askere giden sevgilinizi bekler misiniz?

hayırlısıyla bi askere gitse de beklesem...nasılsa bekliyorummm ben en azından asker yolu beklemek daha bi güzel

valla ben bekledim bi kere.gelince ayrıldık ama ben küçüktüm...yani liseye giiyodum...sonra başka arkadaşım vardı o da gitti askere tam glmesine 2 ay kala ayıldım eşimle tanıştık ve evlendik....ama iki kere beklemiş oldum..ama asıl önemli olan eşim onu da askere yollayacağım.....

valla beklemeyi sevmediğimden ben hazırını aldım sırnaşık şey:dance:

şaka bi yana herosun da dediği gibi ilişkiye bağlı..ama ben sevdim mi tam sevenlerdenimdir değil askerliği ölene kadar beklerim:asigim:

canım aşkı iyi ki gidip gelmişin de bekletmemişin beni :1hug::asigim:

ben eşimi 15 ay bekledim.ben ordudaydım o ise igdırda askerlik yapıyordu.
onu haftada bir gün görmeden yapamayan ben on bes ayda sadece 2 kere görmüştüm.biri izne gelmişti öbürü babasının vefatında gelmişti.izne geldiğinde görüşmüştük ama tahmin edersinizki cenazede onu sadece bi kaç saat görmüştüm.biliyomusunuz eşimin gözünde yasları lk defa orda görmüştüm.babası için kapıda dua ediliyordu oda tabutun basında elleri havada gözleri yaslı tabutun içindeki babasına bakarak aglıyorduya içim parcalanmıstı. :a015:
haberi akınca askerdeyken neye ugradıgını sasırmıs canım benim ya :çok üzgünüm:
benim eşim babasıyla pek anlasamıyordu ama işte yinede et tırnaktan ayrılmıyo :çok üzgünüm:

nısanlım askerde 13 ayı gectı 2 ay kaldı cok sukur beklenır beklenmesınede cok ama cok sevmek gerekıyor yoksa nerdeyse 1.5 yıl cok zor ya vallahı ben yasadım bılıyorum asker beklemek cok zor cok ozledım askımııııııııııı:a015::a015::çok üzgünüm:senağlama

kız efdal hep önüme çıkyorsun :))
ya tabi ki beklenir ben de bekledim 15 ayy beklemem diyene de şaşarım...

beklerim beklicemde beklemek zorundayım çünkü eşim bi gün askere gidecek kısa dönem.istemesemde beklicem ama bekleriim seviyorum çünkü ölürüm ben ona bebişm benim rabbim bütün askerleri korusun

beklerim beklenmelide ne olursa olsun ayrılmak düşünülse bile bu askerdeyken olmamalı ama benim bekleme gibi bi durumum olmadı sevgilim yapmıştı çoktan

bende bekledim şimdi 1,5 yıldır evli ve 4 aylık hamileyim.
iyiki beklemişim biriciğimi:)

onumuzdeki tertiple benim sevgilimde askere gidicek icten ice cok uzuluyorum ona belli etmemeye calisiyorum biyandanda gitmesini istiyorum cunku hayatimizi baska turlu kurayamayiz
o yokken gunlerim cok sıkıcı gecicek cok özliceeem cok daraliiiicam cok agliiiicaam biliyorum ama ne olursa olsun onu bekliceeem
zaten hic beklenir mi beklenmez mi diyede dusunmedim bunu dusunmeyecek kadar cok sewiyorum onu

canım benim eşim hekim olduğu için askerliğini daha yapmadı ben 12 ay onu bekleyecem hemde büyük bir özlemle..............

bekledim 15 ay hemde ama sonuç olarak geldi 8-9ay sonra ayrıldık dahada kimse seveemdim
inşallah değicek insanalr çıkar mutlu olur herkez

o sevgilim diyebileceğim kadar özelse ve aynı elektiriği veriyorsa beklerim.. bekledimde tam 18 ay ne güzeldi ya şimdide evliyiz :)) iyi ki beklemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…