Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. her ay başında ümitlenip her ay sonunda yıkılmak ve yine ayağa kalkmak biz kadınlara özgü bir durum sanırım. amacımız çok güzel çünkü. ama kesin kararlııyım bu ay takmayacağım. dördüncü romanım aylardır yarım yamalak duruyor. evdeyken onunla uğraşacağım. arkadaşlarımı misafir edeceğim.gün aşırı çalışacağım ama bu ay bu işi becereceğim.

oooooooooo kankamm gelmişşş.görmedim kuşumm uyandinmiii

görmezsin tabiii kanka ben gene yatarak uyuyom ama sen maşallah ayakta uyuyon

valla çok sinirim bozuk, gece 3 e kadar temizlik yaptım..
ben bırak bebek doğurmayııııı boşanmayı düşünüyorum şuandaaaa

ne oldu kızz evii b......kkkmu götürüyoo.ne temizligi bu gece gece.boşanmakk yok dogurmak varr

vallaha ezgi benim evi bir ay temizlesem kendine gelmez. kocişim de dahil bu ailesi yemek yerken ağızlarını bulamıyor kız. hele tuvalette deliği isabet ettirse madalya takacam.

Son düzenleme:
ne oldu kızz evii b......kkkmu götürüyoo.ne temizligi bu gece gece.boşanmakk yok dogurmak varr

tövbe bismillah ......

yok be annem sırf sinirimden vallabütün mutfağı yıktım baştan temizleyip yerleştirdim bide bi dünya ütü yaptım..

yaa bazen düşünüyorum belki de Allahın biz bildiği var da vermiyo bu bebeği, yani o kadar sinirliyim ki cidden olmasa daha hayırlı olcak sankii

vallaha ezgi benim evi bir ay temizlesem kendine gelmez. kocişim de dahil bu ailesi yemek yerken ağızlarını bulamıyor kız. hele tuvalette deliği isabet ettirse madalya takacam.

ayy canım yaa seninki de ayrı dert valla, allah yardımcın olsun

sabahh sabahhh açma şu şom agzını beaa.en iyisi sen git uyuu.vatan millewt için daha hayırlı oluyooo

vallaha ben çocuk için evlendim. yoksa erkek derdi mi çekecem. oooohhh ankarada işim var altımda arabam kocam sevgiliyken her hafta çiçek gönderirdi, yemek derdi yok ütü derdi yok temizlik yok kaynana yok.... çocuk için evlendim

ama çocuk da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…