bu sabah aklıma geldi ben de ateşimi ölçeyim dedim 36.8 çıktı, ne anlam ifade etcekse
bu sabah aklıma geldi ben de ateşimi ölçeyim dedim 36.8 çıktı, ne anlam ifade etcekse
oooooooooo kankamm gelmişşş.görmedim kuşumm uyandinmiii
görmezsin tabiii kanka ben gene yatarak uyuyom ama sen maşallah ayakta uyuyon
valla çok sinirim bozuk, gece 3 e kadar temizlik yaptım..
ben bırak bebek doğurmayııııı boşanmayı düşünüyorum şuandaaaa
vallaha ezgi benim evi bir ay emizlesem kendine gelmez. kocişim de dahil bu ailesi yemek yerken ağızlarını bulamıyor kız. hele tuvalette deliği isabet ettirse madalya takacam.
ne oldu kızz evii b......kkkmu götürüyoo.ne temizligi bu gece gece.boşanmakk yok dogurmak varr
ne oldu kızz evii b......kkkmu götürüyoo.ne temizligi bu gece gece.boşanmakk yok dogurmak varr
tövbe bismillah ......
bugün 36.6 çıktı tatlım benim..hakkımızda hayırlısı inşallah sende kaybetme hemen ümidinicanım ateşin kaç çıktı sorma benim bugün düştü biraz ve de çok üşüdüm.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzum yarın bat ın değil mi senin, bence idrarda çıkar
ben doğrumadan boşanmam ..boşancan tekrar bul evlen yeniden doktor ,ilaç çocuk olmadan mortıngen şıtrayze
vallaha ezgi benim evi bir ay temizlesem kendine gelmez. kocişim de dahil bu ailesi yemek yerken ağızlarını bulamıyor kız. hele tuvalette deliği isabet ettirse madalya takacam.
yok be annem sırf sinirimden vallabütün mutfağı yıktım baştan temizleyip yerleştirdim bide bi dünya ütü yaptım..
yaa bazen düşünüyorum belki de Allahın biz bildiği var da vermiyo bu bebeği, yani o kadar sinirliyim ki cidden olmasa daha hayırlı olcak sankii
sabahh sabahhh açma şu şom agzını beaa.en iyisi sen git uyuu.vatan millewt için daha hayırlı oluyooo
yok yaa çay demledim çay içicemmm
buyurrr
yok yaa çay demledim çay içicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?