Askerden gelen eş

alttan alttan demeye başladım bende anlayana inşallah anlarlar.

Evet isteyen kirilsin acik acik soylerim hic bir yol bulamazsak :) herkezin gonluolsun diye kendimi kasamam
Böylede çok komik oluyor.
Eltim bi hafta şehir dışında kaldı geldi .Geldiği gibi küçük oğluna bugün sen babannende yat dedi
Herkes bakışıp sırıttıydı .
Eşim 40 gün yurtdışındaydı geldiği gün görümcem hediyeleri kaptırmamak için bizde kaldı .
Yatak odasından çıkmayacaktı hadi çıkın yoruldum dedi eşim
Siz hiçbirşey yapmayın komiklikleri seyredin

alttan alttan demeye başladım bende anlayana inşallah anlarlar.
Evler yakın mı ? Aramadan gelirler mi? Yani bence bunun stresini daha yaptırıyorlarsa ima etmenizden alyacak insanlar olmayabilirler ama bilemedim. Hayırlısıyla gelsin eşiniz olmadı haber vermezsiniz gelince. Yada otele falan gidin birkaç günlük tatil niyetine

1. Cozum:Kapiyi kimseye acmayin. Telefinlari da. Evde yoktuk dersiniz.
2. Cozum: 5 gun yokuz tatile gidiyoruz deyip evde vakit gecirnek
3. Cozum: gelecegi tarihi 1 hafta sonrasina soylemek.

Çok düşüncesizce bir yorum. Ben 12 aydır eşimin yüzünü göremedim. Izine dâhi gelmedi. Kizim babasini unuttu elbette yanliz kalmak istiyoruz .

Çok düşüncesizce bir yorum. Ben 12 aydır eşimin yüzünü göremedim. Izine dâhi gelmedi. Kizim babasini unuttu elbette yanliz kalmak istiyoruz .
Kaç yaşında kızınız,uzduysem özür dilerim. Ben hep dip dibe olunca özlem hasret duygularını unutmuşum,gerçi askere gitse yine ozlemem bunu.

Bilmiyorim fikir verildi mi ben olsam simdiden es tarafinin yanında

Sunu söylerdim eşim gelince x yere gezmeye gideceğiz biraz gezeceğiz falan deyin sonraya atsınlar gelme işini :))

Allah kavuştursun :))

Kaç yaşında kızınız,uzduysem özür dilerim. Ben hep dip dibe olunca özlem hasret duygularını unutmuşum,gerçi askere gitse yine ozlemem bunu.
Estağfirullah :) ya tek.ben olsam inanın umrumda olmaz ama kızım için istiyorum. 2 yaşında kızım:). Hani.yeni tanışma gibi olucak onlara. Eşimde dışardan kimse olmadan etken olmadan kızımla baş başa kalmak istiyor özellikle

Ahh bunu en iyi ben anlarım Eşim uzun süreli göreve gidiyor ve döndüğünde hiç kimseyi gözümüz görmüyor.
Bir kaç kişi ima edin demiş ama insanlar artık imadan anlamıyor ya pat diye söylicen ki ben öyle yapıyorum.Yani açık açık kocam beni bende kocamı özledim anlarsınız ya diye.

Yada bir kaç kişi geleceği günü birkaç gün sonra söyleyin demiş oda güzel bir yöntem sonuçta bu tarz yalanlar evliliğiniz için gerekli şuan
Allah kavuştursun sizi ayrıca darısı başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…