Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

aa kızlarr anladık keyifsiziz ki inanın keyifsiz olanlar sıralamasında ilk sıralamalardayımdır.. ama kaç zamandır selamm veriyorumm, dert anlatıyorum, paylaşmak istiyorum, pıt diye çıkıyorsunuz? Küsüceem haa..

ayy canım benim inan ki bilerek ve isteyerk yapılan bişey değildir. hep öyle denk gelmiştir. Rabbim hepimizin kalbini bebek vasıtasıyla huzurla doldurur inşallah. hepimizin bi yanı eksik işte

canım benim hiç olur mu öle şey inanki görmedim bende kimsecikler yok die diğer topiklerde geziyodum

hatharrr hoşgeldin canım.çok sevindim çift geliyomuş maşallah.. canım sen ilk defa mı klomen kullanmıştın

karanfilll nerdesin kız seni arıyorum
13.gün çatlatma iğnesi oldum 29.Haz
14.gün 36.0 30.Haz
15.gün 36.3 01.Tem
16.gün 36.6 02.Tem
17.gün 36.6 03.Tem
18.gün 36.6 04.Tem
19.gün 36.7 05.Tem
20.gün 36.6 06.Tem
21.gün 36.6 07.Tem
22.gün 36.8 08.Tem
23.gün 36.8 09.Tem
24.gün 36.6 10.Tem
25.gün 36.5 11.Tem
26.gün 36.7 12.Tem
hadi bişi söle

gnydınlar... sare bu işten pek anlamam ama 23. günden sonra ateşin düşmesi gerekiyor diye biliyorum adet döngüsü 28 gün olan bi bayn için...hayırlısı olsun inşşşş şuanda bebiş vardır göbüşünde

hayır canım yanlış biliyorsun yükselirse ve adete yakın yüksek giderse hamile olma ihtimli yüksek oluyor bak bu benim ateş tablom sayfanın aşağısında da geçen ayınki var giderek ateşim düştü ve adet oldum.

günaydın arkadaşlar sabah erkenden geldim baktım kimseler yok hathar hamilemi aferin ona tebrik ediyorum hathar birşey sorucam adetime 5 gün var bütün belirtiler var göğüs hassasiyeti,bulantı,sıcak basması halsizlik ve uyku. dün akşamdan beride akıntım var adetten önce akıntı oluyo mu sizdede?

canım belirti yok belirti diye bişey adetten önce yok anca adet geçtikten sonra başlıyor tamam mı
sabretmekten başka çare yok. haa ben ateş takibi yapıyorum onda biraz daha belli oluyor ama o bile garanti değil. tek garanti adet gecikmesinden sonra kanda pozitif çıkması

canım günaydın.. yanlış anladın ben adet belirtilerimi saydım zaten. yoksa çokta takmıyorum,zaten bu ay pek fazla birliktelik olmadı pekte umut yok yani ama akıntı olmazdı bende onu merak ettim:26:

bende öle dedim kız düşmemesi giderek yükselmesi ii bişi yanii ...adet olacaklarınki yumurtlama döneminden sonra yavaş yavaş düşüyo dimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…