- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Dun teli acmadiginda ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazmistim sabah isimemi bakim ? Demis cevap vermedim aramadi bile annesi aradi zaten sabah 7 de gelmis eve hala uyuyormus ararsa acmicam gitmesine az kaldi surada gunlerimizi ziyan etti ...Noldu,ulaşabildiniz mi?
Üzüldüm sizin adınıza gerçekten.Umarım yanlış bir şey yapmamıştırDun teli acmadiginda ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazmistim sabah isimemi bakim ? Demis cevap vermedim aramadi bile annesi aradi zaten sabah 7 de gelmis eve hala uyuyormus ararsa acmicam gitmesine az kaldi surada gunlerimizi ziyan etti ...
Üzgünüm ben bunu anlayamıyorum. Adamın başına bir iş gelse zaten duyarsınız. Adam arkadaşlarıyla.Dun hic ulasamadim ona merakimdan aradim ailesindeki kisileri evde elim kolum bagli oturup napiyo ne ediyo diye bilememek insanin emin olun zoruna gidiyo telaslaniyor
Ilk kendi bana aksam alicam seni dedi arkadasina hasta ziyaretine giderken sonra tel acilmamaya basladi o arkadasinin evinde erkeklerld toplasip icmisler ne vardi cok mu zordu bana haber vermek 1 mesaj dahi atmak dun sinirle ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazdim sabah isimemk bakim ? Yazmis sadece bana aramadi bile zaten hala da uyuyomus suan gitmesine az kala kendi dusunsun gunlerimizi ziyan ettigine ...Bu kadar paramparca olup umursanmadigini dusunuyorsan zaten iliskinizde oturmamis seyler vardir.
Askerden gelmis 3 saat birliktesiniz. Belli ki sonra arkadaslariyla plan yapildi ve senin izin vermeyecegini dusunerek hasta ziyaretini bahane etti.
Acikca sevgilinin arkadaslariylada takilmasina icmesine izin versen sıkıntı cikmazdi. Aramalarini acmamasi da kavgayi eryeleyip anin tadını cikarmak.
Bu tarz konularda hakli haksiz yoktur. Anlayışlı olmak acik olmak vardir. Birbirinize yeyerince acik degilsiniz. Bu konular evlilikte de sıkıntı olacaktir.
Trip atip konuşmasan sence bir işe yarayacak mi cozum olacak mi sorununuza.
Yoksa onun isteklerine saygi duyup ayni ozgurlukleri sana da tanimasini saglamak mi sorununuzu çozer.
Olur boyle seyler. Daha buyuk sorununuz olmasin boyle boyle taniyacaksiniz birbirinizi.Ilk kendi bana aksam alicam seni dedi arkadasina hasta ziyaretine giderken sonra tel acilmamaya basladi o arkadasinin evinde erkeklerld toplasip icmisler ne vardi cok mu zordu bana haber vermek 1 mesaj dahi atmak dun sinirle ona isine bak arkadaslarinla bu saatten sonra yazdim sabah isimemk bakim ? Yazmis sadece bana aramadi bile zaten hala da uyuyomus suan gitmesine az kala kendi dusunsun gunlerimizi ziyan ettigine ...
Bana da öyle geldi niyeyseYa kesin baskasiyla beraber oldu bu bu ne rahatlık yoksa. Aklina gelmiyor mu hic??? Her gun senle konusan adam sana kavusmusken niye iplemesin. Birlikte olmuyorsaniz cevap bu daha da kurcalama.
Olur boyle seylermis normalmis demeyin hic kim basina gelse deli olur. Arkadaslarini ozlemis belli. Ozleyen deger veren adam kosar yanina. 1 dakika bile nasil degerli olur. Birde telefon acmama haber vermeme bu ne terbiyesizlik ? Gelipte normal abartmissin diyenleri hic anlamiyorum. Boyle serbet birakirsaniz ipleri kacar gider o ipler bir anda konu sahibi hakli ve cok kirilmis. Ben olsam bitmisti bile. Ben 4 yillik sevglilik sureci gecirdim 1.5 yillikta evliyim birgun olsun boyle birsey yapmadi. Siz bu insanla gelecegi 1 kez daha dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?