Halam gelir, hoşt gelir ley ley lüm lüm leyyyyyyyyy
yarına kesin adet olacam. beta hcg sıfırlandı herhalde. olsun canım sağolsun. bir beş ay sonra yine yükselir sonra 3-5 puan çıkar falan...
pembiq yarin yazar yeni tarihimi veririm. içimden bir ses adım bu listede kalakalacak diyor.
ahhh felek zalim felek
herkese kavun yedirdin
bana da yedirdin kelekkkkkk
burdan da şunu anlıyoruz kii bütün saçma çabalar boşa, herşey nasip....
Bunu bir doktor yazmıs ama ben böyle oldugunu düşünmuyorum
spermın fallop tüplere ulaşması 20 dk yı buluyormus o yüzden yataktan kalkmamak lazımmıs..
yüzlerce doktor en az 20 dk yatın diyor bu ise farketmez diyor
herşey çabayla aslında tabıkı herşey nasip kısmet ama nasıl çalışmadan para kazanamıyorsan
gebelik içinde aynısı gecerlı Bişeylere gayret göstermelıyızki Rabbımde bize yardımcı olsun...
ee iyi o zaman ilişkiyede girmeyelim kısmetse olur deyip gecelım
Bunu bir doktor yazmıs ama ben böyle oldugunu düşünmuyorum
spermın fallop tüplere ulaşması 20 dk yı buluyormus o yüzden yataktan kalkmamak lazımmıs..
yüzlerce doktor en az 20 dk yatın diyor bu ise farketmez diyor
herşey çabayla aslında tabıkı herşey nasip kısmet ama nasıl çalışmadan para kazanamıyorsan
gebelik içinde aynısı gecerlı Bişeylere gayret göstermelıyızki Rabbımde bize yardımcı olsun...
ee iyi o zaman ilişkiyede girmeyelim kısmetse olur deyip gecelım
şöyle bişeyde var canım hamile kalanların büyük bir çoğunluğu yatmıyo, bacak dikmiyo, her gün yapıyo, yani öyle olsaydı biçok kadın hamile kalamazdı
benım cevremdeki tüm bayanlar belinin altına yastık koyduklarını yada bacaklarını 30 dk dikip yattıklarından bahsettıler ..
Yel esmeden toz kalkmaz derler bunlar öylesıne söylenmıs seyler degıl neyse o zaman siz kalkın hıc yatmayın tek ilişkiye girin yanı
hamıle kalmıs haberlerinizi alalım...
Bazı kadınlarda herşey normal calısır düzen içindedir ama bazı bayanlarda şartlar böyle degıldır o yuzden bu tür uygulamalara gerek duyulur..
:84::84::84: ben bu ay 10-12 günler arası yumurtladımmmmm kalitesizzzzzzz:84:
benım cevremdeki tüm bayanlar belinin altına yastık koyduklarını yada bacaklarını 30 dk dikip yattıklarından bahsettıler ..
Yel esmeden toz kalkmaz derler bunlar öylesıne söylenmıs seyler degıl neyse o zaman siz kalkın hıc yatmayın tek ilişkiye girin yanı
hamıle kalmıs haberlerinizi alalım...
Bazı kadınlarda herşey normal calısır düzen içindedir ama bazı bayanlarda şartlar böyle degıldır o yuzden bu tür uygulamalara gerek duyulur..
valla ne yalan söyleyeyim ben bu ay hiç yatmadım, inanmıyorum artık çünkü, hamile kalınca söylüycem canım
kalitesiz oldugunu nerden anladınn :26:
öyle yazmış ya hatun:26:
selam dostlar...
uzun zamandır giremiyordum ....,
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallah....
benim bat belli değil..
ama ismimi yazın listeye yaş 29...
eeeee yeni topiğimizin ilk bebek haberi geldimi...
geçmişe bakmaya vaktim yok..
hepinizi çok özledim...
oyyyyyyyyy çok yoruldumm.bu sabahh kursum başlamişş ona gittim.ordanda çarsıyaa..sizler neyptinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?