Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

bugun 30. günmü cnm...geldimi tam olarak yoksa belirtilermi var...

burdan da şunu anlıyoruz kii bütün saçma çabalar boşa, herşey nasip....

Bunu bir doktor yazmıs ama ben böyle oldugunu düşünmuyorum
spermın fallop tüplere ulaşması 20 dk yı buluyormus o yüzden yataktan kalkmamak lazımmıs..
yüzlerce doktor en az 20 dk yatın diyor bu ise farketmez diyor

herşey çabayla aslında tabıkı herşey nasip kısmet ama nasıl çalışmadan para kazanamıyorsan
gebelik içinde aynısı gecerlı Bişeylere gayret göstermelıyızki Rabbımde bize yardımcı olsun...
ee iyi o zaman ilişkiyede girmeyelim kısmetse olur deyip gecelım

şöyle bişeyde var canım hamile kalanların büyük bir çoğunluğu yatmıyo, bacak dikmiyo, her gün yapıyo, yani öyle olsaydı biçok kadın hamile kalamazdı

Ates olcmede yumurtladigimizi nasil anlariz? Eger atesiniz ust uste uc gun en az 0.5 derece yuksek seyrederse, uc gun oncesinde yumurtladiginiza hukmederiz. Yani ates olcmede yumurtlama, yumurtlama olmasindan sonra anlasilir.

O halde atese gore nasil calisma yapacagiz? Ates olctugunuz ilk ay yumurtlamanizi atesten tahmin edemezsiniz. Bu, kendini deneme ayidir. O sebeple adet bitiminden sonra gun asiri calismak onerilir. Ilk iki aydan sonra vucudunuzu taniyinca, ovulasyon testlerinden de yardim alarak calismalarinizi daha iyi duenlersiniz. Ornegin ben bir ay 14. Gun bir ay 16. Gun yumurtladigimi kesfettim. Bu sebeple 12. Gun, 14-15-16. Gun calismayi adet edindim. Eger esinizde sperm sorunu yoksa her gun calismanizi oneririm. Ben iki sefer de boyle hamile kaldim. Ornegin, cumartesi atesimi olctum, hala dusukte oldugunu gordum, ogleden sonra test yaptim, pozitif cikti, o aksam calistik. Pazar gunu ise sabah-aksam calistik. Sonucta yumurtanin dollenebilir oldugu sure 24 saat. O surede ne kadar cok calisma olursa o kadar iyi. Sperm sorunu varsa gun asiri calisma daha iyi olabilir. Atesiniz yukseldikten sonra calisma genelde dollenmeyle sonuclanmaz. Ates yukseldiginde yumurta catlayali belli bir zaman gecmistir, yumurta yaslanmistir, spermle bulussa bile tutunmasi guctur. O sebeple calisma icin en ideal gun atesin dusuk oldugu en son gun, yani ates yukselmesinden bir gun oncedir.

Yumurtlamadan sonra atese bakarak hamilelik ogrenilebilir mi? Hem evet, hem hayir. Ben anlamistim, cunku atesim en yuksek oldugu zaman bile 36.7yi gecmezdi. 36.8 ve yukarisini gorunce hamile oldugumu anliyordum. Ama bu herkes icin gecerli degil. Dusuk atesle de hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz oldu. Hatta bu sebeple yumurtlamadan sonra ates olcmeyi birakip, stresten uzak kalabilirsiniz. Kadinlarin yuzde 20sinde yumurtlamadan 5-10 gun sonra acik pembe akintiyla yerlesme kanamasi, cok azinda da bu gunlerde yerlesme dususu gorulebilir. Ama bunlar sizde yoksa uzulmeyin. Herkes farkli. Ben yerlesme dususu yasamadim ama her iki sefer de 8-9. Gun gibi yerlesme kanamasi yasadim. Kanama degildi ayrica, bir damla acik pembe akintiydi.

Ates olcmeyi ilk aydan kullanmali miyim? Hayir. Strese giriyorsaniz kesinlikle hayir. 2-3 ay serbest calisin derim. Ondan sonra ilk is esiniz test olsun. Onlarinki en kolayi ve cok cabuk sonuc aliniyor. Sperm sorunu yoksa 6. Aydan sonra atesi deneyin derim.

Gecen ay atesim yukselmedi, yumurtlamadim mi? Kadinlar arada bir ay yumurtlamayabilirler, bu normaldir. Bazen de yumurtlama olur ancak yumurtanin boyu 20mmyi gecince artik catlayamaz, kistlesir ve adetle atilir. Eger bu cok sik oluyorsa doktorunuza danismalisiniz.

Ben her ay farkli gun yumurtluyorum? Bu da normaldir. Bir ay yumurta cabuk olgunlasir 13. Gun bir ay gec olgunlasir 16. Gun yumurtlarsiniz. Ama ates olcerseniz luteal surenizi bilirsiniz, adetin ne zaman gelecegini de hesaplarsiniz. Ornegin luteal doneminiz 13 gun is eve 13. Gun yumurtladiysaniz adet gununuz 26. Gundur. 10 gunden kisa luteal donemleriniz varsa doktora basvurmalisiniz.

Bazi arastirmalara gore gec yumurtlamak yumurtanin kaliteli oldugunu gosterir. Ben her iki seferde de 16. Gun yumurtladigimda hamile kaldim. 14. Gun yumurtladigimda hep erken lekelenmelerim oldu, yumurtam sanirim kalitesizdi. Ama bu da kisiden kisiye degisir.

ohaa o kadar da değil yani kuşum sende

şöyle bişeyde var canım hamile kalanların büyük bir çoğunluğu yatmıyo, bacak dikmiyo, her gün yapıyo, yani öyle olsaydı biçok kadın hamile kalamazdı

benım cevremdeki tüm bayanlar belinin altına yastık koyduklarını yada bacaklarını 30 dk dikip yattıklarından bahsettıler ..
Yel esmeden toz kalkmaz derler bunlar öylesıne söylenmıs seyler degıl neyse o zaman siz kalkın hıc yatmayın tek ilişkiye girin yanı
hamıle kalmıs haberlerinizi alalım...
Bazı kadınlarda herşey normal calısır düzen içindedir ama bazı bayanlarda şartlar böyle degıldır o yuzden bu tür uygulamalara gerek duyulur..

valla ne yalan söyleyeyim ben bu ay hiç yatmadım, inanmıyorum artık çünkü, hamile kalınca söylüycem canım

Bu arada soğan kürünün faydasınada cok inanıyorum
cunku bir yerde okumustum vajina içindeki iltihap spermlerin hızını , yaşama süresini ve canlılıgını kaybetmesını saglıyormus
soganda iltihap söktürücü bişey olduguna göre hepimizin en az 1 ay yapması gerekıyor bence..

bir de aşılamada bile yatırmıyolar canım, 5 dakka bile zor bekletiyolar hemen kaldırıyolar, arkadaşımı sırada bekleyenler var deyip hemen kaldırmılşlar akmış gitmiş morali bozulmuş, ama hamile kaldı...

selam dostlar...
uzun zamandır giremiyordum ....,
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallah....
benim bat belli değil..
ama ismimi yazın listeye yaş 29...
eeeee yeni topiğimizin ilk bebek haberi geldimi...
geçmişe bakmaya vaktim yok..
hepinizi çok özledim...

pasiiiiiiiiiiiiiiiiiii senin bat bana yakın 24 temmuz benceeeeeeee ben de herkesin batını biliyorum yahuuu:44:

oyyyyyyyyy çok yoruldumm.bu sabahh kursum başlamişş ona gittim.ordanda çarsıyaa..sizler neyptinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…