kızlarr ben kaçıyorumm bankada işlerim varr
merhaba kızlar nasılsınız bakimm
Arkadaşlar buradan tıp camiasına sesleniyorum, :94:
spermlerin yaşama süresini lütfen günümüz şartlarına göre tekrar hesaplasınlar, her ay mağduriyet yaşıyoruz,
tamam eskiden 3 gün 1 hafta yaşıyor olabilirler, ama nerde eski doğal yiyecekler sürekli hormonla beşleniyoruz, bu zavallıların hareket kabiliyeti ne oldu biri bunu araştırsın, keza yumurtada öyle ömrü nedir bilmiyoruz, önemle arz ederim lütfen yanii aydınlatılmak istiyorum
mrb canım hoşgeldinnn
yuvarlanıp gidioruz işte sende ne var ne yok
merhaba kızlar nasılsınız bakimm
aynen bıraktığın gibi gece gündüz ateş ölçüyom hesap kitap yapıyom ama sadece Allahın dediği oluyor tabi ki Allahım bizim yavrulara da ol desin diye dua ediyorum işte.
bende annemlerdeyim biraz kafam dağılsın
aynen bıraktığın gibi gece gündüz ateş ölçüyom hesap kitap yapıyom ama sadece Allahın dediği oluyor tabi ki Allahım bizim yavrulara da ol desin diye dua ediyorum işte.
bende annemlerdeyim biraz kafam dağılsın
Ateş uzmanı olcan bu gidişle, valla ben geçen ay son 5 gün ölçtüm hep 37 nin üstünde kaldı hiç düşmeden adet oldumson 25 gün düştü 1 derece 26 27 ve 28 de yükseldi güvenmiyorum
sağolasın canım ben de bozkırdayım. kardeşim festivale gidelim diyor ama bakalım artık.hoş geldin hemşommkonyayada gidemedim zaten perşembe beyşehirdeyim yolun düşerse beklerim cicim
ya ezgicim ben ilk denememizde yapmadım gün aşırı çalıştım ikinci de de yapmadım gün aşırı. 3. ayımda da soğan suyu içtim yavaştan da ateş işine başladım.ama bu ay yaptım artık onlarda stres olmadı da noldu hiçbişey. hele ilk ay hiç stresim yoktu yine de olmadı.vallaa aylar sonra hesapsız kitapsız yaşamak gün saymamak ne kadar iyi geldi bana anlatamamm.. resmen onlar bizi strese sokuyomuş yaa
Ateş uzmanı olcan bu gidişle, valla ben geçen ay son 5 gün ölçtüm hep 37 nin üstünde kaldı hiç düşmeden adet oldumson 25 gün düştü 1 derece 26 27 ve 28 de yükseldi güvenmiyorum
ama canikooo son 5 gün ölçtüğün için zaten doğru sonuç vermez. belki 6 gün öncesine kadar daha yüksekti de son 5 gün düşüteydi bilemezsin ki
onuda düşündüm aslında, ben sadece adet için ölçmüştümama 37.8 lerdeydi düşmüş hali olabilir belki, bide kulaktan ölçümler hep yüksek çıkıyo 1 derece kadar dediğin gibi sürekli ölçmek gerekiyodur, ama üşeniyorum valla, :26:
ama canikooo son 5 gün ölçtüğün için zaten doğru sonuç vermez. belki 6 gün öncesine kadar daha yüksekti de son 5 gün düşüteydi bilemezsin ki
şöyle böyle derken ateş işini de kıvırdım ay ben :))
hatta çok iyi oldu bunu yapmam önceden sabah namazlarına uyanamadığım zamanlar olurdu. Şimdi ateş ölçünce uykum açılıyor ve uyanabiliyorum bebeğe olmasa da namaza vesile oldu.
tabi arada ağzımda ölçü uyuyup kaldığım günlerde olmadı değil sabah kalktım Allahım aradım taradım termometre yok acaba yuttum mu diye korktum:26:
yatağın altında buldum sonra.:78:
eee ateşli hatunun hali bööle oluyo işteeee düşmüş haliiii 38 e yakın
karanfilce 15. gün yumurtlamışın, 21.22. 23. günde niye okadar düştü sonra birden yükselmş işte ben bunu anlamıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?