- 20 Aralık 2017
- 9.838
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Sungerbob00
-
Aklıma gelen en mantıklı çözüm benim de bu idi acikcasiEsim askerden donecegi zaman teskere tarihini 3 gun sonra soylemisti. 3 gun herkes onu askerde sanarken felekten geceler calmistik. Ah bekarlik gunleri :)
Aay uzun dönem mii. Şekerim şöyle ki eşinin ailesine 3 4 gün geç geliyo gibi söyleyeceksiniz olacak bitecek. 12si ise 16sında tezkere diceksiniz12 ay :)
Dediginiz gibi 1 2 saatlik oturmaya asla bisey demem ama abartacaklarini biliyorumSabaha kadar oturmasınlar
Geç oldu X yorgun deyin açıkça
Gençler varsa çayı vs onlar servis etsin
Eşin gelmeden içinden gelirse börek çörek yap içinden gelmezse hiç bulaşma bir çikolata al yeter
Sonuçta askerden geldi diye sabahlamak makul değil ama kısa süre uğramaları da çok sıkıntı değil Adam tüm ömür sizin yanınızda bir saat kalabalık olsa da sıkıntı olmaz
Evet tam 12si :)))) bende öyle düşündüm inşallah erkenden söylememiştir kimseye. Söylemediyse 16si diyelim:)))Aay uzun dönem mii. Şekerim şöyle ki eşinin ailesine 3 4 gün geç geliyo gibi söyleyeceksiniz olacak bitecek. 12si ise 16sında tezkere diceksiniz
Yani direk istemiyoruz demek ayıp olur tabi amaa eşinin geleceği saati geç söyleyebilirsiniz gelenler erken kalkmak zorunda alır yada ertesi gün gelmek ister. eşinin yanına gitme imkanın varsa oraya gidebilirsiniz askeriyeden çıktığı gibi alır sizi istediğinz yere gidersnz :) illa gelme ihtimalleri varsa en iyisi eşiniz çok yorgun taklidi yapsın uyuklasın fln erkenden kalksınlarArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Ne yazıkki düşüncenizler cat kapi gelir.İyi de sizin eve gelecek misafir çat kapı mı geliyor? Gelmeden önce arayacaklardır, sizde şu gün müsaitim buyurun gelin diyin.
Hiç olmadı grip oldum haftaya alayım sizi ben de bu arada toplarlamışım olurum falan dersiniz.
Dediginiz gibi 1 2 saatlik oturmaya asla bisey demem ama abartacaklarini biliyorum
Yani direk istemiyoruz demek ayıp olur tabi amaa eşinin geleceği saati geç söyleyebilirsiniz gelenler erken kalkmak zorunda alır yada ertesi gün gelmek ister. eşinin yanına gitme imkanın varsa oraya gidebilirsiniz askeriyeden çıktığı gibi alır sizi istediğinz yere gidersnz :) illa gelme ihtimalleri varsa en iyisi eşiniz çok yorgun taklidi yapsın uyuklasın fln erkenden kalksınlar
Ay düşüncesiz insana laf geçmez ki. En iyisi arkadaşlarn dediği gibi geç gelecek demeniz. Ama karşılama fln isterlerse iş batabilirNe yazıkki düşüncenizler cat kapi gelir.
Evet isteyen kirilsin acik acik soylerim hic bir yol bulamazsak :) herkezin gonluolsun diye kendimi kasamamAbartırlarsa açık açık geç oldu gidin yoldan geldi dinlenecek deyin
Kimse bunun üzerine oturmaz daha
Yani askerde erken kalkılır yoldan gelir yorulur askerde erken yatmaya alıştı vs vs
Ay düşüncesiz insana laf geçmez ki. En iyisi arkadaşlarn dediği gibi geç gelecek demeniz. Ama karşılama fln isterlerse iş batabilir
Erken söylediyse bile plan değişti diyin..Evet tam 12si :)))) bende öyle düşündüm inşallah erkenden söylememiştir kimseye. Söylemediyse 16si diyelim:)))
sonucta oda bir cesit tatil:)) maddi durumdan dolayı tatile gidemeyiz ama dediginiz gibi gidicez diyebiliriz:)
Kendni bu kadar üzme bence. Eşinle başbaşa kalmak istemen gayet doğal. Eşinle işbirliği yapıp halledersiniz bu konuyuofff ne zormus ya ben deh sadece kendide istemiyor
Aynen öyle. Diyorum ya bekar adam olsa oturulur edile ilk gün ama düşünmeleri lazımErken söylediyse bile plan değişti diyin..
İnsan eşinden 3 hafta bile ayrı kalsa özlüyor yanında olmak istiyor en azından 2 gün size müsade etmeleri lazım... Anlamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?