Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

a.selam cnm hoşgeldin

hoşbuldum canım benim.. bugün ben test yapmıştım işyerinde 3-4 dk bakabildm tek çizgiydi bişey çıkmadı sarıp sarmaladım testi eve geldim bi baktım çok silik çizgi çıkmış ama saatler sonra baktım ben acaba ne zaman çıktı.. geçen ayda ben silik çizgi görmüştüm.. hala ne adet belirtim vaar nede gebelik kan testi yaptırsam yarına diyoruumm işyerinden izin alamıyorum bişey sorucam doktoru aradım önceki aylarda kanda gebelik testi için illa muayene ediyormuş tezelden kan verip muayene olmayacağım biyer yok mudur? bütün hastaneler hep aynı sistem mi çalışıyor.. çok uzun oldu kusura bakma ne olur

slm kızlar nasılsınız bayağıdır bakamıyorum size.işlerden ve bnaltan sıcaklardan eskisi gibi giremiyorum.

anlaşılan bana küssünüz siz.ben gelince herkes sustu.neyse napalım artık.iyi bakın kendinize iyi geceler kızlar

• "İsyanlardayım'' dedi. Hayır, imtihanlardaydı. Fark etseydi, kurtulacaktı... Mevlana Celaleddin Rumi

essalamun aleyküm ve rahmetullah....

hehe sağol tatlım doktorun verdiği ilçları kullanmayaa başlayalı 4 gün odu ve sivilcelerim acayip azaldı kurumaya başladı ,varmı aranızda jineokoloğa gidip yara kist ilaçlrı kullanıp sivilcelerine veda eden çok şaşrdım ya tesadüfi bi durumda olabilir ama ne bilim işte

öncelikle çok sevindim...bende ilk doktora gittiğimde bekarken yani kistimin olduğunu öğrenmiştim ve yüzüm full sivilce dolu idi bana dıane 35 verdi ilaçla birlikte ne sivilce kalmıştı nede aşırı tüylenme sorunum kalmamıştı.evlendikten sonrada baya baya yok oldu ,doktor demişti ...evlenince hormonların dahada dengelenecek şükür şuanda bu tür sorunlarım yok ....senin adınada çok sevindim çünkü sivilcede insanın ruh halini çok etkileyen bi durum...

canım çok sağol yorum için roaccutane kullandım sivilceler 1 yıl sonra tek tük zaman ierledikçe de yüzümü doldurmaya başladı bu kış çok kötüydü özellikle boyun bölgesi,daha önce gittğim doktorlar pek bişe demiyolardı ma bu son gittiğim kist ve yaranın olduğunu söyledi ve ilaç tedavisi baaşladı bakalım yaa sevindim hem adetime 3 gün var deli çıkması gerekiyod inadına söndüler kist ve yaramın olduüun mı üzüleyim yoksa sivilcenin söndüğünemi sevineyim bilememdiöm

Son düzenleme:

alemsiniz valla kızlar bende bebiş istiyorum eşimi düzelttik allahın izniyle şimdi sıra bende bakalım bende bişi cıkcakmı yarın dr gidiyorum test yada rahim filmi isteyecekmi neler yapacak merak ediyorum yoksa yumurta takibimi yapacak hayırlısı ne ise o olsun....sonucu bu olsun..

napalım bizdeki züğürt tesellisi küçük şeylerden mutlu oluyoz nşallah sorun çıkmaz canım eşinde ne sorun vardı hayırlısıyla olsun bebiş

selam tatlım keyfim kaçtı Allah büyük çıkıyorum bayy

Canım benım hepimizde var bugünlerde bıseyler keşke bıraz daha sabırlı olabılsek
Dualrım hepimiz icin hakkımızda hayırlısınız versın rabbım tez zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…