Askerden gelen eş

Sungerbob00

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
94
106
8
28
Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.

Bir akşam misafir etseniz çok mu zor olur? Kabul etmiyorsanız söyleyin başbaşa olacağız diye.. 3. Gün gelin dersin.

Bir akşam misafir etseniz çok mu zor olur? Kabul etmiyorsanız söyleyin başbaşa olacağız diye.. 3. Gün gelin dersin.
Çokmu zor olur değil :) çok düşüncesiz insanlar gelirler emin olun saatlerce eşimle konuşamam sayelerinde. Ayrıca bekar olsa neyse evli olan birinin gelir gelmez evine gelmek sizce mantıklı mı?

Eger imkanınız varsa tatile gidin derim madem eşinizde istemiyor eger gitme imkanı yoksa 1 gün misafir edin eğer gelirlerse.

Maddi durumunuz el verisliyse bence bir iki gün bir yerlere gidin onlar gelmeden donustede siz onlara gidin

Sabaha kadar oturmasınlar

Geç oldu X yorgun deyin açıkça

Gençler varsa çayı vs onlar servis etsin

Eşin gelmeden içinden gelirse börek çörek yap içinden gelmezse hiç bulaşma bir çikolata al yeter

Sonuçta askerden geldi diye sabahlamak makul değil ama kısa süre uğramaları da çok sıkıntı değil Adam tüm ömür sizin yanınızda bir saat kalabalık olsa da sıkıntı olmaz

iki günlük bir tatil planı yapın kuş sezonu uygun zaten güzel yakın bir şehirde pansiyon bile ayarlasanız iki gün gezer başbaşa vakit geçirirsiniz

2 3 gün tatile gidin. Bunu yapamazsanız mecbur misafirleri ağırlayacaksınız sonuçta onlar da eşinizin ailesi

Çokmu zor olur değil :) çok düşüncesiz insanlar gelirler emin olun saatlerce eşimle konuşamam sayelerinde. Ayrıca bekar olsa neyse evli olan birinin gelir gelmez evine gelmek sizce mantıklı mı?
Benim için sorun olmaZ. İlk gün tüm ailesi ile görüşür geç vakitte giderler. Sonrasında başbaşayız zaten. Bu sebeple kasmazdım. Çok istersem de söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…