Askerden gelen eş

İyi de sizin eve gelecek misafir çat kapı mı geliyor? Gelmeden önce arayacaklardır, sizde şu gün müsaitim buyurun gelin diyin.
Hiç olmadı grip oldum haftaya alayım sizi ben de bu arada toplarlamışım olurum falan dersiniz.

Dediginiz gibi 1 2 saatlik oturmaya asla bisey demem ama abartacaklarini biliyorum

Yani direk istemiyoruz demek ayıp olur tabi amaa eşinin geleceği saati geç söyleyebilirsiniz gelenler erken kalkmak zorunda alır yada ertesi gün gelmek ister. eşinin yanına gitme imkanın varsa oraya gidebilirsiniz askeriyeden çıktığı gibi alır sizi istediğinz yere gidersnz :) illa gelme ihtimalleri varsa en iyisi eşiniz çok yorgun taklidi yapsın uyuklasın fln erkenden kalksınlar

Ne yazıkki düşüncenizler cat kapi gelir.

tesekkur ederim insallah anlayip kalkar giderler

Abartırlarsa açık açık geç oldu gidin yoldan geldi dinlenecek deyin

Kimse bunun üzerine oturmaz daha

Yani askerde erken kalkılır yoldan gelir yorulur askerde erken yatmaya alıştı vs vs
Evet isteyen kirilsin acik acik soylerim hic bir yol bulamazsak :) herkezin gonluolsun diye kendimi kasamam

Akrabalarina gelecegi gunu soylemeyin, 3 4 gun sonrasina gelecegini soyleseniz ??

Evet tam 12si :)))) bende öyle düşündüm inşallah erkenden söylememiştir kimseye. Söylemediyse 16si diyelim:)))
Erken söylediyse bile plan değişti diyin..
İnsan eşinden 3 hafta bile ayrı kalsa özlüyor yanında olmak istiyor en azından 2 gün size müsade etmeleri lazım... Anlamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…