- Konu Sahibi papatyaa88
-
24 ocakta askerimin doğum günü ve ben hala ne alacağımı bilmiyorum 4 sene de birçok şey aldım şimdi aklıma değişik hoş olabilecek hiçbirşey gelmiyor yaa
birde askerde Allah'ın izni ile şubat 24de bitiyor göndermicem burda vericem hediyesini ama ne olacak ki bilmiyorum yaayokmu şöyle değişik fikirleri olan???
canım benim bi fikrim var aslında.takvim yaptırın resminiz ve ocak şubat tarihler yazıda yazdırabiliosunuz çok güzel oluo resimciler yapıo.bnce çk hoş olur ama tabi gelince verin bunu zamana bakarak kafayı yerler orda bnde seneye yaptrcam böle bişeyi
kızlar sevgilim ile anlaşma yaptık o bana doğum gününde ne istediğini söylerse bende ona ne istediğimi söyleyeceğim
çünkü 1 ay sonrada her ne kadar tarihsel olarak olmasada benim doğum günüm aklinialirimsmile
o da bu durum karşısında kabul etti şimdi onun cevabını bekliyorum bakalım ne isteyecek kuzucumm kaydirigubbakcemile3
kızlar düşünenler içinde bir kaç önerim olacak;
Balık tutmayı seven varsa güzel aparatlı olta takımı olabilir.
nargile içmeyi seven içinde güzel nargile olabilir.
benim sevdiceğim nargileyi değilde balık tutmayı sever önereceğim bakalım ne der CADIARZU
16 ocak doğum günü(( ayrı geçirireceğimiz ilk doğumgünü..en fazla mektup gönderebilirim..yarınsa 6.yılımıza giricez..ilk kez ayrı....
sağol canım..allahım bi ömür aynı yastıkta uyumayı nasip etsin..bugün 6.yılımız...onsuz oldukça ağlıyorum...bugünü onsuz nasıl geçiricem ben...mafoldumben
cnm çok ii olmuş biribirinize istediğinizi sölemeniz a.s
sağol canım..allahım bi ömür aynı yastıkta uyumayı nasip etsin..bugün 6.yılımız...onsuz oldukça ağlıyorum...bugünü onsuz nasıl geçiricem ben...mafoldumben
aslında gayet hoş bir fikir gelmesinede çok birşey kalmadı sadece 48 güncük hayırlısı ile inşallah....
yarın dışarı çıkıp bakınacaktım fotoğrafçılara girer sorarım bakalım nasıl olur.hatta 500 parçalık puzzle bile olabilir ama o anca gelince olur orda olmaz
off benim bu nasıl iş yaa 2008 aralıkda gitti askere ocakda doğum günü vardı ayrı geçti.2010 oldu buda ayrı geçecek mafoldumben
ve ben halaaaa birşey bulamadım sinir küpüyüm
akşam bi ağzını yoklayıp nargile ile ilgili bilgi alayım bakalım seviyorsa küçük şık bir nargile alırım.gerçi bu zamana kadar yanımda hiç içmedi konusu geçmedi ama napayımm yapacak birşeyim kalmadı yaa imdat diye bağırmak geliyor içimden delikafaduldendelikafadulden
[/QUOTE
oda güzelmiş canım bnim dediğimin fiyatı 35 tl hiçbişe deil ewet puzzlede olabilir güzel fikir ikinizin resmi felan çk hoş olur.saatede olabilir aslında bnde bu yüzden dedim zaten sewgilinin askerden gelmesine pek bişe kalmadığı için iş yerine girdiğinde hep güne bakar hemde ikinizin resmi olur çok hopş ay bn şimdi özendim anca bn 2011 e yaptırabilirim:)
evet canım ama hala ne istediğini söylemedi benimki ucuz hafif yollu birşey hazırda...ama birde onunki belli olsa çok iyi olacak daraldım valla artık.
canım yaaa Rabbim mutluluğunuzu sonsuz etsin inşallah şu mübarek cuma günü.olumunekankayizsmile
Hepimize bir an önce kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?