Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

valla bu ayki rahatlık çok hoşuma gitti bidaha öyle streslere katlanırmı bu bünye bilemiorum

ama dur bakalım adet olayım bir bakarsın heveslenirim yinee

ben de kk da ki topiklerden birine okudum doktor makattan ölçcen yoksa doğru sonuç vermez demiş, bende kocişe söyledim sakın öle bişey yapma bak mahvederim seni dedi espri yapmıştım ama güvenmiyomuş banasana belli olmaz ne duysan yapıyon diyo

evet yaa küçük yerde alınmaz sen eve gitmeden annene haber ulaşır, ben de geçen eczaneye girdim test alcaktım baktım bi velim oturuyo selam verdim direk çıktım

canlar ben çıkıyoruum malum son günlerde yaşam kaynağım uyku olduuu azcık uyuyayım akşama doğru gelirimmm

canım ateş işine belli olmuyor ben donuyor oluyorum bakıyorum yüksek çıkıyor. adet zamanı yanıyorum ama ateşim düşük çıkıyor. neyse misafir geldi zaten farketmişinizdir yazamadım şimdi çıkıyorum öptüm sizi

Halam gelir, hoşt gelir ley ley lüm lüm leyyyyyyyyy

yarına kesin adet olacam. beta hcg sıfırlandı herhalde. olsun canım sağolsun. bir beş ay sonra yine yükselir sonra 3-5 puan çıkar falan...

pembiq yarin yazar yeni tarihimi veririm. içimden bir ses adım bu listede kalakalacak diyor.

ahhh felek zalim felek
herkese kavun yedirdin
bana da yedirdin kelekkkkkk

Cinsel ilişki sıklığı ile ilgili en yaygın inanış sperm sayısının normale dönmesi için bir sürenin gerekliliği şeklinde olup, hiçbir bilimsel temeli yoktur. Yapılan çalışmalarda cinsel ilişkiye ara verildiğinde 9 güne kadar sperm sayısında giderek bir artış olduğu görülmüştür. Ancak cinsel ilişki sıklığının artması ile birlikte sperm sayısında görülen azalmanın gebelik olasılığında da bir azalmaya yol açtığı doğru değildir. Sperm değerleri normal olan erkeklerde günlük ilişki veya masturbasyon durumunda bile sperm sayı ve hareketinin normal değerler içerisinde kaldığı gösterilmiştir. Ayrıca ilginç olarak sperm sayısı düşük olan erkeklerde hergün boşalma durumunda sperm sayı ve hareketinin daha iyi hale geldiği gösterilmiştir.

Yumurtlamadan 5-6 gün önce vajinal akıntıda bir artma olur ve yumurtlama gününde en yüksek düzeye ulaşır. Yapılan çalışmalarda akıntının maksimum olduğu günde cinsel ilişkide bulunulması durumunda %38 oranında gebelik elde edilirken, bir gün önce veya sonrasında ilişkide bulunulması durumunda bu oran %15-20 olarak bulunulmuştur.

Yapılan çalışmalarda cinsel ilişki pozisyonu ve ilişki sonrası bacakların kaldırılması, bel altına yastık konması gibi yöntemlerle gebelik oranı arasında bir ilişki bulunmamıştır. Cinsel ilişki sonrasında vajinadaki sperm çok hızlı bir şekilde tüplere geçmekte ve bu geçiş hızı yumurtlamaya yakın dönemlerde daha da hızlanmaktadır. Bu nedenle ilişki sonrası yatmak, yastık koyma veya bacakları yüksekte tutmak gibi yöntemlerin yararı yoktur

Doç.Dr. Ramazan MERCAN ' dan alıntıdır

aaaaaaa çok şaşırdım ozaman ben herşeyi yanlış biliyo muşum :84::84:

bana yalan söylemişler ulennnnnn.......

paylaşım için teşekkürler....daha neler öğrenecem .....

mahrum selam sen RİZE li misin? avatarına göz attımda bende RİZELİYİM.

Hoş geldin bebeemm

ve aleyküm selam hoşgeldin canım

Hos buldum Canlarımmmm özledim yaa bi türlü karsılasamıyoruzz
bende sizinle şu ateş ölçme yöntemını paylaşayım ayrıntılı ve bizim nlayacagımız dilden anlatmıslar saolsunlar

burdan da şunu anlıyoruz kii bütün saçma çabalar boşa, herşey nasip....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…