aa kızlarr anladık keyifsiziz ki inanın keyifsiz olanlar sıralamasında ilk sıralamalardayımdır.. ama kaç zamandır selamm veriyorumm, dert anlatıyorum, paylaşmak istiyorum, pıt diye çıkıyorsunuz? Küsüceem haa..
aa kızlarr anladık keyifsiziz ki inanın keyifsiz olanlar sıralamasında ilk sıralamalardayımdır.. ama kaç zamandır selamm veriyorumm, dert anlatıyorum, paylaşmak istiyorum, pıt diye çıkıyorsunuz? Küsüceem haa..
varikosel vardı cnm
gnydınlar... sare bu işten pek anlamam ama 23. günden sonra ateşin düşmesi gerekiyor diye biliyorum adet döngüsü 28 gün olan bi bayn için...hayırlısı olsun inşşşş şuanda bebiş vardır göbüşünde
günaydın arkadaşlar sabah erkenden geldim baktım kimseler yokhathar hamilemi aferin ona tebrik ediyorum hathar birşey sorucam adetime 5 gün var bütün belirtiler var göğüs hassasiyeti,bulantı,sıcak basması halsizlik ve uyku. dün akşamdan beride akıntım var adetten önce akıntı oluyo mu sizdede?
canım belirti yok belirti diye bişey adetten önce yok anca adet geçtikten sonra başlıyor tamam mı
sabretmekten başka çare yok. haa ben ateş takibi yapıyorum onda biraz daha belli oluyor ama o bile garanti değil. tek garanti adet gecikmesinden sonra kanda pozitif çıkması
günaydın canlarrr
hg baharcımmm nasılsın
hayır canım yanlış biliyorsun yükselirse ve adete yakın yüksek giderse hamile olma ihtimli yüksek oluyor bak bu benim ateş tablom sayfanın aşağısında da geçen ayınki var giderek ateşim düştü ve adet oldum.
mahrum selam sen RİZE li misin? avatarına göz attımda bende RİZELİYİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?