Askerdeki sevdiğinize özel günlerde ne gibi hediye gönderdiniz yada düşünüyorsunuz ?

evet bizde yaptırmısık ordan kendimize tişört ama giymek naisp olmadı daha oda güzel fikir ama askerde kilo alıp verme sorunu oluo yaa bence onu geilince yaptırın

24 ocakta askerimin doğum günü ve ben hala ne alacağımı bilmiyorum 4 sene de birçok şey aldım şimdi aklıma değişik hoş olabilecek hiçbirşey gelmiyor yaa
birde askerde Allah'ın izni ile şubat 24de bitiyor göndermicem burda vericem hediyesini ama ne olacak ki bilmiyorum yaa yokmu şöyle değişik fikirleri olan???

ben hediye falan göndermeyi düşünmüyorum şu an. kendisi pek sık arayamıyo,pek konuşamıyoruz. bende mektup yazıyorum. onun dışında bişeye gerek yok bence. hediye alın biriktirin gelince verirsiniz daha güzel olur laelaelaelaelae

16 ocak doğum günü (( ayrı geçirireceğimiz ilk doğumgünü..en fazla mektup gönderebilirim..yarınsa 6.yılımıza giricez..ilk kez ayrı....

BENDE MEKTUP VE RESM GNDERMEYı DŞÜNÜYORUM EŞıME SUBATTA DGMGU BıZıMDE ıLK KEZ AYRI OLDGMUZ YANLIZ GECIRECEGIMIZ D.GNU DAHA AYRI GECIREBILCEGMZ BIR SÜRÜ ÖZEL GNLERıMıZ VAR COOOOK ÜZGÜNÜMM COOOK:teselli:

canım benim bi fikrim var aslında.takvim yaptırın resminiz ve ocak şubat tarihler yazıda yazdırabiliosunuz çok güzel oluo resimciler yapıo.bnce çk hoş olur ama tabi gelince verin bunu zamana bakarak kafayı yerler orda bnde seneye yaptrcam böle bişeyi

aslında gayet hoş bir fikir gelmesinede çok birşey kalmadı sadece 48 güncük hayırlısı ile inşallah....
yarın dışarı çıkıp bakınacaktım fotoğrafçılara girer sorarım bakalım nasıl olur.hatta 500 parçalık puzzle bile olabilir ama o anca gelince olur orda olmaz

off benim bu nasıl iş yaa 2008 aralıkda gitti askere ocakda doğum günü vardı ayrı geçti.2010 oldu buda ayrı geçecek mafoldumben
ve ben halaaaa birşey bulamadım sinir küpüyüm
akşam bi ağzını yoklayıp nargile ile ilgili bilgi alayım bakalım seviyorsa küçük şık bir nargile alırım.gerçi bu zamana kadar yanımda hiç içmedi konusu geçmedi ama napayımm yapacak birşeyim kalmadı yaa imdat diye bağırmak geliyor içimden
delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar sevgilim ile anlaşma yaptık o bana doğum gününde ne istediğini söylerse bende ona ne istediğimi söyleyeceğim
çünkü 1 ay sonrada her ne kadar tarihsel olarak olmasada benim doğum günüm
aklinialirimsmile
o da bu durum karşısında kabul etti şimdi onun cevabını bekliyorum bakalım ne isteyecek kuzucumm kaydirigubbakcemile3

kızlar düşünenler içinde bir kaç önerim olacak;
Balık tutmayı seven varsa güzel aparatlı olta takımı olabilir.
nargile içmeyi seven içinde güzel nargile olabilir.

benim sevdiceğim nargileyi değilde balık tutmayı sever önereceğim bakalım ne der CADIARZU

cnm çok ii olmuş biribirinize istediğinizi sölemeniz a.s

sağol canım..allahım bi ömür aynı yastıkta uyumayı nasip etsin..bugün 6.yılımız...onsuz oldukça ağlıyorum...bugünü onsuz nasıl geçiricem ben...mafoldumben

sağol canım..allahım bi ömür aynı yastıkta uyumayı nasip etsin..bugün 6.yılımız...onsuz oldukça ağlıyorum...bugünü onsuz nasıl geçiricem ben...mafoldumben

ay kıyamam cnm bnm :teselli: napıcaz sabretmektn başka çare yok :çok üzgünüm:

cnm çok ii olmuş biribirinize istediğinizi sölemeniz a.s

evet canım ama hala ne istediğini söylemedi benimki ucuz hafif yollu birşey hazırda...ama birde onunki belli olsa çok iyi olacak daraldım valla artık.

canım yaaa Rabbim mutluluğunuzu sonsuz etsin inşallah şu mübarek cuma günü.olumunekankayizsmile
Hepimize bir an önce kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq:

aaa fiyatıda gayet uygunmuş ben biraz daha yüksek fiyat bekliyodum.iyice bi düşünüp karar vermek lazım seçeneklerden hangisi daha iyi olur diye ama ben puzzleda takıldım çünkü evlenince çerçeveye alıp evin en güzel duvarında yerini alabillir diye düşünüyorum.
Saatte çok güzel bir fikir ayyy ayyy offf offff çok zor erkek adama hediye almak yaa nişana düğüne yakın olsa kol düğmesi alırdım ikimizin baş harflerini yaptırıp aman yaa afakanlar basıyo artık offf allak bullak oldum kafamçokkarıştı

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..ALLAH HEPİMİZE MUTLU OLMAYI NASİP ETSİN.. :Saruboceq:

kızlar ben zamanında bir asker yolu bekledim... sınır noktalardan birinde askerlik yapmıştı... ve her kargom; her mektubum ulaştı... hiçbir sorun yaşamadım... mektup her askerin hoşuna gider... bence mutlaka gönderin... sevgiliden değil arkadaştan gelse bile çok önemlidir ;çok özeldir...

evet okuyorlar ama siz de onları zor durumda bırakmayacak şekilde yazarsınız... çok özel şeylerden bahsetmezsiniz...

ben çarşı izni olmadığı için alamadığı ve takip etmekten hoşalndığı dergileri gönderiyordum her ay... formula ; futbol ; basketbol dergileri gibi...

fanatiği olduğu takımın maçları ile ilgili çıkan haberleri de yolluyordum...

doğum gününde de birlikte üye olduğumuz bir sitede başlık açıp tüm arkadaşlarına doğum günü mesajı yazdırmıştım... onların çıktısını almıştım... sayfalarca mutlu yıl dilekleri ... acayip mutlu olmuştu...
siz de ailesi ; arkadaşları ile birlikte bu tarz birşey yapabilirsiniz...

kızlar bakın bi fikir daha geldi aklıma arabasına düşkün bir sevgiliye sahibim ve düşündümde bu oto plakalarına istediğinizi yazıyı yazdırabiliyorsunuz çok kere gördüm otomobillerin ön camına koyulan ... FB 1907 gibi yazıları bizde bir ara konuşuyorduk aramızda özel plakamız olsa arabamızın diye baktık epey tuzlu herşeyi ile hayalde kaldı.
şimdi tam istediğimiz gibi bir plaka yaptırıp vermeyi düşünüyorum ister arabanın ön camına ister evinde saklar evleninceye kadar evimize takıştırırız :)

olursa eğer "26 SM 61" istiyorum :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…