çok ateşliyiimdir,:82: gerçekten ama adete yakın yanıyorum ben yaa elim ayağım ateş fışkırıyo, kociş bile sen hastamısın ateşin var diyoağustosta biz de ayeş ölçekmi ezgi yaa bu grafik hoşuma gitti
şöyle böyle derken ateş işini de kıvırdım ay ben :))
hatta çok iyi oldu bunu yapmam önceden sabah namazlarına uyanamadığım zamanlar olurdu. Şimdi ateş ölçünce uykum açılıyor ve uyanabiliyorum bebeğe olmasa da namaza vesile oldu.
tabi arada ağzımda ölçü uyuyup kaldığım günlerde olmadı değil sabah kalktım Allahım aradım taradım termometre yok acaba yuttum mu diye korktum:26:
yatağın altında buldum sonra.:78:
canım ateş yöntemi genel itibariyle doğru çıkıyor ama bazen çevresel faktörler de etkileyebilir. 20. gün benim aşırı yüksek çıktı ama ben ogün geç uyudum ve uyanıp ateş ölçtüğümde müthiş kulağım ve kolum ağrıyordu üzerine yatmışım. tabi ağrı da ateşi yükseltir.
şimdilik tam yorum yapamıyorum ama son 5 gün önemli benim için. test filan da almadım ateşe bakcam. ama geçer de adetim de gelmezse almak zorunda kalırım. ama burası da küçük yer eczacıların 3 tanesi benim sınıf arkadaşım
canlar ben çıkıyoruum malum son günlerde yaşam kaynağım uyku olduuu azcık uyuyayım akşama doğru gelirimmm
çok ateşliyiimdir,:82: gerçekten ama adete yakın yanıyorum ben yaa elim ayağım ateş fışkırıyo, kociş bile sen hastamısın ateşin var diyoağustosta biz de ayeş ölçekmi ezgi yaa bu grafik hoşuma gitti
Allah en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah.
evet alışılıyor..çok güzel ben çok beğeniyorum....daha sıkılmadım:)))) iyi gezmeler sana...
hoşgeldinn kuşum nasılsınn
SeLamun Aleykum...
Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.
Yumurtlamadan 5-6 gün önce vajinal akıntıda bir artma olur ve yumurtlama gününde en yüksek düzeye ulaşır. Yapılan çalışmalarda akıntının maksimum olduğu günde cinsel ilişkide bulunulması durumunda %38 oranında gebelik elde edilirken, bir gün önce veya sonrasında ilişkide bulunulması durumunda bu oran %15-20 olarak bulunulmuştur.
Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur
Doç.Dr. Ramazan MERCAN ' dan alıntıdır
Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.
Yumurtlamadan 5-6 gün önce vajinal akıntıda bir artma olur ve yumurtlama gününde en yüksek düzeye ulaşır. Yapılan çalışmalarda akıntının maksimum olduğu günde cinsel ilişkide bulunulması durumunda %38 oranında gebelik elde edilirken, bir gün önce veya sonrasında ilişkide bulunulması durumunda bu oran %15-20 olarak bulunulmuştur.
Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur
mahrum selam sen RİZE li misin? avatarına göz attımda bende RİZELİYİM.
günaydın arkadaşlar sabah erkenden geldim baktım kimseler yokhathar hamilemi aferin ona tebrik ediyorum hathar birşey sorucam adetime 5 gün var bütün belirtiler var göğüs hassasiyeti,bulantı,sıcak basması halsizlik ve uyku. dün akşamdan beride akıntım var adetten önce akıntı oluyo mu sizdede?
Hoş geldin bebeemm
ve aleyküm selam hoşgeldin canım
burdan da şunu anlıyoruz kii bütün saçma çabalar boşa, herşey nasip....Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?