cnm gerçktn hiç duymamıştım :1rolleyes:

bncde cnm sositososito

resim ve mektup ayrılmaz ikili zaten :asigim:

ben askere gitmeden iki hafta öncesinden küçük bir deftere günlük tutmaya başladım o acemi birliğine gittiğinde de yazmaya dewam ettim o yokken neler yaptgmı o aradıgında hissettiklerimi yazdım dagıtıma geldiğinde usta birliğine gidecği gün üstne parfümmden sıkıp werdm gidince oku dedm daha snr askerdeyken doğum gününde sacımın ucundan kesip kurdeleyle bağlayıp gönderdm bnı özledgnde cıkarıp öpüomus:kedi:yılbasında da o burdayken dewamlı bana aldıgı çakıl taşı cikolatası vardı ondan aldım kalplı bi kutuya koyup gönderdm tabıı bu gönderdıklermn yannda da mektubu da ıhmal etmedm bence eksik etmeyın kızlar o mektuplar geri gelmeyecek birer hatıra olarak kalıyo ve ordayken bizden güzel seyler beklıyorlar benım sevgilim askerden gelelı 2yıl oldu ama size beunları yazarken duygulandım gene de hepinize hayırlı tezkerelerrrzemuszemus

ben 15 ay boyunca hergün günlük yazdım,sonra fotoğraflarımı içine koyup mektup gönderdim...sözlüm üniversite meslek yüksek okulu mezunu olmasına rağmen 15 ay yaptı,ama ben 15 ay bekledim ve 15 ay hiç görmedim :çok üzgünüm: 2009 ocakta askerliği bitmişti biteli 1 sene oldu ama

Baharcım hemşerim :1hug:
ah cnm bnm ya o kadar güzel bişey sölednki o çakıl taşı çikolatasından bana alırdı hep aşkım içim bi tuhaf oldu okuyunca :çok üzgünüm: bu bnm için gönderebileceğim çok ii bi fikr çok sağol cnm opuyorumnanaktan

ama :uhm:
merak ettim yaa heycanlı heycanlı okuyordum devam devamm sırnaşık şey

kızlar yeni bi fikir daha buldum,haftaya doğum günü olduğu için tüm sevdiklerini videoya çekicem doğum günü dileklerini kaydedicem en sonda ben konuşucam içimden gelen herseyi söylücem..hemde beni görmüş olur..bide kazak aldım ,mektup bi kaç resim video bide koynumda sakladığım mendili bide ellerimle 158 şeklinde çizdiğim şafak kartını göndericem..arkadaşlarınıda izmit pişmaniyesi göndereyim diye düşündüm bide...sizce nasıl???

Ayazcım bnce hepside süper fikirler ....... hepsinide yap derim ben..helede video çok hoş olur :asigim: kaydirigubbakcemile5

Uhmm ben sevgilime bi tane tesbih almıştım çektikce kokuyo parlıyo hoş bişeydi o seviyo diye aldım sonra oyun oynamayı çok sevdiği için psp alıp gönderdim çok sevmişti onuda sonra bi tane atkı ördüm gece nöbetlerde takıyodu üşümüyodu :asigim: Bugün sweatshirt aldım onu vericem kargoya sevgililer günü için bişey düşünmedim daha bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…