yinemiiiiiii
hayırlı günler herkeze .......
valla az önce kociş aradı da uyandım, ay adama uyuydum da diyemedim yaaa
kuzum sen ne kursuna gidiosun
döndümüü enişte canakkaledenn.. canim ben turizm projesi kursunA gidiyorumm.asıl meslegim halkla ilişkierr zatiii.otellerde halklailişkiler bölümüne girmek sitiyomrum ama bu sertifika şart koştularr.sınavi geçmem lazımm.ayrıca bu kursu gecersen otell yada turistlik bi yer acman iiçin devlett para yardiminda bulunuyoo.degerlendirem dedimm.ama günlerii çok fazlaaaa
döndü canım ama doğrudan şirkete geçti akşama gelecek eve..
valla bence süper yapmışsın seni takdir ettim, tüm fırsatları değerlendir tabiii mesleğine ve sana müthiş katkısı olur..
ya bende yükse lisansa başvurmaya karar verdim.. bakalım inşallah kabul edilirim
kesinlikkle canim tesekkür ederim.zaten çalışıyodum ben.ama işyerim el degiştirdi diye çıktımm.bu kurs bana çok önremli fırsatlar acacak canimm.mutlAKAA basvurr.nedenn ilerlemeyelimm hayattaa.
ben kendimee kahve yapcamm sende karpuz kess
bence de tatlım yaaa evde oturup bebek bebek diye diye körelecez valla, bişeyler yapmak lazımm zaman geçiyoo,YAŞLANIYORUZ
ve sana yemin ederimm hiç aklımaa gelmediii sabahtan taaa buraya girenede kadar bebekk yada hamilelikk .kafam acayipp dagılldııı.benn 1-2 aya hamile çıkarımm
pişşşşşşşt kızlaaaaar
senin adına üzüldüm ezgicim enişte gelmeseymiş keşke uykundan olcan cık cık
senin adına da sevindim ahucum, hayırlı olsun kursun,otel falan açarsan haber et tatilimizi yapalım yabancıya gitmesin para o açıdan
valla kızlar ben çalışıyorum ama değişen bişey olmuyo kafaya taktık bikere unutmak zorrrrrr
ve sana yemin ederimm hiç aklımaa gelmediii sabahtan taaa buraya girenede kadar bebekk yada hamilelikk .kafam acayipp dagılldııı.benn 1-2 aya hamile çıkarımm
pişşşşşşşt kızlaaaaar
senin adına üzüldüm ezgicim enişte gelmeseymiş keşke uykundan olcan cık cık
senin adına da sevindim ahucum, hayırlı olsun kursun,otel falan açarsan haber et tatilimizi yapalım yabancıya gitmesin para o açıdan
saoll cananımm....... insah acarimm ama büyükk düsünmüyorumm.butik otel düsünüyorumm hep hayalimdiii.sende bedava kalırsın canimm.arkadasizzz sende parami alcammla
ayy evet yaaa kafa dağıtmak için daha iyi bi yol bulamazdın haaa
sorma kuşum yaaa allahtan sabah çıkıp gece gelio
saoll cananımm....... insalah acarimm ama büyükk düsünmüyorumm.butik otel düsünüyorumm hep hayalimdiii.sende bedava kalırsın canimm.arkadasizzz sende parami alcamm
sen derken siz demek istedin heraldeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?