Askere giden sevgilimden ayrıldım

Anlasamamışsınız bitmiş. Askerde olmuş olmasının önemi var mı?

Askerde terk edilmek istemeyen ona göre davransın o zaman!
Askerde olunca ne oluyor hem? Beyefendiler kilometrelerce uzaktan bir kadını mutsuz ederken bir şey yok, kadın bu duruma son verince mi sorun var? Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince meee derler, aynen o hesap. Askerlik bir bahane değil kötü davranışlar için.

Geçmişi kurcaliyorsa ayrildiginiz iyi olmuş.Askerlik stresi de olabilir.

Yok iyi oldu. Evlenmezdi zaten senle. Bir ömür ağlayıp kendini inandırmak zorunda mı kalacaktin. Ondan önceydi yaşamak istedin yaşadın onane ??

Bırakmak gerekiyorsa her yerde bırakılır. Stres topu olmak zorunda değil kadınlar bu beyzadelerin.

Yok iyi oldu. Evlenmezdi zaten senle. Bir ömür ağlayıp kendini inandırmak zorunda mı kalacaktin. Ondan önceydi yaşamak istedin yaşadın onane ??
Ben de böyle düşünüyorum ama böyle düşünene erkek var mı emin olamıyorum artık. Yoksa da yalnız kalırım, kendime saygımdan önemli değil ya...

Yani benim dhaa önce yaşanmışlıkları var. Bunları silemem ama erkekler genel olarak buna takıyor. Takmayanı da bulur muyum Allah bilir

H
Ben de böyle düşünüyorum ama böyle düşünene erkek var mı emin olamıyorum artık. Yoksa da yalnız kalırım, kendime saygımdan önemli değil ya...
Vardır vardır. Sen kendin gibilerle aynı ortamda ol enerjin kendin gibilerle uyusur. Ayrıca senden önemli değil dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…