a.selam cnm hoşgeldin
essalamun aleyküm ve rahmetullah....
essalamun aleyküm ve rahmetullah....
hehe sağol tatlım doktorun verdiği ilçları kullanmayaa başlayalı 4 gün odu ve sivilcelerim acayip azaldı kurumaya başladı ,varmı aranızda jineokoloğa gidip yara kist ilaçlrı kullanıp sivilcelerine veda eden çok şaşrdım ya tesadüfi bi durumda olabilir ama ne bilim işte
öncelikle çok sevindim...bende ilk doktora gittiğimde bekarken yani kistimin olduğunu öğrenmiştim ve yüzüm full sivilce dolu idi bana dıane 35 verdi ilaçla birlikte ne sivilce kalmıştı nede aşırı tüylenme sorunum kalmamıştı.evlendikten sonrada baya baya yok oldu ,doktor demişti ...evlenince hormonların dahada dengelenecek şükür şuanda bu tür sorunlarım yok ....senin adınada çok sevindim çünkü sivilcede insanın ruh halini çok etkileyen bi durum...
canım çok sağol yorum için roaccutane kullandım sivilceler 1 yıl sonra tek tük zaman ierledikçe de yüzümü doldurmaya başladı bu kış çok kötüydü özellikle boyun bölgesi,daha önce gittğim doktorlar pek bişe demiyolardı ma bu son gittiğim kist ve yaranın olduğunu söyledi ve ilaç tedavisi baaşladı bakalım yaa sevindim hem adetime 3 gün var deli çıkması gerekiyod inadına söndüler kist ve yaramın olduüun mı üzüleyim yoksa sivilcenin söndüğünemi sevineyim bilememdiöm
alemsiniz valla kızlar bende bebiş istiyorum eşimi düzelttik allahın izniyle şimdi sıra bende bakalım bende bişi cıkcakmı yarın dr gidiyorum test yada rahim filmi isteyecekmi neler yapacak merak ediyorum yoksa yumurta takibimi yapacak hayırlısı ne ise o olsun....sonucu bu olsun..
napalım bizdeki züğürt tesellisi küçük şeylerden mutlu oluyoz nşallah sorun çıkmaz canım eşinde ne sorun vardı hayırlısıyla olsun bebiş
varikosel vardı cnm
selam kızlarr nasıl keyıfler...
selam tatlım keyfim kaçtı Allah büyük çıkıyorum bayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?