Askerden izne gelen sevgili kafayi yemek uzereyim ?

bir başkası için kendini bu kadar üzdüğüne değmez... arama... gerekirse telefonunu kapat açma... kavga bile etme

en büyük tepki tepkisizliktir unutma

Boyle serbet birakirsaniz ipleri kacar gider o ipler bir anda konu sahibi hakli ve cok kirilmis. Ben olsam bitmisti bile.

Bende bu mantığı anlamıyorum.
Köpek mi bu ipi olsun tasması olsun?
Bir erkek kafasına aldatmayı koymuşsa, kadın ne yapsa bunun önüne geçemez.

Misal bu konuda adam arkadaşlarıyla değilde kadınlarla eğlenmeye gitti ve biriyle sabahladı.
Konu sahibinin tek yapabildiği; gece evde delirmek, annesini, kuzenini bilmem kimi aramak.
Bu ipi tutmaksa bakın işe yaramıyor işte.
Önemli olan bir kadının aldatıldığında vereceği tepkidir.

Olay arkadaşlarıyla buluşan adamı aramak değil ki. Adam "arkadaşımla görüşeceğim, ondan sonra akşam yine seninle görüşürüz" demiş. Seninle görüşeceğiz demiş yani. Saat 16:00'ya kadar aramamış. Kız arayınca da "ben seni arayacağım" demiş ama aramamış.

50 kere aramak yanlış olmuş. Ama adamın da birkaç suçu var:

1) Akşam seninle vakit geçireceğim deyip vakit geçirmemek, sözünü tutmamak
2) Daha da önemlisi sözünü tutmayacağını haber vermemek
3) Daha da önemlisi açık açık seni arayacağım deyip aramamak
4) Aramadığı gibi mesaj dahi çekmemek
5) Sanki kendisi "akşam vakit geçirelim" ve "seni arayacağım" dememiş gibi telefonuna hiç bakmamak

bir başkası için kendini bu kadar üzdüğüne değmez... arama... gerekirse telefonunu kapat açma... kavga bile etme

en büyük tepki tepkisizliktir unutma

Ben olsam ben de konuşmazdım, kavga bile etmezdim. Konuşmaya hazır hissettiğimde de kavga etmezdim. O düzeltmeye, ikna etmeye uğraşsın. Onun bozduğu şeyi düzeltmek için kendimi harap edemem, sinirimi bozamam. O aramızı düzeltmeyi başarana kadar mesafeli olurdum.

Öncelikle alıntıladığınız benim konu ile ilgili ilk yorumum değil. İlk yorumumum güvenemediğiniz adamın gittiği yolun aksi istikamete gidin idi. Yani ayrılın.

Konu sahibi ayrılma sinyallerine rağmen zorluyor. Adamın o kadar umrunda değilki başkasıyla görüşmeye giderken haber verme gereği duymuyor.
Çünkü adam arasa bile, taciz derecesinde sık boğaz eden bir insandan pozitif tepki ve anlayış bekleyemezsin.
Her türlü bu kadın o adamın canını okuyacak.
Adam bunu biliyor ve en azından keyiflice vakit geçirdikten sonra fırçayı hak edeyim diyor.

Kısacası burada erkek tarafı aldatmamış olsa dahi laçkalaşmış bir ilişki var.
Konu sahibini çokta üzmemek için detaylı yazmadım ama yazmalıyım demek ki.

Çünkü benzerini yaşadım. Benzer hatayı bende yaptım. Benimde taciz derecesinde aramalarım olmuştur.
Sonuç değişmedi. 50 kere aramayı geçelim 500 kerede arasakta değişmiyor.

Benim sonum aldatılmak oldu. Askerden gelen adam müsveddesiyle, geldiğinde 1 kere buluştuk ve artık o mal yüzünden kendime zarar verdiğimi kabullendim ve ayrıldım.
Sonuç: 2 hafta sonra başka bir kız ile nişanlandı.

Aldatacak adam/kadın aldatır.Bunun ilişkinin diğer tarafı ile alakası yok.
Bu yüzden kıskançlık edip hayatı kendimize dar etmenin anlamı yok.

aynen kendini el alem için hırpalamaya değmez bu dünyaya dert çekmeye mi geldik

Ipi tutmak bu degil zaten. Mecaz anlam denen birsey var. En basta bir agirlik koyar insan karsisindakine hoslandigi hoslanmadigi seyleri anlatirsin. Hersey en bastan konusulur. Uyuyorsa olur uymassa olmaz. Rahat birakmak ipi gevsetmek derken de bir kere yaptigi yanlista susarsan bir daha yapar nasilsa affeder diye. Bunu anlatmaya calisiyorum okuduguma dikkat edip yorum yapmalisiniz sizde haklisiniz gerci ipleri elinde tutmak kelimesini farkli sekilde anlayip kole gibi davranmaya calisan insanlarda var.

Bilemedim benim etrafımdaki kadınlar erkeklerle ilgili konuşurken ipi tutmak dediklerinde tasmayı sıkı tut, uzaklaştı mı çek geri getir gibi anlamda kullanıyor. Okuduğumu anlayıp dikkat ederek yorum yapıyorum merak etmeyin.
Bence sizin bahsettiğiniz anlamda ipi gevşek tutumaktan bahsedebilmek için konu sahibi biraz geç kalmış. Çoktan ayrılması gereken noktayı geçmiş...

Benim demek istediğim bir insan hiç kıskanç olmasa da bu durumda arardı. Ortada çok anormal bir durum var. Merak olabilir, gerçekten öküzlük mü yaptı yoksa bir şey mi oldu merakı olabilir, ben burada giyindim hazırlandım, o nasıl açmaz ki siniri olabilir.

Ama ben de yazdım zaten 50 kere aramak hata. Birkaç kereden sonra açmadığı belli zaten.

Bence sizin tek yanlışınız bıkmadan usanmadan aramak olmuş.
Adam baştan sona hatalı, sadece siz merakınıza yenik düşüp aradınız diye neden adam sütten çıkmış ak kaşık oluyor onu anlayamadım ben.

O konuda haklisiniz insanlar tasma olarak goruyor bu durumu. Yapilan buyuk bir terbiyesizlik. Bencede ayrilik canlari coktan calmaya baslamis aslinda.

Şimdilik arama sorma, eninde sonunda zaten seni arayacak o zaman da sen onun telefonlarinà cevap verme.. anlar hatasini

50 kere aramaya ne gerek var. bu kadar üstüne düşmezdim ben.

geri dönüş yaptığjnda tavrını koy

Aradimi bugun sizi merak ettim bende

Kayboldun nerdesin

Arkadaslar bugun mesaj atti cevap vermedim aradi acmadim 4 ncu aramasinda actim efendim dedim sizin evin onundeyim in dedi baktim kapida bosa bekleme gelmiyorum dun kimlerle icip sızıp kaldiysan hadi onlarin yanina bak isine dedim kapadim tekrar aradi sert actim arama yazma sorma beni gelmiyorum dedim in bi konusalim bi aciklama yapmamada izin ver bunaltma benide lutfen in dedi inmicem in diye 5 dk devam etti boyle sinirlerim cikti tepeme gene indim asagı dun 5 erkektik arkadaslarla toplandik alkol aldik ictik biliyosun askerde uzun zamandir icmeyince cok fazla da icince fena carpti sızıp kalmisim sabah bi uyandim 86 arama vardi annem sen kuzenim felan tek sana acmamazlik yapmadim ben telefonu dedi ee madem oyle aricam dediginde neden aramadin dedim bana tavir trip yapiyosun cekiniyorum senden arkadaslarimla oldugumda onlarla kendini kıyaslayıp duruyosun bana onlarla cok zaman gecirdin benim yanimda az durdun diye anlayis gosterip tamam askim desen cekinmeden korkmadan bende derim sana dedi sizce hakli mi ben mi abartiyorum ? Arkadaslariyla da video resim cekmisler hep izletti gordumde hepsinin kafasi bi dunya

Bir de anasiyl ilgili konu acmisliginiz var,kadin ilginc bir tip,ararken cekinmediniz mi ya? Ay benim de oglum var tirstim bi an hemcinslerimden
Actin dogruda oglunu o kadar merak edip telas yapmisim kadinin nasil biri oldugunu dusuncek halim yoktu dusmanda olamam sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…