Askerden gelen eş

Bilmiyorim fikir verildi mi ben olsam simdiden es tarafinin yanında

Sunu söylerdim eşim gelince x yere gezmeye gideceğiz biraz gezeceğiz falan deyin sonraya atsınlar gelme işini :))

Allah kavuştursun :))
Evet fikir geldi :))) geleceği tarihi ileri bi tarih söylemeyi düşünüyorum:) esimlede konuşucam inşallah planladığımız.gibi olur . Amin teşekkür ederim :)

Saçma mi olur bilmem,annemizin evine gidin. Annemler sizde kalsın. Geleni annen karsilasin tatile gittiler desin. Saçmaladım sanırım en olmadı bunu yapin. İnşallah gonlunuze göre olur her şey.

Evet fikir geldi :))) geleceği tarihi ileri bi tarih söylemeyi düşünüyorum:) esimlede konuşucam inşallah planladığımız.gibi olur . Amin teşekkür ederim :)
Bak oda olur erken çıkmış gelmiş bana surpriz yapmış dersiniz sorana da

Yaaa allah yardımcınız olsun sizinde tez zamanda kavuştursun:)

Saçma mi olur bilmem,annemizin evine gidin. Annemler sizde kalsın. Geleni annen karsilasin tatile gittiler desin. Saçmaladım sanırım en olmadı bunu yapin. İnşallah gonlunuze göre olur her şey.
Çok teşekkür ederim insallah. Inşallah her şey sizinde gönlünüze göre olur :) hayır saçma değil. Gayet mantıklı geldi bana. Annem seve seve kabul eder hem kimseye açıklama yapmamıza gerek kalmaz :) :) çok teşekkür ederim

Şahsı fikrim senin yerinde olsam atyorum ocagin 15indemi gelicek esin. Etrafa hep 17sinde gelicek derdim Konu kapanmis rahat olurdu

Bak oda olur erken çıkmış gelmiş bana surpriz yapmış dersiniz sorana da
:) iş işten geçtikten sonra biz birbirimize kavuşup özlem giderdikten sonra yalanımız ortaya çıksada umrumuzda olmaz kizim için istiyorum yanlız kalmayı babasını unuttu. Zaten giderken saçlarını kesilmiş görünce tanımamış abi diye diye uğurlamıştı:)

Ama varya o ikisinij yaşadığı aşkı kiskanacaksij gelince babalarına çok düşkün oluyor kizlar .. eşlerde kızlarına öyle

Gece geliyor çocuğu yanima getirsene ozledim diyor ...

E diyorum bana sarıl

ayy çok güzel yaaa keske bi.an once gelsede ben de cok merak ediyorum nasıl olacaklarini

Dönüş tarihini daha geç bi tarihe söyleyin değişiklik olduğunu söyleyin bir hafta sonra gelecekmiş deyin bir hafta kimseyi kırmadan üzmeden başbaşa kalabilirsiniz kuzenim ve eşi öyle yapmışlardı hatta yakalanmamak için kuzenim de ben bir hafta anneme gideceğim demişti 3.gün yakalandılar ama size süpriz yapacaktık dediler üzerini örttüler

ayy çok güzel yaaa keske bi.an once gelsede ben de cok merak ediyorum nasıl olacaklarini
Ben sanki iki aşık izler gibi oluyorum benim kızım 3 yaşına girecek az kaldı babası ile kuaforculuk oynuyor saclarini tarayıp kesiyor gibi yapıyor

Ben eşimin bakışlarını da sevdiğimden sanırım kızıma bakışı bizim flört dönemindeki bakışları kadar manalı

Ben çok seviyorum kızın la eşinde öyle olacak göreceksin

Rabbim huzur mutluluk versij :))

Eşiniz annesine söylese karımla başbaşa olmak istiyorum sonra görüşürüz gibisinden.

Amin inşallah çok teşekkür ederim gittiğinde daha kızımız bir şeyden anlamadigi için güzel vakit geçiremediler hiç inşallah dönünce

huhuyy beniim esim askerden geldigin 2 ci bebisi yapmistik ne hasret vardir simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…