Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hehh işte ben neden böyle serseme bağladığımı anladımmmm

güneşte patlama olmuş ya ayoollll o beni salaklaştırtı böyle zaar

Arkadaşlar buradan tıp camiasına sesleniyorum, :94:

spermlerin yaşama süresini lütfen günümüz şartlarına göre tekrar hesaplasınlar, her ay mağduriyet yaşıyoruz,
tamam eskiden 3 gün 1 hafta yaşıyor olabilirler, ama nerde eski doğal yiyecekler sürekli hormonla beşleniyoruz, bu zavallıların hareket kabiliyeti ne oldu biri bunu araştırsın, keza yumurtada öyle ömrü nedir bilmiyoruz, önemle arz ederim lütfen yanii aydınlatılmak istiyorum

arkadaşım seni sonuna kadar destekliorummm

mrb canım hoşgeldinnn
yuvarlanıp gidioruz işte sende ne var ne yok

aynen bıraktığın gibi gece gündüz ateş ölçüyom hesap kitap yapıyom ama sadece Allahın dediği oluyor tabi ki Allahım bizim yavrulara da ol desin diye dua ediyorum işte.
bende annemlerdeyim biraz kafam dağılsın

vallaa aylar sonra hesapsız kitapsız yaşamak gün saymamak ne kadar iyi geldi bana anlatamamm.. resmen onlar bizi strese sokuyomuş yaa

Ateş uzmanı olcan bu gidişle, valla ben geçen ay son 5 gün ölçtüm hep 37 nin üstünde kaldı hiç düşmeden adet oldumson 25 gün düştü 1 derece 26 27 ve 28 de yükseldi güvenmiyorum

Ateş uzmanı olcan bu gidişle, valla ben geçen ay son 5 gün ölçtüm hep 37 nin üstünde kaldı hiç düşmeden adet oldumson 25 gün düştü 1 derece 26 27 ve 28 de yükseldi güvenmiyorum

ama canikooo son 5 gün ölçtüğün için zaten doğru sonuç vermez. belki 6 gün öncesine kadar daha yüksekti de son 5 gün düşüteydi bilemezsin ki

hoş geldin hemşomm konyayada gidemedim zaten perşembe beyşehirdeyim yolun düşerse beklerim cicim
sağolasın canım ben de bozkırdayım. kardeşim festivale gidelim diyor ama bakalım artık.
vallaa aylar sonra hesapsız kitapsız yaşamak gün saymamak ne kadar iyi geldi bana anlatamamm.. resmen onlar bizi strese sokuyomuş yaa
ya ezgicim ben ilk denememizde yapmadım gün aşırı çalıştım ikinci de de yapmadım gün aşırı. 3. ayımda da soğan suyu içtim yavaştan da ateş işine başladım.ama bu ay yaptım artık onlarda stres olmadı da noldu hiçbişey. hele ilk ay hiç stresim yoktu yine de olmadı.

hmm canım ben tablomu ekliyim de bak geçen ayınki de var ben anlamıştım adet olacağımı
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

ama canikooo son 5 gün ölçtüğün için zaten doğru sonuç vermez. belki 6 gün öncesine kadar daha yüksekti de son 5 gün düşüteydi bilemezsin ki

onuda düşündüm aslında, ben sadece adet için ölçmüştümama 37.8 lerdeydi düşmüş hali olabilir belki, bide kulaktan ölçümler hep yüksek çıkıyo 1 derece kadar dediğin gibi sürekli ölçmek gerekiyodur, ama üşeniyorum valla, :26:

eee ateşli hatunun hali bööle oluyo işteeee düşmüş haliiii 38 e yakın

Son düzenleme:
karanfilce 15. gün yumurtlamışın, 21.22. 23. günde niye okadar düştü sonra birden yükselmş işte ben bunu anlamıyorum:26:

şöyle böyle derken ateş işini de kıvırdım ay ben :))
hatta çok iyi oldu bunu yapmam önceden sabah namazlarına uyanamadığım zamanlar olurdu. Şimdi ateş ölçünce uykum açılıyor ve uyanabiliyorum bebeğe olmasa da namaza vesile oldu.
tabi arada ağzımda ölçü uyuyup kaldığım günlerde olmadı değil sabah kalktım Allahım aradım taradım termometre yok acaba yuttum mu diye korktum:26:
yatağın altında buldum sonra.:78:

yutsaydın bideee

eee ateşli hatunun hali bööle oluyo işteeee düşmüş haliiii 38 e yakın

çok ateşliyiimdir,:82: gerçekten ama adete yakın yanıyorum ben yaa elim ayağım ateş fışkırıyo, kociş bile sen hastamısın ateşin var diyo ağustosta biz de ayeş ölçekmi ezgi yaa bu grafik hoşuma gitti

karanfilce 15. gün yumurtlamışın, 21.22. 23. günde niye okadar düştü sonra birden yükselmş işte ben bunu anlamıyorum:26:

canım ateş yöntemi genel itibariyle doğru çıkıyor ama bazen çevresel faktörler de etkileyebilir. 20. gün benim aşırı yüksek çıktı ama ben ogün geç uyudum ve uyanıp ateş ölçtüğümde müthiş kulağım ve kolum ağrıyordu üzerine yatmışım. tabi ağrı da ateşi yükseltir.
şimdilik tam yorum yapamıyorum ama son 5 gün önemli benim için. test filan da almadım ateşe bakcam. ama geçer de adetim de gelmezse almak zorunda kalırım. ama burası da küçük yer eczacıların 3 tanesi benim sınıf arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…