Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hoşbuldum canımm ben iyiyim sen nasılsın kaç gün kaldı bata hadi senden çoookk umutluyuz açılışı yapmanı bekliyoruzzz

valla kuşum benim pek ümidim yok çünkü kasıklarımda bikaç gündür hafif bi ağrı var ama ateşim güzel gidiyo bat 15 temmuz.çatlatma iğnesi olalı da bügün 14 gün oldu. bakım hayırlısı inşallah

az kalmış tatlım.hiç o ağrılara takılma sen gebeliktede oluyormuş aynı adet olacak gibi.eğer son 2gündede düşmezse ateşin çok güzelll olur.inşallah bebişin yerleşmiştir bile canımbenim.

az kalmış tatlım.hiç o ağrılara takılma sen gebeliktede oluyormuş aynı adet olacak gibi.eğer son 2gündede düşmezse ateşin çok güzelll olur.inşallah bebişin yerleşmiştir bile canımbenim.

inşallah tatlım zaten aklıma takılan ve beni en çok ümitlendiren yerleşme günü dedikleri çatlatma iğnesinden sonra ki 7.gün kasıklarım çok ağrımıştı:26:

eşim rizeli cnm...ben rize geliniyim:))) rizedemi yaşıyorsun?

hımm anladım canım.. ben istanbulda yaşıyorum. Annem orda ayrıyız malesef yeni geldim bende düğünümğz vardı. sen nerelisin tatlım? ne kadar zamandır evlisin?

inşallah tatlım zaten aklıma takılan ve beni en çok ümitlendiren yerleşme günü dedikleri çatlatma iğnesinden sonra ki 7.gün kasıklarım çok ağrımıştı:26:

sare selam sanada.. sen ne zamandır tedavi görüyorsun klomen mi kullandın?

bu ay ilk defa klomen kullandım canım 13. günde ovilette çatlatma iğnesi vuruldum batıma 3 gün kaldı çok heycanlıyımm

ağlama güzelim ağlama 3 gün kaldı bayrama hadi hayırlı haberler inşallah.. bende klomeni 5 ay kullandım,2 defada çatlatma iğnesi oldum 5 aylık tedavi süresinde her seferinde yumurtalar çatladı ama sonuç negatif döllenme oluşmadı. olsun daha önümüzde zaman var inşallah.. olacak hepimizin inşallah .. ama ilk haberi senden bekliyoruz

canım günaydın.. yanlış anladın ben adet belirtilerimi saydım zaten. yoksa çokta takmıyorum,zaten bu ay pek fazla birliktelik olmadı pekte umut yok yani ama akıntı olmazdı bende onu merak ettim:26:

bende öle dedim kız düşmemesi giderek yükselmesi ii bişi yanii ...adet olacaklarınki yumurtlama döneminden sonra yavaş yavaş düşüyo dimi...
evet.
bugün de herkesi yanlış anlamışım. ama neden? annemlerdeyim bi yandan annemle sohbet ediyrum bi yandan buraya cevap yazınca böyle oluyo işte. aynı anda 2 iş yapma özürlüyüm de

canım sizin olmama sebebi ne bi nedeni var mı yoksa nedensiz mi

canım sizin olmama sebebi ne bi nedeni var mı yoksa nedensiz mi

bi bilsem bende pko vardı ama artık düzene girdi adetlerim. yumurta çatlıyo ama döllenme oluşmuyo tedaviyide yarım bıraktım gidiyorum diye. dahada gidemedim öle kafamıza göre takılıyoruz şimdi..

3 senelik evliyim cnm aslen çorumluyum...bende ailemden uzaktayım((

ama zamanla alışıyor insan dimi? hem RİZE güzeldir gez bol bol ama çok büyük olmadığından çabuk sıkılabilirsinde canım ben şimdi dışarı çıkıyorum yine gelirim öptüm hepinizi byee

bi bilsem bende pko vardı ama artık düzene girdi adetlerim. yumurta çatlıyo ama döllenme oluşmuyo tedaviyide yarım bıraktım gidiyorum diye. dahada gidemedim öle kafamıza göre takılıyoruz şimdi..

Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah.

evet alışılıyor..çok güzel ben çok beğeniyorum....daha sıkılmadım:)))) iyi gezmeler sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…