Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

valla az önce kociş aradı da uyandım, ay adama uyuydum da diyemedim yaaa

kuzum sen ne kursuna gidiosun

döndümüü enişte canakkaledenn.. canim ben turizm projesi kursunA gidiyorumm.asıl meslegim halkla ilişkierr zatiii.otellerde halklailişkiler bölümüne girmek sitiyomrum ama bu sertifika şart koştularr.sınavi geçmem lazımm.ayrıca bu kursu gecersen otell yada turistlik bi yer acman iiçin devlett para yardiminda bulunuyoo.degerlendirem dedimm.ama günlerii çok fazlaaaa

döndü canım ama doğrudan şirkete geçti akşama gelecek eve..
valla bence süper yapmışsın seni takdir ettim, tüm fırsatları değerlendir tabiii mesleğine ve sana müthiş katkısı olur..
ya bende yükse lisansa başvurmaya karar verdim.. bakalım inşallah kabul edilirim

kesinlikkle canim tesekkür ederim.zaten çalışıyodum ben.ama işyerim el degiştirdi diye çıktımm.bu kurs bana çok önremli fırsatlar acacak canimm.mutlAKAA basvurr.nedenn ilerlemeyelimm hayattaa.

kesinlikkle canim tesekkür ederim.zaten çalışıyodum ben.ama işyerim el degiştirdi diye çıktımm.bu kurs bana çok önremli fırsatlar acacak canimm.mutlAKAA basvurr.nedenn ilerlemeyelimm hayattaa.

bence de tatlım yaaa evde oturup bebek bebek diye diye körelecez valla, bişeyler yapmak lazımm zaman geçiyoo,YAŞLANIYORUZ

bence de tatlım yaaa evde oturup bebek bebek diye diye körelecez valla, bişeyler yapmak lazımm zaman geçiyoo,YAŞLANIYORUZ

ve sana yemin ederimm hiç aklımaa gelmediii sabahtan taaa buraya girenede kadar bebekk yada hamilelikk .kafam acayipp dagılldııı.benn 1-2 aya hamile çıkarımm

pişşşşşşşt kızlaaaaar

senin adına üzüldüm ezgicim enişte gelmeseymiş keşke uykundan olcan cık cık

senin adına da sevindim ahucum, hayırlı olsun kursun,otel falan açarsan haber et tatilimizi yapalım yabancıya gitmesin para o açıdan

saoll cananımm....... insalah acarimm ama büyükk düsünmüyorumm.butik otel düsünüyorumm hep hayalimdiii.sende bedava kalırsın canimm.arkadasizzz sende parami alcamm

valla kızlar ben çalışıyorum ama değişen bişey olmuyo kafaya taktık bikere unutmak zorrrrrr

demekkii yogun çalışmıyosunn.yada iş arkadsaslarınla fazla muhabbetin yokk.valla ben bugun bi gitimmm .oooooo evli bile oldugumu unuttumm

ve sana yemin ederimm hiç aklımaa gelmediii sabahtan taaa buraya girenede kadar bebekk yada hamilelikk .kafam acayipp dagılldııı.benn 1-2 aya hamile çıkarımm

ayy evet yaaa kafa dağıtmak için daha iyi bi yol bulamazdın haaa

sorma kuşum yaaa allahtan sabah çıkıp gece gelio

ayy evet yaaa kafa dağıtmak için daha iyi bi yol bulamazdın haaa

sorma kuşum yaaa allahtan sabah çıkıp gece gelio

yAPTIGIMIZ bisi yokki bi twemizliik bi yemekkk bideburasii......... birazz acılmakk lazımm.sende bence gitt bi kursa yazıll ingilizce falann

saoll cananımm....... insalah acarimm ama büyükk düsünmüyorumm.butik otel düsünüyorumm hep hayalimdiii.sende bedava kalırsın canimm.arkadasizzz sende parami alcamm

erken rezervasyon indirimi yapsan yeter canım beeee, senin eş dost çoktur hepsi bedava kalırsa iflas bayrağını çekersin, annemin atasözü var "aliye edik veliye düdük" yaparsan paran kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…