- 3 Aralık 2019
- 94
- 106
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sungerbob00
-
Valla hiç saçma değil konunuz öncelikle onu söyleyeyim. Halayla falan konuşurken laf arasında annemde eşim gelmeden gidecek ‘ayıp başbaşa kalın’ dedi çok düşünceli sağolsun falan diye alttan verin metnş.
12 aymı12 ay :)
Öyle söylediyse bile bir şey olmaz belgelerde sorun oldu uzadı falan derEvet tam 12si :)))) bende öyle düşündüm inşallah erkenden söylememiştir kimseye. Söylemediyse 16si diyelim:)))
Böylede çok komik oluyor.Evet isteyen kirilsin acik acik soylerim hic bir yol bulamazsak :) herkezin gonluolsun diye kendimi kasamam
Evler yakın mı ? Aramadan gelirler mi? Yani bence bunun stresini daha yaptırıyorlarsa ima etmenizden alyacak insanlar olmayabilirler ama bilemedim. Hayırlısıyla gelsin eşiniz olmadı haber vermezsiniz gelince. Yada otele falan gidin birkaç günlük tatil niyetinealttan alttan demeye başladım bende anlayana inşallah anlarlar.
Anne demedim düzgün bakarsanız. Ayrıca eşinin kendisi istemiyorVallaha ben hicbir askeri annesinden veya ailesinden dönünce uzak tutmam. Bi kaç kere asker dönüşü videolar denk geldi youtube da. Ben bi ağlıyorum.Ben böyle konularda annelere öncelik tanırım açıkçası
Tesekur ederim sanırım geleceği tarihi uzatmak en mantıklısı:))))1. Cozum:Kapiyi kimseye acmayin. Telefinlari da. Evde yoktuk dersiniz.
2. Cozum: 5 gun yokuz tatile gidiyoruz deyip evde vakit gecirnek
3. Cozum: gelecegi tarihi 1 hafta sonrasina soylemek.
Anne demedim düzgün bakarsanız. Ayrıca eşinin kendisi istemiyor
Bilmiyorumki zaman yaklaştıkça dert oldu başıma:))) teşekkür ederim yorumunuz içinDüzgün bakamadım mi. Vay halime. O zaman esiniz akrabasına söylesin, siz niye dert ediyorsunuz. O haber salacak gelince ilk ailemle yalnız kalmak istiyorum diye.
Çok düşüncesizce bir yorum. Ben 12 aydır eşimin yüzünü göremedim. Izine dâhi gelmedi. Kizim babasini unuttu elbette yanliz kalmak istiyoruz .Gelirlerse gelsinler,zaten bir onur baş başa kalacaksiniz. Allah aşkına baş başa kalınca napiyonuz anlatsana biraz,şu an eşi.ke baş basayım eşkıya dünya dizisini izleyip mandalina yiyoruz. Bunun için mi bunca caba,keşke biri felsefe ortam senle de diye can atıyorum.
Bilmiyorumki zaman yaklaştıkça dert oldu başıma:))) teşekkür ederim yorumunuz için
Kaç yaşında kızınız,uzduysem özür dilerim. Ben hep dip dibe olunca özlem hasret duygularını unutmuşum,gerçi askere gitse yine ozlemem bunu.Çok düşüncesizce bir yorum. Ben 12 aydır eşimin yüzünü göremedim. Izine dâhi gelmedi. Kizim babasini unuttu elbette yanliz kalmak istiyoruz .
Tesekkur ederimBirşey degil. Allah kavuştursun. ❤
Bilmiyorim fikir verildi mi ben olsam simdiden es tarafinin yanındaArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Estağfirullah :) ya tek.ben olsam inanın umrumda olmaz ama kızım için istiyorum. 2 yaşında kızım:). Hani.yeni tanışma gibi olucak onlara. Eşimde dışardan kimse olmadan etken olmadan kızımla baş başa kalmak istiyor özellikleKaç yaşında kızınız,uzduysem özür dilerim. Ben hep dip dibe olunca özlem hasret duygularını unutmuşum,gerçi askere gitse yine ozlemem bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?