- Konu Sahibi chuLsuzPeRu
-
İlk telefonunda surtına söyleyip kapatıcam ve bir dha hiç cevap vermiycem... anlar ozman neyin ne olduğunu.Sevseydi zaten bu hale gelmezdik evet, katılıyorum size:) hiç te üzülmüyorum,kendisi üzülsün bence.kaybeden o oldu....Allah a şükrediyorum onun gerçek yüzünü bana gösterdiği için...ah kuzum hemen ayrıl ole asker falan dıye acıma. o senı bıeazcık bıle sevseydı askerdeyken daha cok ozlerdı. senı hıc sevmemıs. sakın uzulme yasmana bak
Yani, kimi ekliyorsa eklesin gerçekten hiç umursamıyorum bile..:)canım benm...kesinlikle ayrılmalısın...o seni hak etmioki...
eklesin artık kimi istiosa...
amin canım inşallah:) teşekkür ederim canım benim sağol:)olumunekankayizsmiletebrik ederim seni canım en iyisini yapmışsın...a.s.
şimdi inşallah seni hak eden mutluluğu sonsuz güven ile yaşatacak birini bulursun:Saruboceqlumunekankayizsmile
ama sakın yarın öbürgün geri dönmek ister aman sakın diyim çünkü çok iyi biliyorum huylu huyundan asla vazgeçmiyorklava:
Teşekkür ederim,sağolun:) sizlerin sayesinde daha iyi objektif bakabildim olaya...:1hug: :kedi:en iyisi afferin balım sana.....
bence bı daha gorusme bıle. serefsız ayrılmakıcın askere gıtmeyımı beklemıs . kımbılır ne kadar uzuldun askere gıttı dıye.
:1hug:Hem de nasıl üzülmüştüm,en çok ta o emeklerime acıyorum.. çok yazık ya hiç değmezmiş bile. Bir dahakine bana ders oldu bu canım..... yalancı,adi insanın tekiymiş!!!!
biraz ayıp kaçacak ama yuh diyorum.adam seni insan yerine koymuyor üstüne aldatıyor ilişkinizin hiçbir ciddiyeti yok.aklı fikri cinsellikte sen hala üzülür mü ayrılsam diyorsun.ne yani sen hayır kurumu musun.üzülürse üzülsün canı cehenneme.sen kendi derdine yan.arkandan çevrilen işlere aptal yerine konulmana bak.
burasi yeri degil ama 1 kutu hap insana ne kadar zarar verir?
yazıklar olsun ona gerçekten... ben de aynen öyle yapıcam canım 4 gözle aramasını bekliyorum.bir an önce kurtulayım bu beladan yeter artık beni bu kadar zaman kandırdığı....Canım askerde o şuan sana orada bile böyle bişey yapıosaa.. gurbet ellerde insan sevgini görmek görüşmek ister dahada severrrrrr özlem duyar ..
çok üzüldüm gercekten kesinlikle düşünmeee..
o seni düşüyormu ? hayır.
sende onu düşünme ne zaman ararsaa ona msndeki kızı ara bni arama de btti de bitir.hıı lunuda eklemei unutma (yazıklar olsun.)
sen daha iyilerine layıksın canım.. bırak ne hali varsa qörsün.
Evet canım,bu zihniyetteki erkeklere artık bir dur denmeli ki bir dha aldatmaya bile casaret edemesinler!!!!bu zihniyetteki erkeklere artıklmaz:yasakkelime
canim benim arkadasimda askerdeki sevgilisi tarafindan aldatildi , cocuk da hic aramazdii dedigin gibi 1-2 haftada anca ararsa o da , kontörü yokmus göya , sonra seninki gibi facede yabanci kizlar eklemeler fln oldu arkadasim denedi baska bi msnden ve hersey ortaya cikti aninda ayrildi , bi kez yapan hep yapar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?