- 3 Aralık 2019
- 94
- 106
- 8
- 28
- Konu Sahibi Sungerbob00
-
Evet fikir geldi :))) geleceği tarihi ileri bi tarih söylemeyi düşünüyorum:) esimlede konuşucam inşallah planladığımız.gibi olur . Amin teşekkür ederim :)Bilmiyorim fikir verildi mi ben olsam simdiden es tarafinin yanında
Sunu söylerdim eşim gelince x yere gezmeye gideceğiz biraz gezeceğiz falan deyin sonraya atsınlar gelme işini :))
Allah kavuştursun :))
Saçma mi olur bilmem,annemizin evine gidin. Annemler sizde kalsın. Geleni annen karsilasin tatile gittiler desin. Saçmaladım sanırım en olmadı bunu yapin. İnşallah gonlunuze göre olur her şey.Estağfirullah :) ya tek.ben olsam inanın umrumda olmaz ama kızım için istiyorum. 2 yaşında kızım:). Hani.yeni tanışma gibi olucak onlara. Eşimde dışardan kimse olmadan etken olmadan kızımla baş başa kalmak istiyor özellikle
Bak oda olur erken çıkmış gelmiş bana surpriz yapmış dersiniz sorana daEvet fikir geldi :))) geleceği tarihi ileri bi tarih söylemeyi düşünüyorum:) esimlede konuşucam inşallah planladığımız.gibi olur . Amin teşekkür ederim :)
Yaaa allah yardımcınız olsun sizinde tez zamanda kavuştursun:)Ahh bunu en iyi ben anlarımEşim uzun süreli göreve gidiyor ve döndüğünde hiç kimseyi gözümüz görmüyor.
Bir kaç kişi ima edin demiş ama insanlar artık imadan anlamıyor ya pat diye söylicen ki ben öyle yapıyorum.Yani açık açık kocam beni bende kocamı özledim anlarsınız ya diye.
Yada bir kaç kişi geleceği günü birkaç gün sonra söyleyin demiş oda güzel bir yöntem sonuçta bu tarz yalanlar evliliğiniz için gerekli şuan
Allah kavuştursun sizi ayrıca darısı başıma inşallah
Çok teşekkür ederim insallah. Inşallah her şey sizinde gönlünüze göre olur :) hayır saçma değil. Gayet mantıklı geldi bana. Annem seve seve kabul eder hem kimseye açıklama yapmamıza gerek kalmaz :) :) çok teşekkür ederimSaçma mi olur bilmem,annemizin evine gidin. Annemler sizde kalsın. Geleni annen karsilasin tatile gittiler desin. Saçmaladım sanırım en olmadı bunu yapin. İnşallah gonlunuze göre olur her şey.
Şahsı fikrim senin yerinde olsam atyorum ocagin 15indemi gelicek esin. Etrafa hep 17sinde gelicek derdimArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
:) iş işten geçtikten sonra biz birbirimize kavuşup özlem giderdikten sonra yalanımız ortaya çıksada umrumuzda olmazBak oda olur erken çıkmış gelmiş bana surpriz yapmış dersiniz sorana da
Ama varya o ikisinij yaşadığı aşkı kiskanacaksij gelince babalarına çok düşkün oluyor kizlar .. eşlerde kızlarına öyle:) iş işten geçtikten sonra biz birbirimize kavuşup özlem giderdikten sonra yalanımız ortaya çıksada umrumuzda olmazkizim için istiyorum yanlız kalmayı babasını unuttu. Zaten giderken saçlarını kesilmiş görünce tanımamış abi diye diye uğurlamıştı:)
Olurda onceden tarihi bilen filan varsa ceza aldim desin. Esimin annesi biliyordu oyle demistik.Aklıma gelen en mantıklı çözüm benim de bu idi acikcasi
Ama varya o ikisinij yaşadığı aşkı kiskanacaksij gelince babalarına çok düşkün oluyor kizlar .. eşlerde kızlarına öyle
Gece geliyor çocuğu yanima getirsene ozledim diyor ...
E diyorum bana sarıl
Hatta şimdiden konu sahibi kardeşimiz sosyal medyadan düzeltilmiş tarihi paylaşsın....sevdicegime kavuşmaya x gün kaldı diyeOlurda onceden tarihi bilen filan varsa ceza aldim desin. Esimin annesi biliyordu oyle demistik.
Dönüş tarihini daha geç bi tarihe söyleyin değişiklik olduğunu söyleyin bir hafta sonra gelecekmiş deyin bir hafta kimseyi kırmadan üzmeden başbaşa kalabilirsiniz kuzenim ve eşi öyle yapmışlardı hatta yakalanmamak için kuzenim de ben bir hafta anneme gideceğim demişti 3.gün yakalandılarArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Ben sanki iki aşık izler gibi oluyorum benim kızım 3 yaşına girecek az kaldı babası ile kuaforculuk oynuyor saclarini tarayıp kesiyor gibi yapıyorayy çok güzel yaaa keske bi.an once gelsede ben de cok merak ediyorum nasıl olacaklarini
Hatta şimdiden konu sahibi kardeşimiz sosyal medyadan düzeltilmiş tarihi paylaşsın....sevdicegime kavuşmaya x gün kaldı diye
Eşiniz annesine söylese karımla başbaşa olmak istiyorum sonra görüşürüz gibisinden.Arkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
Amin inşallah çok teşekkür ederim gittiğinde daha kızımız bir şeyden anlamadigi için güzel vakit geçiremediler hiç inşallah dönünceBen sanki iki aşık izler gibi oluyorum benim kızım 3 yaşına girecek az kaldı babası ile kuaforculuk oynuyor saclarini tarayıp kesiyor gibi yapıyor
Ben eşimin bakışlarını da sevdiğimden sanırım kızıma bakışı bizim flört dönemindeki bakışları kadar manalı
Ben çok seviyorum kızın la eşinde öyle olacak göreceksin
Rabbim huzur mutluluk versij :))
Tamam der ama milleti toplar getirir bi kılıf uydurupEşiniz annesine söylese karımla başbaşa olmak istiyorum sonra görüşürüz gibisinden.
huhuyy beniim esim askerden geldigin 2 ci bebisi yapmistikArkadaslar aklimi kurcalayan bi konu var sacma gelebilir size ama lütfen heyecanımı göz önüne alarak yorum yapın şimdiden çok teşekkür ediyorum size. :) inşallah ocakta esim askerden gelicek biz ilk 2 3 gün baş başa olmak istiyoruz. Ve tabi benim aklimda bir sürü supriz hazırlıklar var. Biz kızımız esim ve ben olmak istiyoruz ilk 2 gun. Annem şuan benimle kalıyor esim gelince onu görüp gidicek ayıp olur baş başa olun siz dedi sağolsun çok anlayışlı ve düşünceli bir kadındır:)) ama eşinin ailesi öyle değil şimdi düşününce onca hazırlık yapicam eşimle planladık bir çok şeyi. Ama benim endişem atıyorum halası kuzenleri falan gelip bildiğiniz sabaha kadar düşüncesizce oturabilirler. Ki ilk günümüz uzun zaman sonra zehir oolur o kimseyle görüşmek istemiyor ben esim yeni gelmiş yanından kalkipta kimseye hizmet etmek uğraşmak istemiyorum. Eşimle bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz bunun önüne nasıl geçebiliriz? Şimdiden çok teşekkür ederim yorum yapan arkadaşlara. Saçma gelebilir ama gerçekten çok kafamızı kurcalıyor bu konu.
huhuyy beniim esim askerden geldigin 2 ci bebisi yapmistikne hasret vardir simdi
Iyide önce esini tempihle hangi gün gelicekse soylemesin kimseye bu kadar basitÇokmu zor olur değil :) çok düşüncesiz insanlar gelirler emin olun saatlerce eşimle konuşamam sayelerinde. Ayrıca bekar olsa neyse evli olan birinin gelir gelmez evine gelmek sizce mantıklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?